Тачо: Жени не е превъзмогнала изневярата ми

Въпреки че съпругата му Жени сподели, че няма против той да прави секс с други, тя още не е превъзмогнала изневярата му, заяви Тачо в "На кафе"

Обратно в новината

Коментари - Тачо: Жени не е превъзмогнала изневярата ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам тази Жени и я съжалявам, тя е от емблематичните жертви на прехода, години наред спътница на разни криминални босове, а никой не я взе за жена, беше красива като млада, сега е развалина. Алкохолизирана, безпарична, какви претенции има като подскача на екрана като маймуна за жалкия си хонорар. Поне да беше запазила малко умереност, а тя показа цялото си озлобление, простащина и ниска култура. Държи се като махленска пияница, каквато всъщност е. Едно жалко падение ..

....и двамата са прости,невежи и елементарни до мозъка на костите си.СКРИЙТЕ ГИ НАЙ-СЕТНЕ ТЕЗИ ТВАРИ.

Жени не може да превъзмогне изневярата ти, защото Зори не е нейният избор и ти не си поискал нейното съгласие. От участието ти в " На кафе" стана ясно че ти трябват пари, защото те мързи да работиш. След като сам заради пиянската ти агресия те изгониха от Къщата и загуби възможността да получиш лесните пари се закани да съдиш Зори. Такъв какъвто си ти и Жени в къщата такива сте и извън нея- алкохолизирани, агресивни , с многобройни връзки с други извън семейството. Жалко за момченцето ви, че стана свидетел на грозното ви поведение в Къщата на Брадъра, а вероятно и във вашия дом.

Аре сега..само не ми е ясно защо преекспонират нещата.Не беше ШАМАР, а шамарченце! И тая си го заслужаваше, аз бих й отпрала по-силен, да й отвърти тъпата и празна кратуна, че дразни само с присъствието си!

"виповете". Особено жените - презрели мутреси, компаньонки,минали величия - Данчето, а ако трябваше истинско политбюро, защо не вкараха Пръмовица - по-млада е,Камелия Тодорова - добра певица, но страхотно повехнала.Единствено на ниво е богатската щерка - получила добро възпитание и образование, не й е било нужно да търгува със себе си.А за Зорница - тя е един грозен крокодил.На предишния брадър бяха вкарали една тъпа циганка, но аз я възприемах по-добре, а тази е отврат.

Не разбирам защо трябва хората да бъдат обвинявани за възрастта им?! Когато ТИ остарееш, ще продължаваш да бъдеш част от това общество и ако си артист и си в добро здраве, ще продължаваш да работиш, а ако си певец/певица, ще продължаваш да ходиш по участия, щом имаш фенове! :)Струва ми се, че все по - често попадам на млади хора, които се чувстват засенчени от по - старите и изпитват някаква неистова злоба към тях! :))) И както обичам да казвам - младостта не е гаранция за красота, стил или талант, затова се получава тази истерия срещу по - възрастните, които изглеждат понякога и по - хубави, въпреки годините ;) :)))))

Шестата в света била богата, но чухте ли я когато изгониха Стефан от къщата тя какво каза: "Сега сигурно няма да му дадат парите?"

Абе хора какво се възмощавате!Неразбрахте ли, че както ни е алкохолзирана Държавата такива ни са и ВИП ПЕРСОНИТЕ всичко е ПАРИ приятели

Абе Тачка, стига си го развява, разбрахме всички, че го можеш и с други каки и на групов. Айде дай "плановете", че то от обиколки по телевизии и вестници не ти остава време да почнеш нещо да бачкаш, а си голямо момче вече.

Тоя па понеже няма с какво да блесне, взе че си го развя публично..Аман от комплексари и хрантутници

А дали Жени ще превъзмогне ударът , който нанесе Зорница на " семейството" ? Тачо и Жени макар, че живеят разделени измамиха всички като влязоха като СЕМЕЙСТВО. Но участваха в гласуванията по отделно и бяха номинирани всеки по отделно. След изгонването на Тачо Жени не се въздържа да изригне, че той загуби много пари. Може би Зори изпълни успешно тайна мисия на Брадъра да предизвика Тачо и Жени, за да разкрият истината за техните взаимоотношения. Тя не можа да прикрие радостта си от успешния удар, който нанесе на властната Жени и чехльото Тачо.

За съжаление, помним онова, което се случи на Жени преди почти 20 години, снимката и в сп. Егоист, за съжаление знаем кой и защо. Та, Жени - ако си "постигнала" нещо то е с цената на липсата на всякаква чест и достойнство, с цената на унижения, каквито ние не можем да си представим. Ти си един отчаян продукт на мутренското време в България. Просто престани да се опитваш толкова години да избягаш от този образ и като върха на всичко да раздаваш морални оценки. Всичко в теб крещи за деформациите, които си получила в следствие пътя, който си избрала. Просто престани да се напъваш - ще бъде по-добре за теб самата.

