Йоана Буковска записа песен с Лео и Кака Лара

Йоана Буковска, Кака Лара, Филип Аврамов, Мариана Йотова и Лео Бианки записаха песен, посветена на борбата с насилието над деца, съобщават от "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Йоана Буковска записа песен с Лео и Кака Лара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тази "кака" Лара! Тя е застаряваща леличка (леля клоняща към баба)!

Като чета коментарите за пореден път се удивлявам как може да има толкова прости и злобни индивиди. Повечето коментари не са от нормални хомо-сапиенси, а от някакви биологични машини за лайна - никаква работа не вършат, а само цапат с фекалии наоколо.

Коментарите са нормална реакция, на ненормална действителност, а "будни" и пУзитивни "граждани" като тебе сте част от тази отвратна действителност. Действителност, в която упоменатите в матрялчето три недоразумения са "звезди", а такива като тебе "фенове".

ПИПО

Принципно човека е абсолютно прав. Няма нито една статия където, да няма плюене и негативизъм. Българина плюе по всеки, няма никакво значение за кого се пише и каква е темата.

дя-до

Ами щом Йоана Буковска, Кака Лара и Део са певци, защо моите лайна да не миришат на теменужки?

Ще се оправим, когато се сменят ВИП персоните, певци, артисти и шоумени с нови, по-истински. Това ще означава, че вече сме изхвърлили фалша на боклука, включително и в политиката.

Тези програми са живо прахосване на пари.

Както винаги, прекрасна.

дя-до

Както винаги повече пре, отколкото красна.

Толкова да няма глас Йоанчето :-(

и тия ли пропяха? ужас

Край. Засенчиха С. Трифонов - Певеца.

"Чудесно" очевидно тук в България е напълно нормално всеки човек да се занимава с неща , несвойнственни за него а на всичкото отгоре да се афишираи и да чака аплодисменти . Чуйте песента и ще разберете, за какво говоря . Абсурдна държава с абсурдни звезди .Жалко

Не всеки. Само на "избраните" е позволено.

"Йоана Буковска записа песен с Лео и Кака Лара....." Кои са Йоана Буковска, Лео и Кака Лара?!!?!? Щом са записали песен сигурно са известни певци ......

дя-до

Трио "Трите кокошки"

ами техен човек ги е уредил да усвоят едни пари от уницеф

Абсолютно нормално! Няма да викат нас и Вас, разбира се!