Жени Калканджиева: Недейте да ме принизявате!

Жени Калканджиева предизвика множество положителни коментари с възпитаната си - според нейните собствени думи - реакция към присъствието на Зорница в Къщата.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева: Недейте да ме принизявате! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е PR модерни са тези постъпки

Що? Ти кога се извиси? кога стоя на една маса с министър Начев, когато у зстреляна полицаите, или когато беше приближена на Маргините?

Аз съм любовницата на Тачо.

киро, дотам ли я закъса брат

отврат

.

не мислите ли че венета раикова изпълнява задачата продуктувана от оня дето се прави на много справедлив и моралист продуцента на продукцята с дългата коса ?

Ако катеричката на жени можеше да говори......

щеше да каже колко орехи е видяла

Искаш да кажеш - счупила.

пфу

МОЛЯ,СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ГЛУПОСТИ.

Е, то открай време ВИП мутресите си менкат гаджетата и съпрузите.

Венета ако си мисли,че нейния не и изневерява жестоко се лъже! Седнала да се прави на голяма моралистка дето само основните и теми в предаването бяха секс и секс с гости плеймейтки и евтини чалга звезди Много набожната Венета се съблича два пъти за Плейбой Толкова е елементарна,че не знам от къде и идва това самочувствие

Имам чувството че Венета Райкова избива комплекси в случая. Тя е само мини мис в България, а Жени е шеста в света. Освен това не знам защо но Венета много се страхува някой да не и отнеме Тишо. В днешно време такива забежки се случват почти с всички, но понеже те са известни и се разчува по-вече.В края на краищата Жени е смело и умно момиче и смятам че конфликтът ще бъде туширан, колкото да се иска на някои това да се превърне в буря.

Стига с това - шеста в света. Жени е красива жена, но шеста в света стана, защото Маргина плати за нея. Как мислиш, че се стига до финал на световен конкурс - с парични и политически интереси, така се спечелва титла, не само в БГ, но и по света. Тя си му беше, а може би още е държанка и любовница дълги години. Благодарение на него е това, което е. Не отричам, че е амбициозна и пробивна, но без него никой нямаше да е чувал за нея. Дори той даде разрешение да се омъжи за Тачо. Години наред не й позволяваше да се омъжи. Жени живее чужд живот и е кукла на конци, няма нито свобода, нито право на избор. Стига толкова сте я превъзнасяли. Ако беше постигнала всичко сама е друг въпрос, но тя е поредната държанка.

Точен си.Знаеш неща от самата кухня.Много си вътре в нещата.Така е...както си го написал.Сигурно знаеш и за часовника на Жени...../

Много сте прав-а в изказването си.Вероятно знаете точно как са нещата,но и да не ги знае човек,се досеща,че на Жени за това много не и пука сладникавия Тачо с коя ще спи.Всичко е за пред хората,всичко е театър.Тази жена не е за този мъж и то се вижда.И тя не е негова.Всичко е за да се прикрие другия мъж-мъжкара!За това се целува със Зорница.Но...хората вярват на очите си,без много много да мислят.

Абе не и е лесно на Жени, такъв бой яде, че едва я спасиха в "Пирогов" защото беше решила да прави нещо на своя глава. Не и завиждам.

Всички мъже изневеряват или поне 90 % от тях. Просто едни са по-умни и не ги хващат, а други глупави и ги хващат или си признават, което е най-голямата простотия на света. Чуждата жена е интересната жена, може да е по-грозна, по-глупава и класи под собствената, но е ЧУЖДА. Това е разковничето, а те са си примати, толкова години еволюция не ги е променила, първични животинки са си. Затова жени, не ги жалете мъжете, а винаги когато можете рогата им сложете :)))

"Това е разковничето, а те са си примати, толкова години еволюция не ги е променила, първични животинки са си" Доколкото знам от първични инстинкти и емоции се ръководят жените, т.е не се използва интелект. Разбира се има и изключения.

Виждам, че всички нападат Венета, но тя си свърши майсторски работата на журналист, а тя е да провокира събеседника и да го изкара от зоната му на комфорт, за да отговаря искрено, без заучени фрази и реакции. ЖАЛКО, ЧЕ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ЖУРНАЛИСТ, за да подхване лъжливите ни политици както тя си знае.

