Христо Мутафчиев с моноспектакъл за инсулта

Христо Мутафчиев ще се върне отново към драматичните събития от своя живот в моноспектакъл, в който ще разкаже за ужаса от преживяния от него инсулт.

Обратно в новината

Коментари - Христо Мутафчиев с моноспектакъл за инсулта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не ги разбирам такива хора. Да се връщат отново и отново към преживени от тях лоши моменти(визирам и пишман пиарката спекулираща със смърта на Дими).Няма как да продължиш позитивно напред като се въртиш в кръг. такъв моноспектакъл е загуба на време, а живота е кратък.

е, стига вече ни е занимавал с неговите проблеми,вероятно има и други проблеми, но това не наша грижа и това негово амплоа е пошло и ненужно,да се жалба в Банкя на Боко тиквата,може да му помогне....

следващия спектакъл ще бъде за 1л.водка и повече ще му приляга

А хеликоптер ще има ли в моноспектакъла? Сигурно поне 30 минути ще отдели във възхвала на Боко-Вездесъщий.

Много силен дух е този човек. Но на мен ми е грубоват и някак излъчва арогантност.

Какво болно самочувствие трябва да имаш за да занимаваш хората с болестта си и да искаш даже да печелиш пари от това! И защо смята, че анализът на едно болестно състояние ще е приятно за гледане?

толкова добри артисти от старите си отидоха болни ,забравени,сами ,без никаква помощ от държавата,а този какво толкова го бутат,все по интервюта по тв се изказва ,все много вещ по това-онова се изказва в предавания.Даже мисля беше ментор в Денсинг старс,ако не се лъжа-мнооого разбира главата му от танци щото.

христо ставаш отвратителен с изявити си. само ти ли си с инсулт в тази държава. разликата е че за теб се погрижи правителството а останалите с тази болест остават неподвижни а цял живот. срамота и наглост от твоя страна.

Да е жив и здрав! Да бъдеш Христо Мутафчиев с инсулт е съвсем различно от това да си който и да било обикновен човек с инсулт. Няма кой да ти прати хеликоптер, няма кой линейка дори да ти изпрати, а лекар да те погледне... може, ама ако близките ти яко го "мотивират"

Браво и успех!