Жени Калканджиева - една съвременна гейша. Един от нейната агенция го разследваха за сводничество, а нея защо не я привлякоха поне като свидетел? Явно любовниците й са на доста високо ниво откъм финансови средства. Иначе не мога да й отрека чара.

Аз също я харесвам, но "гейша" е мн. меко казано, защото те са изискани и обикновено само правят компания на клиентите си, а не им предоставят секс услуги! Жени, за съжаление, си е една мутреса, което й личи дори и по речника, който използва! Мн. е грозно от устата на жена да чуеш "л*йна" и т.н. Как пък не не го осъзнаха, как пък не се намери кой да им го каже!

Само мухльо като Тачо може да е търпи тази вещица/мутреса. Отвратително чудовище, не завиждам на подчинените и във Висаж.Тачо да се моли да не го пребият след истините, които събра смелост да каже на пяна глава.

Калканджиева е поставена при свършен факт - не може да върне времет назад и затова си слага фалшивата маска, уж, че не и пукало - ние обаче не сме в трети клас. И не знам за каква интелигетност се говори, когато се споменава нейното име - обикновена средностатистическа постакеса, самият Тачо също обикновено момче, разликата е само, че той няма нейните претенции на "постигнала" - какво е постигнала - физичка ли е, преподавател по литература, олимпийски състезател ли е, каква - мутреса разхождала егото на притежателите и насилниците си преди 15 години по бански на публични места. И понеже е била насилвана и малтретирана много пъти - сега си го връща на едно загубено момче, което само се е поставило в тази позиция. Ако той имаше пари, нямаше да е с нея, нито с този кукундрел Зорница.

Ще я превъзмогне! И пак ще си се ръгате на групов!

Добре че изхвърлиха комплексираното жиголо Мачо, че пиянските му изцепки бяха много грозни и взеха да минават всякакви граници. А на жена му толкова много й липсваше, че тя само мислеше колко пари ще загубят сега като го разкараха. Агент Жени КЪлканджиева няма от какво да се притеснява, цялата тая случка сигурно беше по сценарии, така че Мачо си свърши работата!

тц тц тц - "проекти" имал ...!!!!!

Че на пари ли се крепи семейното щастие? Няма що ... а този е типичен български мухльо ... ударил 30-те не работи, но пък имал бил проекти ... междувременно жена му го издържа.

А аз бих ударил един шамар на Лозанов от СЕМ!

Кал,кал,ама Вип калта е неземно кална!

Извинявам се, че прекъсвам градивния диалог в коментарите, но... кой Е тачо? Мъж на жена си? Браво на момчето!

Мислех си, представях си, а то представи си!?!? Това на нищо не прилича. И ако това е ВИП ... здраве му кажи. Срам

Сега какво излезе,че Тачо е най-големия виновник и побойник,а ония двете пияни дами дето вдигнаха къщата на главата си,ги изкараха жертви.Абе,я заблуждавайте някои други!Защо не обявихте гласуване между тримата в скандала и зрителите да решат кой да излезе,защото и тримата имат вина не само Тачо.

Що не вземат да направят една Оргия всичките вип,начело със Евгени Минчев.Да видим има ли нещо интересно за гледане. А на Тоя Тачо ако му ударя един шамар,ще му направя главата трудна за рисуване.Боклука си е боклул,ще посега тоя на жена,щото няма смелост да удари мъж,не говорим за евгени минчев.

Винаги пиянските оргии са ми били противни, пияна жена пък е направо отврат. Явно сценаристите на предаването са леко казано малоумни, за да му правят реклама непрекъснато.

Да не припомняме времето когато взривиха модната къща Визаж на тази "почтена" дама. Тачо ли е мачо ли е само се ежи като зализан таралеж. Седнал да го храни каката и плещи каквото му падне на устата.

Каква Модна къща бе? Там се поръчват тромпетистки за "малка" нощна музика. 150 лева за едночасов концерт.

TИPAMИCУ

Ти пък! Не така директно с рогата опс а бодлите де.

Мое да сам проЗД, ма тоа биг-мак ни га гледам оти они по-прости и от менека :)

язе тоя Тачо ни га знам...бахтал ли сам го е*ал ли сам го...па мое и двета ма ка не помним...треба да са бил пиян :)

Всички сме No 1.

Цървули и мизерници сме на всички нива в нашата Татковина. Всичките ни проблеми идват от начина ни на мислене. Слаби сме в главите.

....АБЕ ХОРА,ЗА КАКВА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ГОВОРИТЕ У КАЛКАНДЖИЕВА.ТЯ Е ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНА,НИСКО ОБРАЗОВАНА И Т Н ЖЕНА,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ.САМИЯ ФАКТ,ЧЕ СЕ Е ОЖЕНИЛА ЗА ТОВА ПРОСТО И С ТЪПО ИЗЛЪЧВАНЕ МОМЧЕ И ГО Е ИЗБРАЛА ЗАБАЩА НА ДЕТЕТО СИ КАКВО ДА ГОВОРИМ.СПРЕТЕ С ТЯХ,ЧЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ВСИЧКИ КАТО БЪЛГАРИ.