Точно обратното! Венета добре си знае колко си може! Затова е водеща на такива клюкарски и пошли предавания като "Горещо", а сега и в Биг Брадър, и то какво ...ГОЛЯМАТА УСТА! Е то само с уста, пък било то и Голяма НЕ СТАВА!!! По-добре акъл да имаше! То затова и времето и приключи БЕЗ време!!!

И на това ако му викаш майсторска работа, значи много са ти занижени критериите. През цялото време, Венетка ъцаше, мъцаше, докато и дойде някаква тъпа мисъл в изрусената главица и повтаряше едно и също - лицемерие. Много е тъпа и ограничена и затова води само жълти предавания. Не съм фен на Жени, но този път се представи достойно и постави русата кифла на място.

8901

Ами то къде по ниско от брадъра бе Бубе?!

Браво на Жени ! Това е стил и си личи че е една класа над нещата. Показва голяма зрялост.С шамари не се решават нещата.

Отначало помислих, че Венета разконспирира планиран сценарий от фейсбук приятелчетата и затова Калканджиева й се мяташе така, но после разгледах жълти сайтове и се оказа, че верно Тачо е бягал насам натам. Ау, тц тц.

НЕ,ТОВА НЕ Е СТИЛ,А ТЕАТЪР!

Хайде да не обиждаме театъра!!! Фен съм му още от дете! Това в Биг брадър надминава всякаква простотия!!!

Калканджиева не беше ли и тя любовница на женен мъж и то години наред?

Да ви е........а Виповете, да ви е.....а тъпото шоу, , да ги е......а и тия двамата олигофрени на снимката, да ви е.....а интересите, щом толкова сте се вживяли в тая бълвоч. И нЕма да се оплаквате от живота . Щом тия тъпаци са ви интересни , значи толкова ви е акъла, да ви не е.....а и вас.

много таковане дали ще смогнеш сам ? появявам интерес и ас :-0

След толкова много "таковане", сега и появяване. Изплашихте народа, бе, хора с вашата хипер-сексуалност, почти клоните към ексхибиционизъм.

Нали брадъра попита красивата бивша любовница,,,"защо все нея обвиняват за изневярата на Тачо"...и тя ...ами не знам....ами да и кажа....Една коза докато не си навири задницата...пръча не я качва :))))

Не я принизявайте мутресата! Тя достатъчно се е принизила с влизане в шоу като Биг брадър.

Евала!

Гледах интервюто,браво Жени!Семейството и възпитанието са много важни за отношенията ни!Всеки греши,велико е да простиш!Умния човек ще го оцени! Отвратителна манипулаторка с много нисък капацитет на интелигентност е Венета.Трябва много да чете и да се учи!

Браво на Евгения-Тая простачка Венета Райкова понеге я оставиха на работа сега се вживява като сева Мария-да си гледа въжа без да се прави на интересна глупачка-ха-ха-ха-

както се казва на тълпата хляб и зрелища! Не знам как отношенията между да кажем известните в бг-то се отразяват на състоянито на бг икономиката, опциите за развитието на държавата и бъдещето на децата ни. Това са толкова маловажни проблеми за хора с примитивно мислене. Тълпата има нужда от това и им го дават- едно време са се борили с викове. Тълпа със стадно чуство.

то заприлича на харем въпросното шоу, трябва да му се даде друго име вече

жълтурник - on time. Не е за препоръчване на мислещи и способни хора, а за развлечение на тълпата.

Тая Венета си е за прокурор,подстрекава към скандали,които в живота нерядко са фатални,браво на Жени-предлага нов модел на поведение

За пореден път се възмутих от поведението на Венета Райкова, която е нетърпима с махленския си манталитет, с отвратителния си глас и с липсата на журналистически подход ! Това ровене в мръсното бельо е само в минус за Нова телевизия и показва лош вкус. Не е ли време Нова ТВ да покаже култура на собсвеното си поведение и да повдигне по този начин вкуса на зрителите си. Много долно и елементарно, господа, и липса на вкус!

Жени Калканджиева си е взела бележка от Сървайвър и е с класи над Райкова. Браво Жени, в момента ти водиш.

Ха! Снощи Жени с мътен поглед от погълнатият алкохол влезе в изповедалнята. Опита се да ни покаже , че е мъдра и великодушна, но уви! Камерите в началото я показаха отблизо и се видя, че си е подпийнала пак. С думите " етикеция", със заплахите да не я " принизяват и сравняват с долнопробни , евтини трътки" не показа класа на столичанка от хайлайфа.

