Мег Райън се върна при бившия

Холивудската звезда Мег Райън и рокаджията Джон Меленкамп са подновили връзката си, след като се разделиха през лятото, съобщават от сп. "Пийпъл".

Обратно в новината

Коментари - Мег Райън се върна при бившия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много я харесвам тази Мег. Толкова е забавна във филмите, в които играе. Хубава е и като жена, а като актриса е перфекционалистка.

перфекционалистка???????!!!!!!!!

Дир.бг на са разбрали. Бившият се върнал при нея.

Къде другаде да ходи на тези години.

А кво парче беше-е...Мечтата на българския абитуриент! То и лили е била все някога млада, когато и да е било това. Само да не е било по време на бомбардировките над София през 1943-та, когато още е била в Кубрат и затова е оцеляла.

Щом я помните като млада, значи сте колкото нея. По-добре ли изглеждате?

Цинга-манга пук, пълни гащи ....

n

Мег Райън е родена на 19 ноември 1961 г. - на 52 години, може да се каже в разцвета на силите, но в никакъв случай "бабе". :))

Много я харесвам. За съжаление, не остарява добре. Всъщност, откакто се раздели с Денис, не изглежда добре. И тази "perky" прическа изобщо не и подхожда.

Ама пак ли са на разстояние или Мег се премести на село в Индиана?

Аз писах преди няколко месеца, когато беше вълната от новини за Мег, че ако никой не я иска, ще се жертвам и ще я взема, но не ме послуша ....

сдухана е вече и тя, време е да се пенсионира

Чаровна и с позитивно излъчване жена,непринудена и естествена като артистка - прекрасна е!

Много вълнуващо... А нещо за снощния концерт на Лара Фабиан??? Между другото дори не прочетох тъпата статия... само заглавието- тъпото!!!!!

За Лара няма, днес менюто е обичайното: Мика, ДесиСлава и Ивана - щерката на Данчето. Ако имаш късмет и търпение, по-късно много вероятно ще прочетеш и нещо за Амал, а ако ти е ден ще узнаеш и дали Катрин е повръщала тази сутрин.

Язък. Аз се надявах че е свободна. Не ми излезе късмета.

Наборе, да не си взел пенсия днес, че си в такъв духовен подем?!

на други мераклии, ко шъ праи.