Марая и Ник спорят за попечителство над 8 кучета

Марая Кери и Ник Кенън се борят за попечителството над осемте си кучета след раздялата си, съобщават от "Контактмюзик".

Обратно в новината

Коментари - Марая и Ник спорят за попечителство над 8 кучета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който победи да се затвори в стая с песовете и да се заключи. За две седмици глад ще настъпи екоравновесие. Както направи комисар Бертшнайдер от "Швейк".

Марая е кралица в пеенето. Трудно ще преброите на пръстите на едната ръка певици които биха й се опрели, но акъла й е колкото на пиле.

Luna0102

не споряд за децата, а за кучетата, децата явно всеки се опитва да пробута на другият.

да си ги разделят на половина - всеки взема по едната половинка от всяко куче.. Ама как ще се разберат, кой лявата, и кой дясната не знам.

Luna0102

Ами няма да ги делят на лява и дясна половина, а на горна и долна. Долната половина ако е мъжко кучето го взема Марийка, ако е женско го взема Онуфри, за да се забавляват и след развода.

Тия нямаха ли и дете? Ама май за него няма спорове, но за кучетата, да!

Труден въпрос за разрешаване имат-та нали тези кучетата ще им наследят имотите и спестяванията някой ден! Това се отнася и за нашите грижовни стопани на кучета.

В този ред на мисли, тези олигофрени са се размножили, факт ! А какво ще се случи, ако Мария Илиева и Криско се размножат, ужасТ ! Не, направо кошмар !

1900 и Балканската, когато бях стар войник ме караха да пиша нарядите на новобранците. Тъй като се стараех да бъда пич и да нямам любимци ги пишех по азбучен ред. Проблем бяха нарядите петък и събота, защото войника не може да си отиде. Аз естествено го имах предвид и на всички се падна по един такъв наряд само на един (първият по азбучен ред) му се паднаха 2. Та дойде той да се жалва, че единсвен има 2 такива наряда, пък имал дете и искал да го види. Аз тогава деца нямах и пред 3 роти го направих на гъз, обяснявайки му, че всеки си има нещо важно: приятелка, майка, куче, папагал... Чак след като се роди дъщеря ми разбрах колко не съм бил прав...

И на мен ми е по-интересно дали ще има спор за попечителство над децата. Нищо не пише да ги искат и двамата и да водят съдебни битки.

За децата спорят ли или само за кучетата?

Тези хора са живото доказателство за тоталната ценостна деградация на , така наречените"звезди" , при които начина им на живот определя самосъзнанието -"Да се "бориш" за попечителство над кучетата си" - Чак ми стана смешно .

Като всеки от тях си ги обича и ги иска за себи, какво да прави? Единственото нещо в деградация е съзнанието ти, което бих определил като на крепостен селянин от 14 век.

Кучето е животно.Като такова ,за него е най-добре да живее като животно.Това ,че хората от егоизъм или извратеност,секса със животни не е новост,използва се и за кеф ,ако си садо мазо и като изтезание в затворите ,не означава,че това е добре за животното.Попечителство-се взима за деца.Всичко друго е извратено и вредно както за хората,така и за животните,независимо от вида им ,които те попечителстват.