Как да се борим с артрита

Днес е Световният ден за борба с артрита. Над 100 хиляди българи страдат от ревматични заболявания. С повече движение могат да облекчат болките.

Обратно в новината

Коментари - Как да се борим с артрита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оффф,помагало движението,как пък не! По цял ден съм в движение и по-скоро ми пречи,отколкото облекчава болките ми.За себе си съм открила лек- сухия въздух.Живея край морето,но с приятели бях в пустинята и стана чудо,нещо изсмука,изтри болката в ставите ми по време на целия престой.Върнах се у дома и всичко започна отначало..Е да, това роди нов семеен фолклор- на стари години моите хора няма да ме пратят в приют,а в пустинята при бедуините.

Май всичко е от Чернобил, но лекарите си траят, нали и те трябва да лапкат.

Когато отидеш при лекар и кажеш имам болка в ръка, коляно и т.н. те казват от възрастта е. Е какво повече........после започват да ни говорят за профилактика, за вървене и.........................Приятна разходка на всички.....

Оф, мислех си, че само очните лекари така баят. Отиваш на очен лекар и ти казва: от възрастта е! Не те пита хич колко часа стоиш пред екрана компютъра вторачен. Ми как да те пита га не знае какво е да седиш по 10 часа пред екрана и почти да не мърдаш.