Чарли Шийн развали годежа си

Актьорът развали годежа си с бившата порно звезда Брет Роси само няколко седмици преди сватбата им.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн развали годежа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чарли е естествен,има кинти,деца,кариера,опит в живота какво повече...

Има хора, не се уморяват да се женят. Женитба след женитба. Вместо да почакат да им мине.

Тоя кавал и като артист е слаба ракия.

Не е лесно и пари да имаш. Да търсиш истинското щастие, но да на го намираш... Тъжно и жалко.

Три развода, пет деца и вече бивша годеница порно звезда?! Не си поплюва този и много, много не подбира. Подвижен бацил!

Чарли е добър актьор, защото играе самия себе си, без да се преструва. Даже когато участвува в сексуални сцени го правел наистина за ужас на режисьорите и операторите и за кеф на партньорките.

Чарли е пич!

Чарли е страхотен пич,независимо че е зависим от наркотиците

Чарли е много як наркоман и пияндурник. Като актьор той и брат му Емилио Естевес са под средното. Но от мен да мине, заради баща им Мартин Шийн и най-вече ролята му в "Апокалипсис сега" съм склонен да ги приема и двамата като средна ръка актьори.

много си смеше. Направо си пълен кавал.

Чарли е симпатяга, каквото и да направи. Няма да го забравя в една роля на беглец от затвора, как докато караше със 100 км. в час едно готино червено БМВ спортен модел, правеше любов с мадамата която уж отвлече. Дъщерята на боса.

The Chase (1994)

Яко гъл-гъл и шмрък-шмрък. Доста други като него ги намериха мортус. А после всички учудени "защо стана така с тоя човек"!

Булгаристанците са ми много интересни. И какво може да очакваш от човек с 300-400 млн състояние. А нашенските курви и педали да не би да не са същите. Чарли Шиин поне е звезда, невероятен артист. Човека си живее живота както иска. Негово право е! Иначе мацката си е много хубава, само дето е лезбийка, но на кой му пука!

Напълно съм съгласен с написаното, с изключение на част от последното изречение. Правилно е да се напише "на КОГО му пука", а не "на КОЙ му пука"! Защото му пука на НЕГО (кого), а не му пука на ТОЙ (кой).

Стою

И лесбийка. Островът е Лесбос...

По принцип си прав, но " на кой му пука" се използва повече, особено във форумите където смесваме жаргона с правописа, нали! Без да прекаляваме разбира се, защото е доста грозно да си неграмотно пишещ! Благодаря за корекцията!

"Страхотна новина" , от която искрено се развълнувах . Един наркозависим развалил годежа си с порноактриса ,защото осъзнал че децата му имат нужда от повече внимание ..........Тия хора (Американците) наистина са много елементарни и повърхностни същества.

Защото пък ние, българите, сме едни сложни и дълбоки същества ;) Приятелю, излез на улицата и се огледай, тогава изразявай писмено такива дълбоки мисли! Peace!

Просто и ние изпростяхме като американците!

Що му е да излиза на улицата, достатъчни са 15 мин. от "ВИП"-Брадър.

А бе американците са гола вода в очите на 80% от булгаристанците- ние сме по-умни, богати, интелигентни, културни, чисти, подредени, некорумпирани.....що не излезеш на терасата и вземи се полей с една кофа студена вода, ще ти олекне.

Аз пък му казвам на това еваларката.

Торта с надпис "10 000 и още девствена"! А той й е изневерил пак със старата си любов - бутилката.