Нещата, които жените крият от мъжете

Жените крият най-различни неща от мъжете си, включително страстта си към пазаруването, цвета на косата, размера на дрехите и дори възрастта.

Обратно в новината

Коментари - Нещата, които жените крият от мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не обичам лъжата. Много мразя някой да ме лъже. Не понасям да ме лъжат. Аз също не лъжа и не обичам да го правя. Винаги съм бил честен. Така че жената на мечтите ми ако ме лъже, и продължава да го прави нагло и не си признава и разкая, просто не е познала, ще я разкарам колкото и да не го искам. Не мога да простя лъжата. Веднъж излъже ли ще го направи пак. Затова бих взел за жена, тази която никога няма да ме излъже и винаги ще е честна с мен пък дори и да не я усещам като идеалната за мен, отколкото да взема единствената, жената на живота ми, която постоянно ще ме лъже.

1. Не се изхвърляй, че може да останеш стар ерген?! 2. Зависи от жената - има майсторки - дори няма да разбереш, че те е излъгала. 3. Има и благородни лъжи, по-добре такава да чуеш, отколкото след след време да разтрогнеш брак ... например.

И да има майсторки, мен почти никой не може да ме излъже, може би по природа, аз много лесно разбирам лъжата. И благородни лъжи не обичам, ако казва винаги истината няма да се стигне до "до след време", нали така? Така че право куме в очите винаги. Особено за важните неща. Никаква лъжа не се толерира от мен.

А и нали знаеш има една приказка - на лъжата краката са къси. Рано или късно винаги се разбира!

Уникално.Да скриеш размера на дрехите си.Като си 100 кила, разправяй, че носиш XS, все тая.Криели цвета на костата си.Е, и?Умно.Предтставям си: Миличък, трябва да ти призная една тайна, моят естетсвен цвят е светъл шоколад, пък аз се боядисвам с цвят млечен шоколад с карамел.Драма голяма.

Какво ли не правят жените от обич към половинката! И колко неща му спестяват. :) Крехката и ранима психика на мъжа трябва да се пази, не би понесла някои истини и факти. ;)

но най-вече - от кого е бебето

Чувствам се отвратително.Явно не съм жена. Защото мъжът ми е знае всички неща за мен, за коите се пише ,че жените лъжат.Ама то сигурно съпрузите не се броят!Дано!Щото иначе...не знам.Ама пък от друга страна ,щом съм раждала ,няма какво друго да съм освен жена. Нали така, момчета?Или някои от вас вече могат?

С новостите в козметичната и пластична хирургия, жените успешно крият и разкъсаните си химени. Гледаш, мома по на 20 и кусур години, а ти шепне, девствена съм. Преди теб е имала поне 10 любовника, но си останала девствена. Знам от приятел, че такава "девственост" струва съвсем скромни пари и може поне 5-6 пъти да се възобновява разкъсан химен. Честито на наивниците.

Нещо доста разпространено прочее и то не от вчера и днес. Мърсуват като за световно и след това, като намерят някой балък, отиват при педантичния пън, да им съшие старателно спрасканото цветенце, а често пъти дори не са венерологично здрави ... В Тайван, меката на секстуризма още преди много време беше разпространено високо платени проститутки, да имат по един такъв чичо доктор под ръка, да могат да се пласират значително по-изгодно. Сега имам чувството, че дестинацията се е изместила насам.

И двамата не сте добре! Защо ви са девствени жени? А пък педантичния пън да си зашие една, да си я стерилизира и ще му е чисто нова.

Трудно ще ме разбереш - гнуслив съм!

да те разбера. И аз затова харесвам Леголас. Изглежда един такъв прелестен, чистичък и недокосван :)))))))))))))!

Мъжете и жените лъжат, когато нямат достатъчно самочувствие, когато не се чувстват достатъчно обичани, когато се страхуват, когато искат да са щастливи, а не са. Моля ви, обичайте себе си и се обичайте един друг, такива, каквито сте.

За жените най-голямо удоволствие им доставя да лъжат, а колкото по-гадни са последствията толкова повече удоволствие им доставя.

Очаквам статия със списък за какво лъжат МЪЖЕТЕ.

за ножки :)

Венци това от собствен опит ли го казваш? А ти си глупак, щом правиш такива обобщения.

жена ми крие какво има в сутиена и в бикините. добре, че има чужди жени та да видя и аз прелести на дневна светлина и на светната лампа

Във всяка българска жена се крие по една продажна кучка!

Що пък само в българската? Така е, то, като сме прости мъжете ... Търсенето определя предлагането - факт!

Никъде не се споменава за заплатата . :)

комунизАма идва бе! защо ти е заплата. всичко ще е без пари...

Тъй ами, жените ще са общи и то без пари!?Това, не го ли пишеше в марксизма!?

След 20 години брак: - Скъпа, трябва да ти призная нещо- аз съм далтоник. - Ах, скъпи, и аз- аз съм чернокожа.

Не разбирам защо са сложили снимката на това хубаво момиче тук? Какво то може да скрие от мен? Освен едно нещо и то на правилното място!

И как по-точно съпругата крие от съпруга си на колко години е? Защото "половинка" означава "съпруг", а не нещо друго. Че той, тоя съпруг, значи е голяма шматка, бре!

Обикновено лъжат за години, килограми, аборти, скрити заболявания, броя на бившите партньори.. Основното послание е - аз съм недокосвана стока, в която си заслужава да инвестираш.. :)

Е те не само жените....и мъжете също. Най-често лъжат за годините си и за това че имат пари. Също се представят за големи интелекти без да са :-)

Както е казала Шехерезада в една от приказките от 1001 нощ - Ти, Йосиф, твърдо запомни, че лъжат ВСИЧКИТЕ жени! Та заради жена накрая изгониха Адам от рая! Абе то и мъжете лъжат, ама не чак толкова много и толкова често, като жените! ;-)

стока....инвестираш....????????? За хора ли говорим? После защо наричаме мъжете "прасета" и защо е необходимо изобщо да бъдем честни с тях?

Наистина си голяма ПОГНУСА! Ти си истинска ГНУСССС.....

И да знаеш "стоката" те усеща ти що за стока си и ще те лъже во веки веков. За нея също няма да си човек, а "инвеститор".

А пък ТИ си още по-голяма гнуССССС........

Това за заболяванията е много грозно, надминава дори "стоката" по цинизъм - искаш да кажеш, че ако жената има здравословен проблем и го сподели следва да бъде отхвърлена като негодна " стока " ли? Не искам да познавам утайки с подобно мислене... Например аз не лъжа моя мъж, но премълчавам често за бройката на новите рокли и обувки в гардероба ми ;)

Дали ако мъжът сподели с тебе, че има някакво заболяване (например синдром на придобитата имунна недостатъчност) ти няма да го отхвърлиш? Защо си мисля, че ще го отхвърлиш като "негодна стока"? Или ще го отхвърлиш като "годна" стока? Но със сигурност ще го отхвърлиш. Грозно, но факт!

това за лъжата и премълчаването си е като студената вода и айрянът без кисело мляко :-) т.е. едно и също нещо!

Жените обичат да лъжат всички за всичко.

Като гледам броя на минусите за коментара ти виждам, че доста жени четат тази статия и май не им харесва. А истината, която си написал, явно направо ги обижда. Защо не им харесва истината, не знам?

Защото мъжете лъжат много повече,при това-неумело!

а ти да не мислиш че мъже ще четат такива глупости? ние с теб сме изключение. или случайно попаднали тук