Дейвид Гилмор: ”X-Фактор” учи младите на мързел

"Х-Фактор" проваля младежта, тъй като я учи на мързел, смята китаристът на "Pink Floyd" Дейвид Гилмор.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Гилмор: ”X-Фактор” учи младите на мързел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Криско Дриско, седи мирно.

ИНтересна тема, интересни коментари, интересна статистика - само един идиот коментатор. Добре, че все още има хора като Гилмор да казват истината. След като си отиде неговата генерация, ще останат само идиотите като въпросния дриско-криско все тая.

Гилмор говори за хора със свободно въображение а не впрегатно каквото е по нашите географски ширини...и не желая камшика да е в ръцете на любо от те или саня армутлиева...музиката към българските филми е потресаващо тъпа с едно две изключения.....Трудно се композира трудно е да пееш и все по-често трябва да си го признаваме! Автентичният фолклор ни измива очите и дотам!.........Така,че айде малко по-полека с тия риалитъ.........

Истината е че, общочовешката красота и изкуство още от началото на 20 век загива постепенно. Достатъчно е да сравните древногръцката и римска архитектура със съвременния сюрреализъм. Същото се отнася за което и да е изкуство. Но разбира се всяко следващо поколение всячески се стреми да промени тази общочовешка красота и това всъщност довежда до по-грозно а не до по-красиво. Този напън е вреден.

Да ве, само той бил писал музика... Я дай на жена си още една тухла, щот е лека... Никой, който не мирише на смърт не те помни, плешив глупако!

Eй, памперс! Това, което е той- ти никога няма да бъдеш. Хайде иди да се мяташ... от нещо по- високо.

Покажи на тия хора, как ми знайш текстовете... :)))) Дори и тъпите пенсии ме знаят еййййййййй... А тоя изкукуригал гей парясник, не го знае никой на който още му става...

Ей балкански палячо.Тизи човек е икона за поколения. Няма държава или град на тази планета в което да не е звучала негова музика.Напикаващи се смешници като теб трябва да се скрият в дупките си и никога не излизат от там

Добре си наблегнал на звучаЛА... Но сега такива като теб и него могат само да... пътувааааат!

Абе какво му се връзвате, бе хора?! Обикновен и не особено оригинален интернет трол...

Всъщност на младини е бил доста красив. А ти кой знае какъв си грозник, при това и прост.

Др.сльо, бегай че смърдиш на л.йна даже и през монитора! Ти въобще чувал ли си нещо на Гилмор! Пинк Флойд говори ли ти нещо, "Стената"...

На мен много неща ми говорят :)))) Но ти явно си доста тъп - дай на жена си "още една тухла" щот е лека... Сега разбра ли колко си тъп като ми говориш за Стената...

До колкото ми е известно Гилмор е самоук и в този ред на мисли определено трябва постоянство и много усилия да бъдеш Музикант. Разбира се таланта и дарбата също се много важни - както се казва не от всяка върба става свирка!

То затова музиката на старите банди не увяхва. Сегашните като минат 1-2 сезона и ги забравяш, а старите банди вече чукнаха по 40-50 години сценичен живот. Който може си го може.

Добре, че е имало времена, в които наистина водеща е била музиката, а не продуцентите, които "знаят" какво се харесва на масата. И добре, че има банди като Пинк Флойд и техни съвременници, за да имаме днес стойностна музика.

Напълно съгласен с великия музикант, китарист и човек. Той още е казал в интервюто за Х-фактор, че се чувства UNcomfortably numb, а аз само мога да добавя за всички участници в това пошло шоу, че са Comfortably Dumb.

David Gilmour е бог, каквото и да каже винаги ще е прав.

Дейвид вие носехте музиката в себе си и ни я подарихте , сега просто Бог си почива, а и тези формати са за възроизводство на звуци и простотия .

Много вярно. В днешно време много рядко можеш да чуеш нова истинска Музика... Повечето са комерсиални боклуци, правени за слава , пари и рейтинг.

В днешно време се залага на всичко друго- шоу, сценично поведение, облекло, ефекти и т.н. но не и на музика. Тези, които правят хубава музика не се нуждаят от всичко това, но са избутани в ъгълчето. Все пак има и се прави хубава музика.

Дейвид Гилмор е мъдър човек и е казал самата истина. Той беше един от малцината, които ми помогнаха да разбера, че музиката не е поредица от ноти, а симбиоза от чувства, настроения и душа. Бъдете здрав Мистър Гилмор да ни радвате още дълго с прекрасните си изпълнения на черния Стратокастър.

Абсолютно прав.!!!!!