Елен Колева: Инвестирам в себе си

Актрисата Елен Колева споделя, че най-голямата й слабост е красивата кожа.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева: Инвестирам в себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хехеехе,важни инвестиции направила тая.какво подвеждащо заглавие,аз рекох почнала да учи чужд език или друго образование ,пак то....чета...било глупости.

извинете грешка при бързането- "пък то..."

Като гледам с каква "майонеза" се е мазала доскоро ... че и придобитата информация не струва. Особено генетичната

Блазе им на кифлите

кое точно им е ?

Аз за Еленчето имах по-високо мнение честно да си призная. Помислих си че е започнала някаква учебна програма, но като го прочетох това!!! Психика на кифла с богат любовник. Ако искаш и задка си поливай със зелен чай. Телесата ти не ме интересуват.

мъжете си заслужават да ги лъжат щото не оценяват истинската красота ,а искат па..чи и им свалят звезди а така не става

А цици ще слагаме ли?

Тя си сложи преди години.

и кои го е еня за тази флорца!

Кога ще се научите да пишете бе???

Ха-ха-хах-аах-хаха-хах-ха-ха-ха! Ааа-х-ха-ха-ха хах-аха хаха-ха-ха! Ууух-ха-ха-аах-ха-ха-ха-хах-ха-ха!

аз имам един бял лепкав препарат които е много ефикасен за подрушката на кожaта. кожaта ти ше засияе само след една солидна доза. всичко лекува , пъпки , бръчки , махмурлук даже..

Големи инвестиции, Еленоооо!Елементарно и глупаво инвестираш!

Стою

Докато я коментираме ще пишат за нея. Ако оставим 1 - 2 клюки без коментари... А че не струва момата - спор няма.

Някой да говори за ролите на Еленка?Къде играе, какво репетира, кой текст е прочела и иска да го сподели?Нали е творческа личност?Четем само за майонеза, салицил и диети.Колко жалко!

ФЪФ Бг ,всички публични личности са и ---''ЗВЕЗДИ''.????

ВЪРНАЛА СЕ Е ПРИ АЛ.НАЙДЕНОВ. ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА ПРОЦЕДУРИ ,НАЛИ Е БЕЗ РАБОТА И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ ТЕЛЕФОНА.ОНЗИ ГЛУПАК ПАК Е Я ПРИБРАЛ.

Аз си помислих, че се преквалифицира или учи нещо, а тя правела диета и си слагала маска на лицето. Въпрос на приоритети явно.

"Майонезата" така я омаза, че сега трудно ще се изчисти. Но да си е правила сметката, като се захваща с такъв.

Всеки егоист говори така-той мисли само за себе си и останалите не го интересуват! А тая пък не е и интелигентна!

DuREX333

Да инвестирам върху главата ти :)

Аз пък имам голем член - дължим го на прадядо ми по майчина линия

Това, че си рускиня обеснява поведението.......за свежа кожа повече бял сос от младо яре на лицето. Прави чудеса.....От дрът пръч като сашко не стаа...

Кога ще се научите??? Не се пише обЕснявам, а обЯснавам! Аман от неграмотници. Спали ли сте в час по български? А тази "актриса" вместо да инвестира в роли, тръгнала в кожата си да инвестира - сигурно за да може да я продаде по-скъпо следващия път...

АМИ ТОЙ,МЪЖЪТ ТИ ЗАТОВА ТИ БИ ДУЗПА С ЧЕРВЕНА КАРТИЧКА!!!ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСНА!ПРОЧЕТЕНА ПРЕСА СИ!!!

"""По отношение на тялото си също спазвам програма. Избягвам тестено, ям основно зеленчуци и месо. Не вкусвам сладко."" Е, за какво живееш тогава!? За кожата си? Сигурно не спортуваш, за да не ти се образуват бръчки от напрягането, секс също не правиш- по същите причини...

Здрав дух в здраво тяло.

Тази и здрав дух!? И между другото, май миналата седмица един "културист" накълца жена си...

За моята козметика не са ти нужни пари, Елено!

Подготвя се да предлага платената си любов отново на някой дядо. Пълно е с хубави жени в БГ и не знам това кухо създание кой ще го вземе така употребено. маскари се само и се излага, вместо да прочете една книга примерно

Те и доста мъже са инвестирали в теб. Като гледам са си избили и инвестицията па са си отишли.

