Майкъл Дъглас: Преосмислих грешките си

Американският актьор Майкъл Дъглас се похвали, че след като се събрал със съпругата си Катрин Зита-Джоунс, сексуалният им живот се е подобрил.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас: Преосмислих грешките си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само на 69 години,а толкова похабен и грохнал!покварата не прощава никому.

не само тъп,но и гаден живот!

да ви имам и мненията значи понеже партньора и е одъртял да го зареже глупаци с глупаци

Luna0102

Винаги съм се чудила какво е видяла в него, още преди да се състари така от рака. Сега вече е грехота да го остави, няма вид на някой който ще изкара дълго, но да му затвори устата да не ръси глупости за "сексуалният им живот", който аз лично не мога да си представя (и слава Богу).

Това, с подновяването на брачните клетви, ме убива направо! Нали там се казва "Докато смъртта ни раздели"? Защо хората гледат на тях, като на временни трудови договори, които трябва постоянно да се подновяват???

чудя се кой е по-ненормален от двамата. дядката ли е толкова изпаднал, че ръси врели-некипели за сексуалната му мощ /след лечение от рак/ на 69, или Катето, че е опряла до него. има нещо, с което той я държи и е явно мега уникално, дори и за холивуд. сигурно Катето е родена като негър и после е поправена на бяла жена. и двете неща сами по себе си не са нещо странно, но на куп имат известна тежест :)

Майкъл Дъглас имаше рак на гърлото, а не на простатата. Така че нищо чудно да е съхранил високото си либидо, с което казват, че е известен.

Дъглас и Зега-Джоунс - коя е тая ЗеГа бре? Да не е някое ЗЕГЕ, Ъ???

Това съобщение днес направо ме умили, като млад мислил за хората като стар за жена си и с подобрения си сексуален живот, нямам представа до къде ще я докарат. Като гледам снимката, то един живот, то направо чудо. Аз ще продължа да се чудя на жените, които избират мъж с такава разлика, много огчаяно ми изглежда - нито парите, нито известността му могат да компенсират младостта и пропуснатите свежи моменти с някой сладур. Има нещо жалко в тази двойка, тя наистина изчезва покрай този сексуален ветеран....

ами Катрин може да мисли и за други освен за секса бе патко:)

Слава? Пари?

ТАЗИ ЖЕНА НАПРАВО СЕ СЪСТАРИ И ПОГРОЗНЯ ПОКРАЙ ТОЯ ДЪРТ ИЗКУКАЛ МЪРМОРКО.

Тоя с глупостите си я вкара в психиатрия, ама и на нея и се чудя, хубава, с професия, не и липсват пари, оставяй го и си гледай живота. Ама тя май от някакви католически разбирания не мисли за развод.

Райно, толкова ли е трудно да прочетеш какво си написала преди да го пуснеш за публикуване? Айде сега си поправи правописните грешки! Браво на Мяйкъл,че се е сетил!

Дедо Мими само по корем не е лазил за тази жена. А дано тази Катрин си намери акъла, че най-накрая човека ще даде фира.

Сексуалния живот се подобрил....Вярва ли си като лъже или това е за пред хората...

Подобрил си е сексуалният живот на тези години???

Младото си е младо. А Катрин е изпаткала тотално!