Стилът на Джаки Кенеди - вечно вдъхновение

Елементите от стила на Джаки Кенеди са символ на модна класа и до днес.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Джаки Кенеди - вечно вдъхновение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха и тук се намериха някакви с мнение! Става дума за стила и на обличане, не на живот! Но от къде да имате усет, с тая чалга култура...Не е гола или по блестящи гащи и обувки с платформа, в която плува риба. Много ясно, че не разбирате за какво става въпрс. Хайде, бягайте в мола за сандалки.

В мола няма чехли, казаха, че ги пазят за теб.

Точно ти въобще не си разбрала за какво става въпрос, обаче това не типречи да се изказваш като поредния каруцар, даващ акъл на съселяните си! Прочете ли, че риторичният въпрос се отнася за неин стилен отговор за всяка ситуация от живота?! Това да ти говори нещо или пак ти навява идея само за парцалки?! Много тъп опит да минеш за интересна, но уцели гредата!

А ти дали прочете цялата статия или спря до изречението "какво би направила Джаки"?. Явно не, така че марш.

Не и е било лесно ДЖ Еф Кей и е изневерявал с по 5-6 жени дневно.

ТЯ СИ ОСТАВА - КЕНЕДИ! И НАЙ-ВАЖНОТО - ОТ ФРЕНСКИ ПРОИЗХОД, МАКАР И РОДЕНА В ЩАТИТЕ, КАКТО И РОДИТЕЛИТЕ И. НЕВЕРОЯТЕН СТИЛ!

Първият път човек се жени по любов, втория по сметка, а третия за компания!

Моля, да не се води с фамилия Кенеди, защото тя си остава ОНАСИС вовеки! Нагаждачката няма право да носи името на президента Кенеди.

Джаки Кенеди или Джаки О. не е американка, а французойка по произход. Защо решихте, че е златотърсачка? Тази дама може би не е стандартната красавица, но е ефектна жена, дори и към днешна дата. Американска златотърсачка "Златка" е Норма Джийн - ММ. Парите не могат да купят класа!

Откога класата на някоя светска жена е нещо за възхищение? Поживяла си е без много много да се пъне.

Джакито с нищо не е заслужила оказаните й почести. Обикновена златотърсачка, извадила късмет да се издигне покрай мъжа си.

Ебаси комплексарите са се цъбрали тук... И плувката на можете да и видите ей, шмърхели... Джаки 4 евър! Туй то!

Какво толкова я възхваляват тази Джаки Кенеди не ми е ясно. Меркантилна, своенравна и разглезена женичка, с всичките й слабости, ревности и истерии. И както се каза малко по-надолу - големият й проблем в живота е бил как да е в новините, на гребена на вълната, богата и известна. Нещо като нашите Златки, но от гледна точка на времето изглежда по-патинирано. Всъщност си е същото. Имала била вкус и разбирала от мода - ми то при толкова пари и възможности и Айшето от Факултето може да се облече с Диор.

Обърнете внимание на снимката! Къде седи Кенеди и къде и как жена му. Ей на това се вика всяка жаба да си знае гьола. Как не разбраха нашите жени как се печели власт, слава и пари.

ха ха то всеки си намира майстора

Тази е била голям урод в лице. Очите и като че ли са на мястото за ушите.

Какво е направила Джаки освен да носи модни парцали? Вече големите почести и уважение.

Джон Кенеди го убиха евреите.

...а папата бе прострелян от българите.

Не е ли виновен Костов ?

А мъжът и направо е изпреварил модата на белите хавлиени чорапи у нас от 90те! (на първата снимка)

Горката, и тя си отиде рано...

ВЪЗХИТИТЕЛНА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА!!!!

Чак пък възхитителна и изключителна, какво толкова е свършила, дори не е красавица, с тези малки очички и американо-селска физиономия. Никакъв сексапил! Неслучайно са забежкитена мъжа й с "честит рожден ден, мистър президент"

А, и не само с "честития рожден ден" :) Джаки не е красавица, но има класа и стил, непреходни. На JFK, както и на брат му просто са им били слаби ангелите.

Американска златотърсачка.