още много други неща дължиш на баба си, рускинята!!

Инвестирай, моме, инвестирай... Имаш нужда. Че новата реколта "шивачки" чука на врата - по гладна и по-безпринципна и от теб. Аз пък си помислих, че си записала я второ висше, я специализиран курс по актьорско майсторство...

Има пари, инвестира! Естествено, че в себе си. Няма в теб да влага пари! Тя не се нуждае от специализация, а от твоето мнение - съвсем. По-добре се погледни в огледалото и виж кой си и на какво приличаш, преди да съдиш за другите! Инвестирай в себе си, ако не си бедняк. Имаш нужда!

Ти коя беше точно? Щото някаква овца издирват....

Сиси,да пием по кафенце :)

Леле, Ленче, докъде си я докарала само - самичка да се защитаваш по форумите... Майонезеният принц наистина ти е разбил психиката. Горкичката...

Тежко се живее без да има кой да го поднася наготово пари в брой, джипове, ново жилище.

RedHat

В момента слушам препитването на Кристалина в Европарламента предавано по радио "Хоризонт" и само мога да се гордея с тази жена- тази българка, каква класа само.В същото време чета за някаква Елена, която е ходила с някаква Майонеза?!България има нужда от жени като Кристалина от топ класа, а не от евтини "актриси" със съмнително настояще!

като искаш запиши си твоята гербаджийска бабичка как говори и си я пускай преди лягане бе малоумнико

Линуксче, уважавам твоето отношение на възхищение към Кристалина Георгиева, но тя в моменте се грижи само за себе си. Нищо не направи за бедстващите българи...

За Сталинка Георгиева ли ми говориш???

А нещо в мозъка няма ли да инвестира, че там издиша?

Това женче явно се е натровило от преяждане с майонеза.Инвестира в себе си?Дъни се на всяка крачка, превъзнася се, превзема се- въобще истинска овца.Вместо да се жули със салицил, да си наеме един пиар съветник!

като гледам коментарите наистина е много важно една жена да внимава на какъв глупак ще попадне. Майонезата така я е изтипосал и настроил всички, че това хубаво и талантливо момиче трябва да има железни нерви, за да устои на всички гадости.

RedHat

Самовлюбено, самозабравило се курве с претенции за елитарност!

Горкичката, как сега ще преживява без богат спонсор?

Тя парите си ги има, ти не я мисли нея, ами вземи изгоин молците от портфейла си.

Ако не беха махнали софийското жителство, кво щеше да правиш, селчо?

Не ми зей бе. Ти даже и портфейл нямаш.

Ми, просто не е красива, колкото и да инвестирва, все зян ще е. Аз веднъж имах връзка с едно рускинче - ето това се казва естествено красива жена - ангелче!!!

абе те рускинчетата са леки и лесни като елечето.

тт40, затвори си мръсната уста, не се изказвай за рускините, без да ги познаваш! Такива ще ти ги завра за българките, че свят ще ти се завие! Българките са безплатни курви, недоклатени от собствените си мъже, нещастни жени Защото българските мъже са путки.

Кому са нужни тези инвестиции? ГЛУПОВАТИ каки с хубави кожи - с лопата да ги ринеш! Щом няма достатъчно "СИВО", да инвестира в образованието на някое умно българче ( пък дори и да не е с перфектна кожа)! Те така или иначе се стараят да ни я "съдерат"!

Всеки е господар на живота си.Никой не е длъжен на никого и да инвестира в умни деца.Тези деца си имат родители,които трябва да направят всичко възможно да ги осигурят. Не пишете вечно познати клишета.

АА- да изходим от руската жилка...на златотърсачките...

А бе, ДИР, тая с какво е известна, освен с това , че е парясана от мъжа си? И защо ми я навирате при положение, че не мисля да инвестирам в нея?

тая жена не е добре ,преди колко била лакома сега се ограничавала

точно така еленке инвестирай в кожата защото все още тя те храни а след 3-4 години и тя няяма да може да те храни защото следващото поколение иде с свежа кожа което като тебе ще сехрани от дядовците с много кинти.

Егати колко е гнусна и неприятна :(

Няма нищо по-хубаво от естествената красота, всичко друго е една лъжа до време!