Николета покани Златка за пилотния брой на предаването си

Според в. Монитор футболната съпруга Николета Лозанова ще коментира светския живот вече по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Николета покани Златка за пилотния брой на предаването си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде да мина и без тая кифла,а??? Аман от ограничени ,,, еди си какви да ми се появяват на екрана.................

Моля за референдум,не по -малко важен от всичко друго за тоталното опростачване и аморализиране на нацията. Всеки продуцент позволил си за пари да рекламира ,евтино изглеждащи силиконови магистралки с ум на кокошки и образование на ром с кон,и морал на труженичка на магистрална отбивка да бъде глобяван минимум 100 хил.лева.Така ще се съберат доста пари ,за бюджета и децата на България ще бъдат оставени на мира.

Що не вземат да направят дует в едно качествено порно, за какво са тия мъки да сглобяват изречения, да задават въпроси, за помнят имена на столици. Момичета, вие имате какво дадете на публиката, просто сменете жанра!

А дали ще е качествено. Вярно, че в секса акъла не е показател, но все пак.

Разплаках се от умиление...

И ти ли?!? :))))))))))

На снимката, две Пигита с очила.

Абе николета защо не направи предаване за гетото, където е израстнала в Пловдивското село? Много интересно ще е да направи и филм за израстналите цигански проститутки, една от които е и тя. Но все пак тя съумява да е там, където са големите пари, за което могат много жени да й завидят. И все пак ДИР-не ни занимавайте с такива проститутки - има много по-важни теми! Виж, ако са направили кампания за събиране на средства за болно дете - добре, ама те са стиснати като керпеден, особено никУлету....

Що някоя от партийките, дето сега драпат да са в новия парламент не обещае промени в законодателството от този род: Наказателно преследване на медии, целящи умишленото затъпяване и принизяване на българския народ?!?!

Наистина? А стига.Не мога да повярвам, мечтата ми да са в едно предаване двете нарицателни за "красива и умна" се сбъдна.Нямам търпение.Непременно оставям детето на баба му, за да не ме разсейва и сядам там понеделник да го гледам.Ще си го запиша на видео и ще го гледам всяка вечер.Дано ме озари малко ентеуект от тези две титанки на словото.Пък и ако малко силиконец попрелее през екрана, ще е супер.

ти се смееш, но на мен не ми е смешно...ако си бях сложила силикон на времето, сега вместо да работя като вол можех да си развявам задника на някой остров...но аз тогава вярвах, че ако учиш, работиш и си добър човек все ще ти се получат някакси нещата.

Силиконът нямаше да ти помогне, явно ти липсват и други дадености. Нормална жена едва ли би съжалявала, че работи като вол, навместо да я помпа всякаква измет.

Поне си оставаш човек, а не подлога.

Аз само се питах защо за такива зурлести на снимката.

Защото наблягат на инструмента, с който си изкарват паричките.Аз пък се питам защо са със слънчеви очила и двете.

МИ ЩОТО СА ЗВЕЗДИ, ТА ДА НЕ СЕ ЗАСЛЕПЯВАТ ЕДНА-ДРУГА

С този беден речник, "хубави" интервюта ще се получават:-) Колко кубика имаш тук и там и по натам?:-)))

Тази коза с тези двама полуидиоти докога тв7 ще ни занимава????ЕЙ, ЧОВЕШКАТА АЛЧНОСТ ЗА ПАРИ НЯМА ГРАНИЦИ И НИКАКЪВ КРИТЕРИИ!!! ВСЕ ПАК ,КАТО ЧЕЛИ АНДРЕЙ ИМА МАЛКО-ПО-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ИНТЕЛЕКТ ОТ ДЖУДЖЕТО ИВАН!

НЕ БЕ ПО ТЪПАТА БТВ!!!

От 30мин се опитжам да постна един коментар за изпростяването и Николета, и от дирника го премахват, даже не го крият, а го махат. Това доказва, че статиите за нея си ги плаща.

Ама четете, бе хора!!!! По БТВ ще се излъчва, което показва, че тази телевизийка не може да падне по- долу. Да пуснат едно предаване с маанета от есента след турските помии и след това Николета, и изпростяването ще е пълно.

Ей Николета Лозанова да си в тоя живот. За 10 мин. четене на глас по 40 бона на месец е взимала тази убосница.

Едва ли.

Този интелектуален взрив , породен от съвместното представяне на двете титанки на мисълта , трябва да се гледа задължително !!!

И двете са едни стойностни личности....Махни, махни... Абе що не ги изпратят в Чукотка да направят репортаж за тюлените? Може пък да имаме късмет поне едната да стане храна на белите мечки.

Би Ти Ви от турските сериали паднаха още по-долу - отново на ниво опосуми. Резил.

Бе таз не я ли изгониха?

Златка Димитрова ще посети поредното предаване, в което ще обясни, че никъде не коментира за бебето и никъде не се показва. Интервюта не дава. Е, на Николета ще даде "по изключение", защото са големи приятелки.

ох, схвана ми се ченето.