Синът на Катето Евро мечтае за дете

Качествена роля в киното и бебе – това си пожелава Александър Кадиев в най-близко бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Катето Евро мечтае за дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да дойде да му го напраим!

и аз мечтах мечтах па накрая и се от.....х и стана работата

кой си ти душица ти незнайно

той може да мечтае, но с деца е незаконно - педофилия се казва.

От бате си Миро ли?

Това не е редно.На подобни олигофрени не би трябвало да е позволено да имат деца.Това момче е слабоумен дебил.Изобщо не ме интересува майка му.Достатъчно гадно е , че са го взели да се изявява по ТВ.

Здравейте злобари , с пожелание за хубава вечер от мен! Аз пък много го харесвам Кадиев, много ми е положителен и ми действа ободряващо, забавен ми е да го гледам и го правя с удоволствие, духовит е и интелигентен. Пожелавам му много щастие и деца колкото си решат с любимата жена и най-страхотната роля за която мечтае.

Да наречеш Сашето "интелигентен" е дръзко и необмислено начинание което носи опасността да блесне собствената ти безпросветност. Всъщност липсата му на всякакви познания, дори елементарни, е това, което ме дразни повече дори от антипатичния му изглед(било то маниери, било то външност, било дори гардероб)

Кой те знае и тебе каква малка мишка си и как пред един човек едно изречение не можеш да съставиш, ми не го гледай бе, гледай си там твоите неща. А Сашко е интелигентен, забавени духовит за това е и толкова време на екран , а ти в кварталната кръчма.

Инфантилен идиот, чиято майка преспиваше на времето с кого ли не за някоя второстепенна роличка. Проблема на това връзкарче е, че не е само некадърен и прост, но и че е нахален и нагъл и взима мястото на някои по подготвен от него.

Да не би твоето място да е взел ?

Това с детето ще го уредим, може и повече от едно. Ама това с качествената роля е трудна работа. Максимум може да му уредим да играе 5-та зелка на 7-ми ред.

Ми ще му направи ме :)

Mи мама Евро не може да направи всичко!!!Ти също трябва да положиш усилия!!!

ако не беше мама дали щеше да стане такава "звезда" и дали щяха толкова много да хвалят "изявите му.В сутрешния блок доста често се изказва доста простовато и тъпо, просто му липсва интелект

Тоя досадник докога ще ни занимава с простотиите си? Искал дете! Нали знае как стават тия работи?Или го можеш или те...

Ами да си направят едно детенце с приятеля му Гошо!

Е ,докъде я докарахма?Не стига ,че непрекъснато ни натрапват по телевизии,компютри,радиа и тн"мамините синчета",а сега започнаха да ни досажда и с тяхните мечти.Лош или платен РR е това ?

Ми да е жив и здрав - па да му се сбъдне мечтата... А злобарите да си изядат лактите от яд!!!

Колко злобни комплексари сте......отвръщавате ме :(

отврЪщаваме ли те, грамотнико? Саше, ти ли си, или мамка му ?!

Някой, на който му е писнало недоклатени нещастници като теб да плюят всичко и всички само защото не отговарят на извратените им представи за поведение, облекло и говор. Свикни с мисълта, че хората са различни, отворко!

Готин,естествен и непринуден!А амбициозната сухарка Деси едвам издържа с него..

Палячо!

Омръзна ми да му гледам грозната физиономия сутрин и тъпите приказки,наредила го "Мама"...!Като се чуди толкова много ,да вземе да поработи малко като мъж,или да викне някой да му свърши работата.

ми, да дойда аз да му го направя детето, като толкова много се е размечтал! потомствен аристократ съм и работата ми е да облагородявам родослови дървета....

да не би да си си инсталирал апп за това?

Ми някой трябва да го забремени...

