Звезди пяха срещу рака на гърдата

Орлин, Мария Илиева, Поли, Били Хлапето, Рут, Jahmmi Youth, Сантра, Криста, Рейчъл Роу и Liter Jack запяха заедно в подкрепа на борбата с рака на гърдата.

Обратно в новината

Коментари - Звезди пяха срещу рака на гърдата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако махнете думата "звезди" от заглавието, ще направите още едно добро дело. Евала им за подкрепата която са дали.

Какво се закачихте всички за "звезди"? Да, може би не е точното название за изпълнителите, но между тях има и много истински хора. Надолу някой беше писал за Liter Jack, мога да кажа, че това е най-истинския бг рап изпълнител, който съм виждал и е страхотен земен човек. Така че, бъдете спокойни, поне той няма да иде в небесата, както повечето ни наистина "звезди".

Абе, те пък чалгарките ги наричат ПРИМИ, ама да сте чували чалгарките и чалгарите на пайнер да пеят на подобни кампании. Какво ви топли например, че Преслава или някоя друга "прима" е пяла на сватбата на някой "бизнесмен". Днес всяка добродетел се убива още в зародиш и браво на нашите звезди, че напук на обществената злоба, все още дерзаят! Аз лично им благодаря!

Само дързост не е достатъчна. А къде е красотата? Би ли си пуснал втори път това нещо наречено,, песен,,? Не си ли чувал за песента,, Ние сме светът,,, за Near`n Aid -,, We`re Stars,, ... В първата са поп звезди- във втората са рок звезди и песента е на Дио.

и кво..успяха ли да го уплашат ?!?

Milena

Кои от тях са звезди - Мара Илиева ... ха ха ха

А тия кои са? Известни ли са? Чалга нещо? Ясно.

Браво, Насе! За пореден път доказа, че си човек с огромно сърце! Прегръщам те! Ани Т.

ОК ! Каузата е благородна, но не съм убеден, че резултатите са толкова добри, колкото би трябвало да се очакват. Причината - половината от т.н. "звезди" са световно неизвестни. Моля, друг път не слагайте такива бомбастични заглавия на писанията си. То защото "звездите" започват да си мислят, че наистина са такива, започват да се взимат много на сериозно. А могат ли да считат за звезди хора, чиито имена или творчески псевдоними почти никой не е чувал ?

Има ли камери и тези "звезди" са там, способни да превърнат всяка човешка мъка в Пи Ар.

"Завезди пяха за да си направят PR"

Идеята е хубава, но "звезди" като Рут, Мария Илиева и вскчки останали само я опорочават. Тези личности предизвикват предимно негативни емоции и се забравя за целта. Покажете жени преживели този ужас, а не тези недоразумения.

Точно!

сега ли да повърна, или после?

Стою

Сега. После (перманентно) още веднъж. На мен ми олекна. Предполагам и на теб ще помогне;)

Скъпи колеги, знам че за една статия заглавието е много важно, ама в малката ни Родина има мноооооооого малко звезди и те всичките са спортисти. Сед, бът тру!

Предполагам, че литър Джак е псевдоним на някой младеж, но е и сигурна рецепта. Аз като дрънна литър Джак и се чувствам като най-голямата звезда!

Отварям новината да прочета кои звезди са пели и-изненада!Орлин,Поли,и Мария Илиева,останалите-световно неизвестни.Кога ще се научите да правите разлика между изпълнител и"звезда"?

Зведи, казвате! Орлинчо - спечели един нагласен конкурс и няколко риалитита и къде пее не знам! Мария - пя, пя, пя и като не стана нищо почна да са мята! Поли - мъчи се горкото, ама... Били Хлапето - лошо няма, участва тук там, ама солова песен има ли изобщо? Рутка... за нея каквото и да кажя все ще е много, а останалите напраООООО... не звецди, а планети...

Браво! Ако пък са го направили и без хонорари - Голямо браво! Само, че половината звезди не съм ги и чувал, ама това не пречи...