Анелия: Разделих се с мъж, защото отказах да му родя дете

Певицата Анелия разкрива защо е прекратила последната си връзка през сп. LOVEstyle.

Обратно в новината

Коментари - Анелия: Разделих се с мъж, защото отказах да му родя дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така ли, аз пък мислех че щото вече не се котираш или си му омръзнала..

Толкова точен коментар много отдавна не бях чела във форумите на Дир-а.Относно музиката, която предпочиташ - YES, готини хора сме си и това е.

Аз пък си мислех, че трябва да се срамува от подобно изявление и още повече от подобни мотиви за раздяла. Жените с 'положение и средства' в България трябва да дават личен пример на младите. Трябва да има поне 3 деца от обществено задължение, а не да е себична. Скритото съобщение всъщност е - щом една такава 'успяла' жена не може да си позволи повече деца, как да мога аз, обикновеното момиче. Затова харесвам, че на Кали не и пука и си ги ражда и си ги гледа.

Ани, а кога ще си признаеш за Йоргос Ясемис... много хубава двойка сте :)

Анелия да вземе да направи някоя хубава песен, а не да разправя стари истории...

Yes baby! Усещам, че сме от една порода! Нищо не намества електроните в тялото ми така, както Heavy Metal. В момента върви Fear Of The Dark.

Въх, каква новина! Не знам как щях да живея, ако не съм наясно с кого си ляга Анелия - Курнелия.

Анелия, защо ни го съобщаваш?На кого му дреме за това?

Защо пък трябва да й вярваме на Анелия, че казва истината. Повечето изоставени жени твърдят, че те прекъсват връзката. Красиво ли е да изнасяш твърде лични неща без да знаем и другата гледна точка. Да й простим и бъдем снизходителни, все пак толкова и е културата на жената, жалко че замества името на мъжа с който е живяла, едва ли с негово разрешение.

Ами права е. Като искат деца първо да предложат брак и да покажат, че са готови. Жената вече отглежда сама едно дете. Защо й е да е самотна майка и на второ?

Сама е силно казано , добре че е Коко и майка му

По тази желязна логика, трябва да се раздели с всички юнаци на които откаже да им роди дете! Нали когато си сериозно ( а не функционално) интимен с даден човек, се намесва и квалификация влюбен! Това предполага и равитие т.е на даден етап - деца! Очевидно е преценила, че такъв етап НИКОГА НЕМОЖЕ ДА НАСТЪПИ! ОК! Разделяй се, но не ни "натоварвай" с тези глупости! Това си е твоя работа! Моята - да потърся нещо интересно в Дир-а!

Тази рядко приказва, но като реши едни ги ръсиии ....ум да ти зайди!

Има една категория хора дето не следва да се размножават повече.

Такава красива жена задължително трябва да се размножи още веднъж да не отиват зян гените, че първото не прилича на нея.

Анелия има талант и е красива. Ако не иска повече деца, това си е нейно решение.

Ей злобари здравейте, просто и завиждате ! Анелия е красива жена и може да пее! Успех момиче! Пожелавам ти щастие!

Luna0102

И кой го интересува? На злобарите със сигурност им е през кривата круша твоето мнение.

Абе маце ти си само за кеф.... Не му ли го каза на човека......

Абе Анелия , кой освен родата ти я интересува кой иска да му раждаш, какви са ти взаимоотношенията с бившия, с настоящата му жена? Ей ако от време на време не си покажете гащите , сън не ви хваща. Защо не приказваш за песните си , за концертите си , за това колко те обичат или не феновете ти - нали си певица, кажи за новите ти "проекти" - както сега му викате на правенето на песни. Според мен не ги приказваш тези неща ,защото сте - имам в предвид подобен род певици - много безинтересни и ако не си развявате интимния живот никой няма да ви забележи , че съществувате, освен хората отишли в кръчмите и баровете да изпуснат парата.

Хубава жена е и това си е ....Пожелавам и успех във личния живот.За да не е искала да роди дете на някой си значи..наистина е някой си.Успех Анелия

Фантазиите на една циганскоориенталска кръчмарска певачка.Само Коко Динев е пожелал да и направи дете навремето.

Вървят едни слухове, че Коко не е биологическия баща на това дете. А ако слуха се окаже истина искам да видя тая трътка какво ще говори.

Да бе то прасенцето толкоз прилича на тати Прас, че няма как да не му е дете.

То по принцип от чалгата не се ражда нищо.

"Последната връзка, която прекратих, бе заради това, че човекът до мен искаше дете, а аз не пожелах да му родя" - абе, това е готово за начална реплика в чалка парче! Може да се издекламира в началото, без пеене, на фона на мазно турско кларинетно соло...

Luna0102

Има леб в тебе за чалга композитор, малко плагиатстваш ма хич да не ти пука- онази тройчица малко по-нагоре има да тресе сланини в ритъм на твоите произведения, изпълнени от великата пивицъ Анелия.

То пък една певица...Да беше си гледала гъдулката и народните песни, щеше да печели повече симпатии

Каква певица?Тя простона нарива!