Един талант се връща в ”X Factor”

Тази седмица започват големите концерти на живо в "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Един талант се връща в ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-талантлив от всички участници е продуцента, Халвата. Знае как да се намърда навсякъде и да прибира парите на балъците.

Таланти в това шоу няма. Който има талант се занимава професионално с таланта си и не участва в аматьорски шоута с дилентатски изпълнения.

Чак пък и фен група да събере?!

Това предаване се прави за тийнейджъри и затова пеенето не е толкова важно, нищо, че менторите се скъсват да го повтарят. Избират красиви или ексцентрични хора, те се мъчат и квичат на сцената, но смс-ите нали си вървят, кой ти гледа! Момичетата ги карат да пеят некви кресливи американски парчета, викат та се късат! Миналата година се излъгах да ги гледам, ама тая ще си следя някое сериалче по АХН и няма да се дразня вече. Горките наши български талантиви деца, как ги използват, та да гушнат някой лев отгоре!

Така е! Предавнето се прави от "Клоуна" ( М. Халваджян) и "Фризьорката" ( Кремена Халваджян). Много ми хареса как ги нарече ( изхождайки от действителото им образование) рускинята.

В случая с Мирян, това е свързано с фиксирания музикален вкус на ментора му, според който ако не пееш арендби, в краен случай соул или хипхоп, си черна дупка, извън кръга на интереси. А иначе тенденцията е да се обръща основно внимание на външния вид защото той праща есемесите на тийновете.

Това жури или е на гъби или слон им е стъпил на ушите! Момчил е най-дорият изпълнител, а къде е сега? Някакви смешници, които 2 верни тона не могат да изпеят са на неговото място!

И аз така мисля.... Момчил трябваше да остане. И много се вземат на сериозно треньорите, голеееми лиготии ! И какво прави Мария Илиева там !?! След тая песен с Дриско, въобще не й е мястото в такива формати !

С огромен интерес следях предаването, но само до момента, в който оставиха в него фалшивия сингапурски /или Дубайски - не помня/ манекен. Не е възможно, хора минаващи за музиканти, да оставят по СОБСТВЕНА воля това момче. Та от самото начало той не успя да изпее и два верни тона. Единствено Марияна Попова си каза честно мнението за него , но...

Оня с потниците ли? Ми той не може да пее завалат. Че и визията му не е нищо особнено. Защо ни пробутват да слушаме разни посредственни певци. Мара и Любо се изложиха много тази година. Сега се чудят как да оправят фаловете. И като вкарат в последния момент някой (най вероятно Мирян) честно ли е спрямо него. Той ще има много малко време да се подготви спрямо останалите за концерта.

Българска му работа. Винаги недомислени неща вършат и после - дайте да оправим грешката. Мария Илиева не става за ментор, защото изгони много талантливи момчета. Да не говорим за Любо, който допусна манекенът от Банкок, който няма никакъв глас, за сметка на талантливото момче - Момчил, което изпя превъзходно песента на Дими от Сленг. (Бог да го прости). Тотално неадекватни решения. В България всеки върши това, за което най-МАЛКО го бива... и затова такива са резултатите. Жалко.

Знаете ли, че победителят в американският екс фактор получава договор за 5 000 000 долара. Далеч съм от мисълта това да стане и тук, но защо да не е 100, 200 или 500 000 в зависимост от приходите на предаването. Тук май получават по една песен, евентуално с клип и договор, който едва ли е нещо особено...

В БГ само певци, таланти и танцьори!

Това момче се представи много добре но за мен бе пълна изненадата, че Мария не го остави да продължи.

Надявам се да става въпрос за него - отпадането му беше абсолютно необяснимо. Такъв глас само...

Предлагам ново музикално шоуГъз Фактор.Спрете с тези просташки предавания!

И кое му просташкото, бе, хейтър скапан? Спряха ти Къртицата и взе да нервничиш...

Хайде всички в Америка да ходим,там поне ШЕ се наговорим на английски,стига сте пяли и говорили на този български,не върши работа.Това дето написах не е за ВАШТЕ мозъци тъпанари такива!

margarita

И кое точно му е просташкото? А сетих се. Ти си фен на високо извисеното шоу Биг брадър и не виждаш по-далече от собствения си нос. За оплакване си.

Шоуто не е просташко, но човек вече почва да се пита какъв е смисълът от него? От всички подобни музикални предавания? Ами да пълнят джобовете на подуцентите и екипа... Победителите на 3тия ден ще бъдат забравени... Винаги такава става, неизбежно е. Освен ако не си нахално гномче като Рафи, който по някаква случайност не се затри в десета глуха, а се бута навсякъде и все още е известен...

И на всичкото отгоре и с обеци,стига с тая педерастия,много Ви мола!