със сигурност опитите продължават

да кисне по цял ден в телевизията и ще получи качествена роля в киното.. ама ДРУГ ПЪТ! ... може ли актьор да е толкова глупав!??? ...Или се продаваш на медия за пари, или играеш в истинското кино! Няма друго. Заедно не става. Я си представете Антъни Хопкинс да води тъпи сутрешни блокове по телевизията и да плещи глупости за да запълва времето на медията.

Оня ден тоя каза в ефир по тв, че му измръзнали яйчниците :)

Значи има шанс да забременее :-)))

Колкото и да опитва, мъжете не могат да забременеят.

Кво му става на момчето бе хора. Още ли не може да забременее. Може би няколко посещения в градската баня и ще зачене.

ще му направят ! поне опитите продължават

Браво сАШо ... Ти Си Един От Малкото Бългъри Които Имат Все Ощте Ценостна Система.....Ти И Мъжа На Кали Които Си Гледа Сам Детето Сте Исчезващ Вид,,,,,, Но Докато Ви Има Не Се Тревожа За Бъдъщето на Нашата Бедна и Мизерна Но Красива и Космополитна Даржавица

А аз се тревожа за бъдещето на нашата държава докато има такива неграмотници като теб.

Мога да му направя дете! Трябва само да си сложи чувал на главата и да си плати!

Аман от връзкари ! Петя Дикова , този мазник , Николай Михайлов / вратарчето / ...

Едно примитивно като интелект момче, родено от правилната майка. Естественото му развитие - bTV и жълтите хроники. Скоро ще му омръзне и ще се запилее някъде, откъдето ще пише колко го е гнетяла духовната атмосфера в Бългаия.

ЗАЩО СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ИНТЕЛИГЕНТНОТО МОМЧЕ? ЗАЩО ДА НЯМА ДЕТЕ.ГЛУПАЦИ,РАЖДАТ СЕ МНОГО ДЕЦА ОТ ЦИГАНИ,ОТ ТЪПИ БЕЗРАБОТНИ И НЕОБРАЗОВАНИ,А СЕГА И СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ И АРАБИ ЩЕ СЕ МНОЖАТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.ТОВА НЕ ВИ ЛИ ПЛАШИ.ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ НА ТОВА,ЧЕ СВЕСТНИ НАШЕНЦИ ИСКАТ ДА РАЖДАТ ДЕЦА ВИЕ ЗЛОБЕЕТЕ.БОЖЕ,БОЖЕ СЪБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ.ХУБАВАТА НИ СТРАНА ЩЕ СЕ НАСЕЛЯВА ОТ ЦИГАНИ И НЕВЕЖИ,А НИЕ СИ ОТИВАМЕ.ГРЯХ,СРАМ И МНОГООООО СТРАШНО .

МИ ТО ТОЗИ СИ Е НА 50% МАНГАЛЧЕ, САМО ЧЕ АЛБАНСКО.

Е, значи съвпадат му желанията с тези на Гейлорд Минчев. Няма какво да се бавят! Само да се разберат кой от двамата ще кърми бебето.

дя-до

Е, та точно Катето за едно евро ли не го е научила, че това не става с мечтане, а с е..не.

Ако Господ е решил, и ние в негова подкрепа, това нещо ще се осъществи! С любезното съдействие на божията сила всичко е възможно.. ..Абе къв господ биее, тряя си иебание! Ама ние тиебе да тъ ибът, а ти да ибиеш!

Тъпо, тъпо, тъпо та чак вдлъбнато и цинично.

Кадиев, докато и някоя дама около теб не замечтае за това, няма да стане. Само ще те боли дупето.

То страхотни блянове, огромен талант, възможности и средства са необходими за да направиш дете!!!

Най би му отивало от Евгени Минчев!!Пожелвам му го от все сърце!

...на мама до тук й стигат силите. За качествена роля и за бебе вече ще трябват възможности!

С любезното съдействие на божията сила всичко е възможно, каза водещият на Преди обед по bTV. ========================= За Божията сила не знам ама с майчината сила на бабето Евро всичко е възможно.