Четири Мис и две Мисис България на рождения ден на Евгени Минчев

Четири носителки на титлата Мис България - Елена Ангелова, Гергана Гунчева, Росица Иванова и Юлия Юревич и две носителки на короната Мисис България - Юлияна Дончева и Деси Гръблева, украсиха градинското парти за рождения ден на светския хроникьор Евгени Минчев.

Обратно в новината

Коментари - Четири Мис и две Мисис България на рождения ден на Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля,че известен гей,не означава вип.Светскато положение на Евгени Минчев е еднакво със светското положение,което са имали най-известните френски куртизанки.Близък с вип персони да,но вип персона и част от хайлайфа-не.Докога ще бъркаме понятията.

Abe nie go chakahme v tramvainoto depo da praznuvame ama toi zabravi starite kolegi...

TOQ EVGENI E PALEN NESHTASTNIK!

Пък аз го чаках на яхтата да го поздравя

elit na koe?! na plateni p......... i i texnite svodnici! zagiva tazi darjava ei!

оле верно е много зле тая юревич..ако бях е мин4ев немаше да я поканя виж мис 2005 е готина

Познавам Евгени добре и затова искам да споделя с аудиторията някои нещица... Ватман, ватман, аман! А знаете ли, че преди това той служи като кадрови военен цели 10 години на тази страна. Сирак е, а майка му беше толкова бедна, че не можа да му даде друго образование освен военното. Забележ в случая е това, че той въпреки всичко все пак успя да се наложи. Да, Евгени е един преуспял човек и май точно това не дава мира на преждеговорящите И тъй като го познавам, ще ви кажа и това: Евгени в крайна сметка е един добър човек, който на никого с нищо не е навредил. Напротив, на много хора е помогнал и то напълно безкористно. Апос Апостолов www.Otsla

Простотия, Парвенющина, Патки, Пяна (мръсна), Профани, Песи, Поплювковци, ПОМИЯ!!!!

Abe koi se interesuva ot tozi prost pozior? Shto ne vzeme da se pensionira nai-nakraja? Bulgarski high-life. Taratanzi. Samo djofri, kurvi, i zastarjavashti neobrazovani pederasti. Molja vi se. Bulgarski high-life niama.

Евгени Минчев и Азис са най-яркия пример за преуспели гейове. Какво толкова го плюете. Той пак доказа старото правило, че около гейовете винаги е пълно с красиви жени. Затова и мъжете не могат да му го простят-като не могат да свалят и да са интересни, кой им е крив. Някой хетеросексуален да е събирал толкова хубави жени накуп-няма. Само му завиждате на блясъка и славата. Бил гей - кой е най-известен в България, че и в чужбина -Азис.

Мислех да подмина това без да кажа нищо. Но понеже, много ме дразнят такива сноби : Да им го начукам в снобските задници !

Abe,kakvi sa tia idioti?!

аман гейове

Смешно, смешно, та чак ...тъжно

И Герганчето с 2-та грама мозък и то е ВИП, боже мили...

rosi e strahotna v tazi roklq

I na zaden fon-mrysnoto krystovishte do Studentski grad i samiq toi.Ei,ako znaete kolko milo mi stana:-))Lipsva mi kochinkata:-))

Честит Рожден Ден! Все пак Евгени Минчев е тръгнал от ватман, а сега на рождения му ден идват толкова хубави жени....

Абе хора,докога ще занимавате народа с простотиите на този самопровъзгласил се за ВИП комплексар.

Честит рожден ден на Евгени Менчев , желая му здраве и късмет и повече истински приятелки може да не са и миски !

abe kolega q si karai tramvaq po dobre, nedei se izlaga pred cqla balgariq! trebeshe nas da pokanish ot depoto a ne tiq grozotii!tc tc tc

Бря, бря..я..я! Мноо гад, бре!?

Смешно,ама много смешно човече е Евгени Минчев.Учудва ме факта,че хората го вземат на сериозно.Явно е вярна приказката,че ако ти самия запачнеш да се възприемаш по определен начин и другите започват да гледат тъка на теб.дами и господа,не се заблуждавайта.Помнит ли приказката Царят е гол?Е Е. Минчев,живее в подобна приказка,но негавата има и елементи на виц.Какви маниери и стил ще ми демонстрира ватманчето.Та на него му липсват не само първите седем години,а и всякаква връзка с реалността.Лично на мен такива измислени герои не могат да ми повлияят.Единствен ме озадачава факта какво провят в публичното пространство и отговорът богати спонсори не ме удоволетворява.

primat

Аман от този Георги Минчев - откаченяк, всъщност той не е нищо освен един остарял /ергин обратен/ СТИГА СЕ ГО ИЗДИГАЛИ В ЕРАРХИЯТА ТОЗИ ГЛУПАК

Женичка, да беше написъл на поканите поне какво облекло се изисква за твоето скромно тържество а не да гледаме дънки и половери до дълги рокли / на бос крак/!!!

edin prost vatman v centara na vnimaniato? naistina BG e absurdistan.

Absolyuten smeshnik.Oficialno sako sys sportna shapka i teniska.

Глупаци!

повече ми е тъжно-дете без родители,ненормална ориентация,образован никакаво....Евгени заслужава истинско съчуствие-дължим му го като християни.Защо да е той виновен,че простаци са го нарекли величие?!Това не значи,че вс в тая държава сме простаци,нали?

Оле,това ли е сегашната мис България,клощава,с несъразмерно лице,рускиня при това,нямаме ли толкова красиви БЪЛГАРСКИ МОМИЧЕТА ЗА МИС2007,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДИСКВАЛИФИЦИРАНА,НЕ САМО ,ЧЕ Е ГРОЗНА,АМИ,НЕ Е И БЪЛГАРКА,СРАМОТА!

Гена, мноо яко си облякан....:DDD

Много важно.Сбирщина простаци с голямо самочувствие.Заради такива като тях се радвам,че не живея в БГ повече.Не че и тук няма такава прослойка хора, но не са толкова елементарни и дразнещи

Много важно!Толкова са смешни всички,че направо ми се приплаква от смях!

Може да си светски хроникьор, колкото и екстравагантен да си, но възпитанието налага да не посрещаш дами с шапка на главата. Друг е въпроса и дали е обявено облеклото. Едни с дълги тоалети, боси, а не знаят че дългия тоалет макар и вечер не позволява да си бос. Минчев Той се прави че много знае, действително го търсят тук и дам да организира партита,ама май си е и доста простичък. То не е само лустро и пудри и приказки. Нещата трябва освен на теория да се показват и практика.

И четиридесет мисми да нареди,той си остава обремененото гейче-ветманче.Някъд по така наречения бг елит,може и да е забавно да посещаваш гей-проститутка на рожденния му ден,но погледнато от страни,всичко около бившия ватман,изглежда пошло и извън всякакви обществени рамки.Самият той прилича на шут,будещ едновременно сежаление и смях.

Тая Росица откакто отслабна главата й и зглежда още по-огромна! Егати неадекватната прическа...

Тоа простак следващия си рожден ден що не направи в кенефите на центъра че там му е мястото. Лелеееееее ква простотия се лее.

ем ай честит ден ден:)

То, за Евгения Минчева, какви подаръци, освен кофа вазелин и два чифта топки с дръжка.Хак , да му е.

Е гати сбирщината, и това ми било елит!

малилее-е-е-е, страшна градина - зелено, свежо,тихо ,прохладно ...

панаир на суетата

Знае да се подиграва на облеклото на другите, а самият той на снимката прилича на зарзавадчийски разносвач

АМАН ОТ ФЛЬОРЦЕВЩИНА!!!