Жени цял живот движи с дебеловрати

Luna0102

Тачо ли е новата звезда на небосклона, че всекидневно четем за него? Иначе със здравето как е? Да не вземем го урочасаме момчето, че дира ще почне да пуска празни страници.

Бих уважил и двамата-Жени и Тачо, ако се подмият добре , разбира се и това е всичко, което биха направил за тези дебили. Предаване на съм гледал и СМС не пускам.

Тачо недорасъл, оставил си се жена ти да те храни и на всичкото отгоре и изневеряваш.

КЪМ ТАЧО : А ТИ ТАЧО ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ГАЛА И ТЕЗИ ОСТАНАЛИТЕ КОИТО ТИ ЗАДАВАХА ВЪПРОСИ/МАГИ И ПАТРАШКОВА/ СА МНОГО ПО ЗЛЕ В СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ /ЧУЖДИ МЪЖЕ РАЗВАЛЯНЕ НА СЕМЕЙСТВА ,РАЗВОДИ/ТЕ СА ДОШЛИ ДА ОЧЕРНЯТ ТЕБ И ЖЕНИ И ТИ СЕ ПОДАДЕ РАЗКАЗВА НЕЩА КОИТО НЕТРЯБВАШЕ - ТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ИЗЛАГАТ КАТО ТЕБЕ НЕ СЕ ПОДАВАЙ НА ДРУГИ ЖУРНАЛИСТИ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СА ПО ЗЛЕ ОТ ТЕБ И ЖЕНИ А ВИЕ СТЕ МНОГО ХУБАВА ДВОЙКА ВЪПРЕКИ РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ ТИ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ МНОГО НЕЩА ОТ ЖЕНИ УМНА Е И МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНА И КРАСИВА

хубави неща си казал/а Но защо крещиш? Никой ли няма да ми каже простичко... защо "изхвърлиха" тачо? защото веднъж в живота си се е направил на мъж? защото... ми не се сещам

Тачо е добряк и това се забелязва,не оправдавам това,че пие,но според мен се чувстваше напрегнат вътре понеже това му е първата тв изява,а и капака беше като вкараха това недоразумение Зорница.Колкото и да искаш все ще избие напрежението от някъде.Според мен това не е никакъв брак тяхното,Жени иска да го командва,напомня му постоянно,че без нея е нищо,още малко и ще го набие,а той е мъж все пак

Да пази Господ от такива добряци като Тачо, които си избиват комплексите за малоценност с агресия и насилие!

За мен Жени не е интелигентна жена! Ни най-малко. Може нивото й да е маааалко по-високо от това на другите миски, но определено е далеч от високо! Тя толкова се стреми да поддържа имиджа на интелигентна и толкова често го повтаря, че е типичен пример на поговорката "куче, което лае, не хапе" :)

Жени едно време беше момичето на мутрите. Проблемът й обаче е че не намери някой от мутрафоните, който да се ожени за нея, а хвана това хлапе.

...мислил,че Жени /безспорно красива българка/ е и много интелигентна,но вече поставям под въпрос последното имайки предвид тези просташки изяви,които нямат нищо общо с българската народопсихология! Какви са тези шоу-програми по американски образец,въобще не стават с български участници!

Прав си, ама какво друго да правят? Шах ли да играят или хоро?

Дали всичко това не е просто тъп сценарий ?

Това момче освен дебилност има и някаква кретеноидна склонност към изява. Нея няма да я коментираме - трабва да се съберат с тази от НТ и антуража й / включително и онзи изрод с очилата/, а още и с Катето Евро и олигофренчето й.

Парад на мутри, педерасти и проститутки - това е този, а и всеки предишен Брадър до сега. Тук изключение правят, може би, само Камелия и Йорданка, за които смятах че са сериозни жени и професионалисти. Но фактът, че още не са напуснали тази просташка компания по собствено желание, показва, че или преценката ми за тях двете не е точна, или че нуждата от пари е затормозила тотално нормалните реакции на уморените им, вече, мозъци. Жалко, че с това участие в най-пошлият телевизионен субпродукт ще оставят тъжен спомен у своите, вече бивши почитатели. "Sic transit gloria mundi"

по-голям тъпанар от този тачо не съм виждал.

мене ми е през дедовия за проституката и тъпунгера

жени е невротичка, която не може да забрави крвенското си минало. фактът, че обичала разнообразието (сексуалното такова) ме кара да си мисля, че и до ден днешен 'тъче на няколко стана' и затова е дала такава свобода на мъя си... просто няма как да поиска вярност, след като тя не може да я даде. ама и тачо не ми се вижда стока...търкулнало се гърнето...

жени не само че не е длъжна да 'ṕревъзмогне' изневярата, ами и има абсолутното право да му бие шута на тоя тъпанар!