Мария Кириленко: Мъжът до мен трябва да е умен

Тази година далеч не е от най-успешните за Мария Кириленко, която пропусна голяма част от сезона заради травма.

Обратно в новината

Коментари - Мария Кириленко: Мъжът до мен трябва да е умен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамашка търси мужик. ..И като всяка мамашка се е надценила...много! :)

дя-до

Е нема начин да е умен и да е до теб.

"Рускинята споделя, че идеалната двойка за нея са Брад Пит и Анджелина Джоли. " Мароооооу, а ти какво предлагаш, умствения ти багаж след това ти изказване дали се събира в дамска чанта или и портмоне е достатъчно!

Аз досега през сравнително дългия ми живот не съм чул жена да каже, че иска да е с глупав и посредствен мъж до, под и над нея, но по зла ирония повечето са с точно такива....Всеки може да си направи извода колко нерационален, меко казано, е изборът на мъже на голяма част от жените!

Сиреч повечето мъже са глупави и посредствени ли? Не, че не е така, но това се отнася до огромната част от човечеството като цяло. Отделна тема е дали жената може да се смята за човек или не съвсем ...

Само едно нещо се сещам което може да прави умен мъж с тази кифла.. но и глупав пак може да прави само това! Аман от кифли с претенции и празни тикви!

Цитирам: "Мария Кириленко: Мъжът до мен трябва да е У...мен !!!!

Къртиш!

Много тарикатско и хитро! Поздрави за закачката!

"На първо място да е умен. На второ забавен." БРАВО на Кириленко!

А жената до мен може, даже трябва, да е ограничена, елементарна и тъпа като галош....очаквам включване, дами....хайде престанете най-сетне с тези кухи и шаблонни фрази! А и светът е пълен с интелигентни неудачници и нещастници, интелектът сам по себе си е напълно безполезен.

не си натрупала житейски опит още: безполезни са интелектуалците, броят мухи. Вземи си някой силен мъж дето да го бива да кърти мивки и да лепи плочки - стабиуен , както казват у нас в Перник.

Виж сега, ако е достатъчно умен, ще може да кърти кинти, а ако може да кърти кинти, за какво му е да може да кърти мивки?

Victoria

Кой умник въобще го измисли тоя лаф "мъжът до мен" и "жената до мен" ??? Тъпо е !

Да бяхте написали КАКВА е тая Куриленко де. Предполагам е някаква спортистка, след като е пропуснала някъв сезон заради някаква травма, вероятно е тенесистка. Ама да бяхте написали ...

Владо, момче младо, наблегни на правописа :)

Ела да те заведа на няколко пъстървови излета из Балкана, ще останеш доволна и от улова и от всичко последващо Марийке.

Аз съм много умен....Чакам те!

коя е тая боздуганка

Щото хокеистът Овечкин сигурно пращи от акъл! Ама нали има кинти....

Овечкин е стабиляга, гледал съм му интервюта. А това как ги размазва в НХЛ направо е униклано.

Аз понеже съм таен агент, намерих тази дето е разделила Овечкин и Кириленко, според руските медий това е Каролина Севастьянова - 19 годишна гимнастичка. Само я потърсете в интернет на снимки и ще видите за каква мацка иде реч. Просто Кириленко няма шансове. Блазе му на Овечкин, нищо не може да се сравни с агнешкото!

Ся, мое да не съм ного умен, ма имам голем чеп. Сигурен съм че ше ти свърша работа.

ако е само за спорта бих й се разписал ала за нещо повече-дим да ме няма

права е: един в семейството трябва да е умен...

А жената до него?

Интересни жени! Като нашите чалга звезди- любов, разбирателство, тинтири минтири и хоп .... милионер за съпруг ....да, да, иначе е права наистина трябва да е умен! :-)

Колко умен трябва да е, за да вземе глупава? Впрочем изрусените блондинки са по глупавите.

вие това сериозно ли го твърдите? Аз досега мъж който да си търси нещо различно от баджаци и тук-таме цици наистина не съм срещала, а съм от доста години в този занаят. Ако младежът действително си мисли, че си търси умна жена вероятно страда от остро психическо разстройство и е препоръчително да иде на психиатър.

Айде,Гриша,ти си !

да ме взема- изискванията и ме описват ;)

8901

Споко Марче, русо гладно нема. Ще намериш най умния.