Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Любов изпитвам само към една жена - дъщеря ми. Това заяви пред bTV Асен Блатечки.

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах това предавана по битиви, такова самочувствие има този човек!!Просто не е истина!Няма ли кой да го приземи малко.То просто...за по-велик от Роберт Де Ниро се има.Келеш.

На това му се вика "Едипов комплекс". К'во толкова се чудите, не разбирам ?! Майка-син, баща-дъщеря, т'ва е положението.

На "тва" дъщеря-баща му се вика Електра комплекс. А на "тва" баща-дъщеря му се вика Педофил комплекс.

"Комплекс на Електра" не е част от ортодоксалната психоанализа и обикновено не е приеман от фройдистите. В практиката концепцията е рядко използвана, дори от юнгианците.:)

Луд е по Диляна,но прави Соломоновски изказвания като това,че обича само дъщеря си за да не засегне предишното си семейство-самия факт,че иска да живеят Диляна,той и бебето е показателен ,че иска да са заедно

а дано е така. Но, ако е иначе, представете си ситуация: Диляна е родила, вече няма връщане назад, 30% от родилките изпитват силна следродилна депресия и точно в този момент, когато се чувства най-беззащитна, съвсем мъничко и невинно бебе в люлката, Блатечки изцепва: ми аз обичам само детето от първата ми жена, просто отврат, то и на майтап не бива да го изказва. Как не се съобразяват тия хора какво говорят. Според мен точно и приемливо изказване в такъв контекст е: обичам децата си, те са бъдещето и ще направя всичко, за да съм добър баща и на двете.

"иска да живеят Диляна, той и бебето..." Ама кое бебе? И коя жена? Не вярвам да има жена способна да преглътне такова изказване. Ще му роди дете и той след няколко дни, ще се изкаже, че никога не я е обичал и няма да я обича... Мда... "мъжкар".

Тц-тц-тц! Че тя дъщеря му кога стана жена, бе?!! Не е ли много малка още? Егати бащицата ...

"Изпитвам любов само към една жена. На ден. На тези годинки, за толкова ми стигат силиците."

По-добре изглежда, като мълчи...

Досега мислих,че съм поне средно интелигентен. Но писанията на"сатрапа" не можах да разбера. И аз не обичам турците, които благодарение на комунистите ни яхат вече 20 години и ни обират чрез тех ните "обръчи". Не се сърдете.Ако нямаше "възродителен процес" - а защо процес, нямаше да има и ДПС. Но още не мога да разбера защо се правят в случай такива изводи.Балтечки да не е турчин?

За теб е разбираемо! Щом не се сещаш, не се напъвай!

не разбрах какво наричаш "гнусотия". Това, че актьорът нарича малката си дъщеря "жена" или че я обича най-много от всички от женски пол. Аз съм майка на син и дъщеря.Това за мъжете е естествено - да искат неистово да имат син, но когато имат дъщеря, много скоро я заобичват по-силно отколкото синовете си. За мен е необяснимо. А разликата между любовта към дъщерите и жените е огромна и не трябва и да си помислим да смесваме. Тук не говоря да пази Бог за перверзия.

Гнусотията е в това, че всичко подобно за разни набедени "звезди", е пир по време на чума. Аз се учудвам, че не сте го разбрали. Какро и "ВИП" брадър. Що за випове има там? Нали си разбирач? Що не кажеш? Не ви ли писна от това: Днес Ники Михайлов спа с еди си коя манекенка. Днес на парти еди си къде, видяхме Николета Лозанова пияна. Какво е това? Една е думата и определението. Изтъпяване. Но на кого? Подобни статии наистина са излишни, и аз подкрепям автора. Как беше, сатрап мисля!?

"гнусотия" е, че всички жени в живота му са само утроби, за раждане на Егото му! Момиченцето му не е "жената", която да обича! Ако вкарва майките на децата си в такава "логистична" въртележка... Добре, че майките са мъжки момичета!

Човек, който не може да говори, трябва да се научи да мълчи. Но пък глупака трябва да направи нещо глупаво, за да разберем, че е глупак. Иначе как ще изпъкне от вдлъбнатината си.

Мила редакция, що за простотия е написана в този материал!? Не мога да повярвам, че нивото на българската журналистика е стигнало до тук!? "Любов изпитвам само към една жена - дъщеря ми. Това заяви пред bTV Асен Блатечки." Ние като бащи изпитваме нещо по-различно от този пич ли? Защо ни занимавате с простотията човешка. Защо не се опитате да напишете нещо наистина сериозно? Тази статия, може да я напише и безкрайно обичаната от мен, моя дъщеря (първокласничка). Учудвам се как сами имате неудържимо желание, да си сваляте рейтинга с подобни гнусотии. Всеки останал мъж в България, който не носи името Асен, и не носи фамилия Блатечки, е едно ЕГН според този материал. Жалки сте. Съчувствам ви.

точен човек си, сатрапе - и от един коментар мога да го преценя. Пожелавам такъв мъж на всяка добра жена!

