Графа е новият посланик на УНИЦЕФ

Владимир Ампов – Графа е новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България.

Обратно в новината

Коментари - Графа е новият посланик на УНИЦЕФ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

RedHat

Един от най-бездарните известни нам "музиканти" родени със златна лъжица/добре че беше баща му/. Сравнете това подобие на мъж "певец" със самородния талант на Жана Бергендорф например!

И този ли се пъха под прожекторите? Ами, то като не можеш в музиката, като се с обратни навици, като излъчваш снобщина, какво друго ти остава - да плащаш на журналята да те хвалят...

Как е възможно да сте толкова злобни и завистливи?! България наистина не заслужава да има велики творци като Графа!

За нищо на света не бих допуснала внуците ми да растат сцинизмите и посредствеността на псевдо творци и музиканти като въпросния. Благодаря на разума на синовете ми, които също се разграничават от тоси "СТИЛ"

Графа е най-великия! Влади, обичам те!

За нищо на света не бих допуснала внуците ми да растат сцинизмите и посредствеността на псевдо творци и музиканти като въпросния. Благодаря на разума на синовете ми, които също се разграничават от тоси "СТИЛ"

Аз редовно си го пиша, че е бездарен връзкар, ама все ми слагат минуси. "Забързани, задъхани - така минават дните ни. А може би забравяме деца, че сме били".

"В УНИЦЕФ вярваме, че всяко дете се ражда с равни права ..." Завиден цинизъм, макар че тази думичка е прекалено мека за случая. Някой ще се наеме ли да ми обясни как след като всички се раждат с равни права, наблюдаваме толкова чудовищна разлика в социалния и прочее статус между добрият, бял, обаразован и цивилизован бял човек, който представлява една много малка част от човечеството и останалата маса, която в голямата си част, изглежда се нуждае да й се помага от добрият, образован и загрижен бял човек! На мен ми е наистина любопитно Графа каква кауза точно ще преследва, с каква дейност ще се ангажира. В Българаия има вече малцинства (вече не толкова малки), които от няколко поколения са се изродили в полуживотни. Би могъл да ходи да ги образова по половия въпрос и да ги агитира да си ваксинират дъщерите с ваксина против рак на шийката на матката, щото резултатите от нея са доста спорни и изглежда води до стерилитет при една не малка част от ваксинираните.

ама няма лошо. Щото и той е дете на родителите си. За музикант не знам, то у нас конкуренцията е слаба. Но е напорист и то много. Дано има успех в новото си начинание.

и има "кадифен" глас, както се беше изразила една леля ... Тия двамата с Белослава ще не се вземат, че много си приличат?

непрятен, бездарен. но има напористи родители ,които го бутат каде ли не ! наи -бездарнят от многото бездарни с които ни заливат медиите ! транслитериран текст !

гафа ли

връзкар, бръкнал си в дожоба за най-важната му снимка в живота,колко деца е спасил лично той?

Противен, както винаги.

Понеже музикант не става от него, поне там дано да направи нещо...

Ама че злоба, я кажете за някой нещо добро ...........ей така за разнообразие

За музикант ли ? Дори и в България истинските музиканти не са малко, но този определено не е между тях

Еми няма лошо.Успех на Графа и дано помогне на много хора в тази си дейност.

и колко ампера ще му е заряда в Уницеф на Ампов ?

В Уницеф е срашен кеф!

браво! много готин коментар! тоя пич бие по липса на талант всички връзкари в българия.

Готино момче е Графа, затова го плюят!

защо мислиш че е "готино момче"? аз лично предпочитам готините момичета

не беше на тати и на мама момчето никой нямаше да е чувал за него!

Това дали има нещо общо с новата експериментална ваксина против ебола, която трябва да се тества на деца от третия свят?

Някои хора изкарват цял живот с халтура и "обществена" дейност. Справка - Богдан Томов!

Да така е! Който си го може, той го прави! И аз се чудя как може някои жени цял живот да живеят добре само от една красота....ама аз не съм красива и все това се питам как може?!? :)

Владимир Ампов Графа има ли деца ?

Rosemary

Има, но то ако това беше единственият критерий....

Има две деца и доколкото знам е много добър баща

Влади Ампов така стартира кариерата - като дете на родителите си.

ако това е човекът , които наи-много заслужава да е посланик в уницеф, то аз тогава съм направо за оон или за парламента в брюксел

И тоя си повервА, че е велик.