Бременната Алиша Кийс се снима гола

Бременната Алиша Кийс се снима гола със знака на мира в полза на новото благотворително движение "We Are Here".

Обратно в новината

Коментари - Бременната Алиша Кийс се снима гола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне е с благородна кауза, а не покажи ми гъз за да ти платя :)

Скоро ще стане модерно да се ходи гол ! Няма нужда от дрехи ,всичко е пошло и гадно ,няма срам и морал ! И това идва от Холивуд ,трона на сатана !

аз съм бил в русия в санкт петербург на финский залив и хората се пекат голи. не е от холивуд, а от някакви религиозни догми. във всяка държава има свободни хора и има и моралисти, пардон лицемери

Не стана ли вече банално да се снимат голи?! И бременни? Няма ли никакъв начин да каже какво мисли по тези важни въпроси, без да се разголва, примерно?! Или тогава никой няма да я слуша, защото всеки си показва каквото има - а тя освен тяло, друго няма - голямата сензация!

Абе гадни са тия снимки, не разбраха ли. На никой не му се гледат огромни трътки.

айде бе? За да напишеш това, или си гей или си грозна и неприятна, за мъжете жена - страстоубиец. Пък ако ще и да си 50кг 1,70м

Така де, ама то в УСА-та други нема! Хормони, пестициди, ГМО и то удря в гъза..

Ако снижат камерата, ще видят че природата отдавна го е нарисувала този знак..

дя-до

От праисторически времена жените са събирали армии предимно като са си показвали туй-онуй.

1. Де са и голите снимки? 2. Де да се записуваме на голата и армия?

- Даваш ли, даваш бастунджи Йово, хубава Алиша на турски мазни бастуни? - Море, войводо, бастун си давам, Алиша не давам на турска вяра!

Клише.

А къде е голата снимка?

За бившите соц.-страни, и без пари - токоз!

Luna0102

Сега вече ми стана ясно. Всички дами и кавалери снимащи се за вестник чук чук и други подобни такива са си постигнали върховните цели в живота. Доскоро си мислех че го правят за пари, а те се борели за мир и женска армия. Юруш народе на голите снимки за постигане на целите в живота.

Асен Блатечки има син - да му е жив и здрав!

дя-до

Бе и червен да има, дреме ми на шишарката за тоя пухльо.

От какъв зор трябва да се снима гола?! Ако може някой да ми даде смислено обяснение, моля!

Много ясно - "да привлече вниманието на феновете си към въпроси като по-строг контрол над оръжието, промени в наказателния закон, правата на хомосексуалистите, образованието на момичетата по света"! Как иначе се привлича внимание върху контрол над оръжието според тебе??

Не знам кой е решил, това да е знака на мира, но явно съм много войнствена,защото този знак винаги ми е бил адски неприятен.

Този знак първоначално създаден от Джералд Холтом през 1958 год е символ против ядреното въоръжаване. Популяризиран от хипитата през 60-те и тяхна емблема. За хипитата са характерни защитата на гей правата, дрога и безразборен секс. Ето защо този знак е символ и на анархията. Това е и кръстът на Нерон. Той е преследвал християните и така ги е наказвал- чрез разпъване на кръст, обърнат надолу. Така умира Петър./,, Quo Vadis,,- Х. Сенкевич/.

Значи имало за какво да ми е неприятен.Благодаря за информацията.

няма ли друг начин да привлече внимание..защо гола да се снима? обичат да се събличат хората... явно.

8901

Записвам се в армията като редник.

А аз - като пос-редник!