AC/DC се разделят с Малкълм Йънг

Рокаджиите от AC/DC оповестиха, че на 1 декември в Европа ще излезе новият им албум.

Обратно в новината

Коментари - AC/DC се разделят с Малкълм Йънг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха,че аз кво съм написал ,бре!!! Я прочети сега ,на чие място идва Брайън.ха ха ха

Този не беше ли дето си тръскаше главата през цялото време и подскачаше по сцената! Мозъка му е станал на пюре!

Този не беше ли дето си тръскаше главата през цялото време и подскачаше по сцената! Мозъка му е станал на пюре!

Неповторими!!!

ffrape

Великани! Искам пак такъв концерт! Друго идвам да обадя - ето че когато статията е за гениални хора, а псевдо фолкаджии, коментарите са положителни и адекватни, т.е. българинът не е просто завистливо племе, което безцелни хейти в нета, ами съвсем основателно негодува срещу 90 процента от измислените ни звездьовци.

ffrape

изпуснала съм едно "не" и всичко нататък звучи нелепо :( имах предвид когато статиите НЕ са за нелепи фолкаджии, ами за великани, истински, доказани. (които реално стават за завиждане, всъщност:)))). Прощавайте за бързината :)

Велики!

Напоследък излязоха много добри албуми на изключително добри музиканти , но за мен АС DС си остават класика - най-добрите . For those about to rock - I salute you !

Дано турне 2015 включва България! Shook us all night long!

SMF

Не се предавай, Мал!! Ти си великан!!! Надявам се някой ден пак да те видя на сцената, поне един път още...

Дръж се Малкълм!Ти си голяма работа , а АС/ DC са велики.

ВЕЛИКА ГРУПА!!!

Много се кефя, че групата определя стила си като ритъм и блус ;) Не изглеждаше добре Малкълм в последно време, имаха една фото сесия, направо личеше, че едва се държи. Дано се оправи - 61 не е много голяма възраст.

Ами те не промениха стила си.Винаги са се придържали към техните си неща,независимо,че имаше различни моди през цялото това време.ПРОСТО СА ВЕЛИКИ.Имах щастието да ги гледам на живо.Кой знае дали ще ги видя пак :-(((

,,След напускането на ветерана по-младият му брат, 59-годишният Ангъс Йънг, остана единственият оригинален член и съосновател на групата, припомнят от БТА."-Eeee,AC/DC са популярни с Ангъс,Малкълм,Бон,Фил и Клиф.След смъртта на Бон ,идва Брайън Джонсън.За мен това са оргиналните членове на AC/DC,така че ,след напускането на Малкълм,останалите са си оригиналните.

Велика група, но годинките си казват думата, за съжаление.

Невероятни са, бях на техният концерт в София преди години, такова шоу направиха, а стадиона беше препълнен до дупка. Велики са!!!!

Велики!

Голяма работа са тези!