Изобщо не беше пияна Евгения, не говори глупости.

До "до "ха"" Жени много добре знае към кого отправя названието "евтина трътка". Явно, не сте софиянка и не го разбирате, но това е общоприетото тук прозвище за евтини, тъпи и носогърби провинциалистки без морал.

Сбъркал си " ха. Жени не е участвала в Сървайвър , а в реалити на тв 7 " Къртицата". Там след пиянски запой нападна момичетата от провинцията. мъжете я чакаха пред вратата на тоалетната, за да не се срине в ла.ната мис Жени . Тя се вживява като най-хай персоната на София, забравяйки от къде е започнала и как и с какво стана популярна личност. Същата е като Кучкова, Зорница , Николетка, ....но застаряваща, мразеща по младите себеподобни. Дали се е променила, дали е спряла да пие , да спретва скандали ще видим , ако поостане в Къщата . Разбира се и ако продуценти и сценаристи си позволят да ни покажат неудобните кадри.

е как може да се държи възпитано, нали са ги събрали за да има интрига, скандал и да хвърчи перушина. Който се държи възпитано, го изгонват веднага.

Интересно ще бъде да проследим колко време ще се задържат в къщата Жени и Тачо, за да разберем има ли истина в това, което казваш. Нищо чудно да се окажеш прав/а, но не е 100% сигурно.

Мадам Жени.

Да, най - вероятно е била мадам, но не можем да отречем, че е интелигентна!

Биг Брадър?! Сигурни ли сте, че Камелия Тодорова е жива?

Aлекс каза, че историите в съдби на кръстопът са почти толкова истински колкото и в биг брадър,тоест всичко е режисура.

Историите в "Съдби на кръстопът" са истински, но за могат да се покажат по тв-то трябва да се режисират, както книгите трябва да се напишат.

Венета Райкова си е едно елементарно и първично същество.Жалко,че и плащат за това.Милен правилно многократно им посочи къде да се насочат, а тази кифла все повтаряше като кокошка - скандала ,скандал.Тя от друго не разбира и с това си купи къща и кола- безумци са тези които и плащат. Жалко ,че забъркват и това възпитано момиче Алекс и тя непрекъснато да говори какъв скандал предстои.Предстоят ви рекламите лапачи! - за 60м.,4 пъти по 7 минути или 28минути реклами, т.е. 1/2 от времето .Жалки сте във възпитанието ,което представяте.

Тоя сезон агентите на ББ са 2 жени - Жени Калканджиева и Жени Минчев. И докато агент Жени Минчев е напълно в разгара си,агент Жени Калйанджиева тепърва ще се разгръща!

Да целуне бившата си съперница беше малко прекалено, но напълно подкрепям Жени за това, че Тачо носи цялата отговорност за изневярата, защото той, а не Линдарева, е женен за Жени! От друга страна Венета Райкова си е едно елементарно и първично същество, за което не се съмнявам, че би направило подобаващ панаир, ако беше на мястото на Жени! Хареса ми реакцията на Жени и как постави В.Райкова на място :)))) Макар че на пръв поглед запази самообладание, убедена съм, че Венета е намокрила гащите при това светкавично нападение на Жени :))))))

Като се казва "съдбата на хората се различава не по това, което им се случва, а по реакцията им" .

коментар на място

Може да е била лицемерна Жени,но наистина се държа възпитано.Много добре са знаели,че Зорница ще влезе и като един добре възпитан човек няма да тръгне да прави зрелища пред цяла България.Забравете там да има драми и т.н,никой няма да заложи репутацията си да се излага пред цяла България и то за нещо такова.Според мен Жени и Тачо отдавна са го преживели това и в момента са наистина щастливи.Венета Райкова за пореден път доказа,че е една посредствена махленска водеща

Ще може ли Брадъра да покаже списък на съквартирантите, които плащат на Минчев членски внос, за да преценим дали си върши професионално работата или скоро ще назрее преврат ха ха

Бивша простит.тка,мадам на елитни такива,спонсорка на жиголото Тачо,застаряла,явно без пари.Но понеже иска да живее влиза във Брадъра и прави пари от изневерите на Мунчо,с който се е взела.Брадъра-дайте нещо ,като за тези хора.Вие не сте Шекспир,Вивалди или пансион за благородни девици.Вие сте общество на стари к.урви-женски и гей такива.Дайте нещо като за състава,щото няма да изкарате и за храна на съквартирантите.Благородна била-ха,хо,ха.Бе........