Явно целта на 25 годишния преход започва да работи. Сега вече ще се берат плодовете, посяти от нашето бездействие през тези години. Не случайно новите герои на републиката са с имена Азис, Малина, Емилия, Фикрет Тони Стораро..... За мен няма нищо случайно и всичко е било планирано. Обезличаване на нацията. Пълна незаинтересованост за нищо. Това го показаха и доказаха последните парламентарни избори. Това е геноцид наложен от тези бездарници, които за жалост сами избирахме. Единствената партия, която се разби и унищожи българското в нас е ДПС. Но те нямат никаква вина са ставащото. Виновни сме си ние. Щом статия за любовта на Блатечки се харчи, отпиши я тази държава и този народ. За съжаление това е истината. И това, че не го казваме, не значи, че не е така.

изказване. Диляна, до тоя глупак дори и ти блестиш с класа ;) Само поредното доказателство какво глупости търпи една съвременна българска жена търсейки любовта и щастието си. Мъжете ще ме намразят, но аз въпреки това ще кажа, че един ден, когато се пише историята на съвремието ни, жените които живеем днес, ще бъдем описвани като мъченици, които са преживели какви ли не тъпотии от тия глупави мъже, които си придават всякакви важности и се имат за Господ. С тебе съм, Диляна, харесвам те, хубаво момиче си, а онова по-горе, че блестиш само на неговия фон е майтапче - блестиш с хубостта си винаги. Вземи поука и възпитай добре Борил - да стане един истински мъж и рицар като порасне.

Съкън! Милата мъченица, тя! Тоз гнусен женен мизерник, сигурно я е изнасилил и тя е заченалата, бедничката! А тя милата, скромна, скромна ...

Направих си труда да изгледам и изслушам... "интервюто". Съжалявам жените в живота му... Той явно е все в някаква "роля". Да са му живи и здрави децата!

Това изказване е глупаво!Дъщеря му не е жена,а е дете!Като не обича Диляна,да и го каже,а не-обичам само дъщеря си..

Боли ме .ура какво си мисли тоя прехвален мухльо, стига сте ни занимавали с разни маргинали и измислени мачовци! излага се като кифладжия- като няма какво да кажеш по-умно, не ръси тъпизми глупако!

Хасане, от как почна да ровиш из чужди хладилници ли почна и по чуждо да ходиш, та да се излагаш като кифладжия!

Блатечки си говори глупости преспокойно.

хубавите ябълки краставите магарета ги ядат

блатечки идва от блато а името настина говори много

Няма да забравим за любовта към чужди хладилници. :-) :-) хахах :-) ооо, Саше :-)

Направо е невероятно как точно в две изречения Блатечки успя да покаже простотията си. И да не остане никакво съмнение в четящия.

Радвам се за тях.Хубава двойка са.

кои са хубава двойка?

KaiRen

Синът му и дъщеря му - две деца, които са невинни за грешките на майките си, че са им избрали кофти баща.

Скъпи Шерлок, защо мистър Блатечки казва ,че обича само една жена ? Елементарно Уотсън ! Съгласно моя дедуктивен метод това означава ,че другите хора, които обича този господин ,явно са мъже ... отвърнал Шерлок Холмс.

А може би Блатечки е просто нарцисист и не може да изпитва любов? Нарцисисти са 4% от хората и те не могат да изпитват любов, срам, разкаяние поради не добре развита Амигдала- част от мозъка отговаряща за емоциите. В гугъл има изключително много материали за нарцисизма като разтройство на личността, но за жалост на български език почти няма нищо написано. чак да се чуди човек студентите по Психология и Психиатрия какво изобщо учат в БГ.

коментарът ти е много добър и наистина не знам защо не са го оценили. Писах ти плюсче.

Името много говори за характера.

Да.

ти ли брe,мръсникооо-))

Много си зле! На първо място обиждаш себе си по този начин, няма смисъл обаче да ти се обяснява защо, и без това няма да разбереш.

Към дъщеря се изпитва обич, а не любов като към жена. Тоя съвсем не може да си намери главата. Типично за актьор - промити мозъци от сатанисти.

Ами, той човекът е написал, каквото е искал да каже. Предлагам прокуратурата да се самосезира!

Някои хора правят тъпи изказвания, защото това е единствения начин да се правят на интересни, а други просто са си елементарни и само толкова си могат!

Ststar

И на нас не ни дреме с коя се чукаш и кого обичаш. Просто си на хоризонта и от време на време се сещаме за теб. Ако не ти отърва бягай, друг ще те смени и толкоз.

Е как, нали се били разделили с Диляна и се върнал при жена си, с кого иска да продължи пътя си, че не разбрах нещо?

Значи Дилянчето само за секс и инкубатор, а?

Е тя за кво друго става, според мен само за първото, втората функция по-скоро е грешка в програмата...

Тоя белтек бил много плодовит като мангалите.

А към Дилянка? - Само мераци.

дя-до

Към мама, нали.

Браво, Асенка. Ти си мъж за милиони. Пък за милиони - няма закони...

На това му се вика МУХЪЛ, далеч е от мъж този Асен с пубертетските си изказвания. Сигурно до 30 тата си година е казвал "майка ми", сега "дъщеря ми" - мухъл!

Роско

Да, съгласен съм :) Явно за да личи иронията трябва да слагам кавички (за което си вземам бележка - 50/50 са ме схванали).