Не е нужно НИЕ да те принизяваме. Твоето бурно минало , пиянските ти прояви , заядливия нрав и уменията ти да унижаваш хората, които не са от София , да се надсмиваш и раздаваш команди , за да стане на твоето ни дават яснота за истинският ти морал и качества като човек. Ти сама ни подсказа, че си една застаряваща, злобна и алчна" трътка".

Леле, много завиждаш ... И това, защото е шеста в света по красота ли? Ти сега стана ли по-красива или по-умна? Май си на все същото светлинно разстояние от Жени.

Душата е безсмъртна -тялото тленно.Красотата е субективна.И както е видно на 6та в света ,мъжо и изневерява с мис -Бая съм грозна.Но той се е принесъл при мис Бая съм Грозна-Зорница.Така че споко.А какво е правила,за да стане манекенка,после като мадам,ми Женито си знае.НО мадам,не може да е благородна и дама.

Ех,Данке..,Данкеее...Може да е застаряваща,но пак е красива и естествена...Предполагам,че ти си млада и сигурно още по-красива..Да си жива и здрава,но май забравяш да отчетеш факта,че всички остаряваме ..,така че....застаряваща е неуместна дума:)

Венето, много си задръстена! Един мъж да отиде при друга жена има жиляди причини; най малката паднал му козяк пред очите! Жени винаги е показвала интелигентост, интелект, характер -поради което съм я ценял (в същност тя е единственият ВИП в това шоу). Старите българи казват: Умна жена и глупав мъж се женят! Глупава жена и умен мъж живеят извънбрачно! Когато и двамата поумнеят се развеждат! А в един град на северна България има една такава максима: Бракът е пенсия, останалото са странични доходи! И запомни Венето, първият не е единствен, следващият не е последен!!!!!!!!!!!!!

Ти пък си пълен с афоризми бе,та и*а в смешника.

Братле,радвам се че не те познавам лично и че не си ми примерно колега.Щото ако трябваше да търпя такива като тебе дето се мислят за много препатили и пръскат сентенции и насоки за живота + селските ти лафове от рода "паднал му козяка" и т.н,които цитираш един след друг,определено нямаше да те изтрая и щях да ти опъна един в мутрата още на втората седмица. Понякога се радвам че има хора които не познавам :)

незнам има ли изневяра нама ли ,но аз ако има отношение с някой и той ме вкара в такива филми.. всичко е приключено..тоест предавания , обсъжаници

Не я е вкарал той в тия филми. Всички са отишли там заради парите, които им предлага ВИП брадър.

на това му се вика, pwned. тия от бб нарпаво прекаляват с глупостите.

наи смешнят от всичките е ники кънчев .краино време е да спре да раздухва събитиета и да се държи като нормален водещ а не като клоун.

биг брозер се опитва да ни педлага сеир .зрелище , и циркаджииски номера с съдеиствието на ники кънчев и венета раикова първо с евгени минчев и камеля воче , после а зорница и жени но не се получи както трябва по ценарии

Циркаджилък пълен

Е га ти майтапа, нямаш дума без правописна грешка :)))

има две факти които жени ги знае много добре и поради тях е деиствала но този начин първо още преди появата на зорница взаимоотношенята между нея и тачо не са вървяли добре ,и тя го призна второ когато изневеряваш не отиваш да живееш при лиобовницата и вземеш детето ти с теб . това означава че са били разделени.и зорница няма вина и ако не беше зорница щеше да е някоя друга че жени няма какво да се разправя с чуждите хора има работа само с неинят

Множественото число на думата факт наистина е факти, но когато се пише след числително бройно се пише "факта". Пример - два факта, три факта, двадесет факта. Тази ширеща се елементарна неграмотност води до абсурдни писания.

ако нямаше камери нещата със сигурност щяха да бъдат други

еи тва е елита на булгаристан ,глеите и се учете еи...

не знам ама цените за сексуслугите и пандаха драстично ,а тоа вълняга с нея не го знам дори