Село, населено само с жени, търси ергени

Ноива де Кордеиро е село в южната част на Бразилия, в което живеят само жени.

Обратно в новината

Коментари - Село, населено само с жени, търси ергени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сите са като тази на снимката, направо отивам!

Сигурно са потомки на легендарните амазонки :))))))))

Да оставят живота си... Те затова никога няма да си намерят мъж! Жената оставя живота си и се привързва към мъжа си, а не обратно. Еманципираните кобри да се плетат една в друга като не искат мъжете да водят.

И не работи, мъжът я глези, храни, купува и всичко, което тя поиска осигурява и дом и всичко необходимо в този дом за живеене и никога не и натяква, че му е длъжна с нещо. Ако пък той реши да я напусне я обезпечава много добре финансово и я оставя в къщата, която той е купил. Така е при жените, които оставят живота си. При теб така ли е?

Ето линк към оригиналната статия в Daily Mail: www . dailymail . co . uk/news/article-2735435/Town-Brazil-entirely-women-appeal-bachelors-willing-live-female-rules.html (Разбира се, всички интервали в началото на адреса трябва да се премахнат.) Има няколко снимки - част от бразилките на тях са доста хубави, други не толкова, но почти всичките са млади, весели и жизнени...

Аз бих предложил на моя Управител да направи кооперация със селото. За обмяна на опит. Ще избим рибата! Няма да има друга такава фирма в бранша (ИКТ)! Всички ще искат да работят при нас - е мъжете де. Но то си е трудно се намират програмисти.

Ба , де е тва бре , кой влак да фана ?

Ида!

Иди , иди! Тези как са загорели има да ти повтарят,, Бесаме, бесаме мучо сякаш тази нощ ще е последна...,, и след девет месеца ще се видиш у чудо като ти се покатерят на главата бебешоците... Ма то човек какво си направи сам- друг не може...

"Живеем в хармония. Когато няма мъже, сме много по-спокойни, защото се опитваме да разрешаваме всеки конфликт като достигнем до общо съгласие"

Така става на практика. Всеки, който е виждал десет жени на едно място да решават проблем може да го потвърди.

Сигурно това е единственото село в Бразилия, където няма СПИН.

СПИН-а не се разпространява само по полов път. Достатъчно е в местната им болница сестрите, които взимат кръв да са купонджийки или кръвната плазма да не се изследва.

ами елате вие тук

А пари ще дават ли?

За това село даваха преди няколко месеца репортаж по немската телевизия. И всъщност въобще не им беше зле на жените. И даже много добре се разбирали. Една от тях се превъплътява в образа на лейди Гага и изнася концерти за селото. Другите шият и готвят. Интересна новина за запълване на рубриката и на телевизионно време.

Така като гледам, тук има доста мъже, които са достатъчно безгръбначни, за да живеят по женски правила...

То в България не са по-малко последните десетина годинки.

То и тук в България се получава подобно нещо! Жените са двойно повече от мъжете,но обратното,не са в селата,а в големите градове! Стоят си на по 35 - 40 години неженени и се надяват някой да ги вземе,ама уви,българските мъже са по селата и малките градове!!!! В големия град са много малко!

Че задължително ли е пък да са омъжени? Или всичките 35 -40 годишни жени са Ви споделили колко много искат да се омъжат, а нямат кандидати ли?

Нямат кандидати,защото няма! Изобщо нямат гаджета,остави за брак! На българските мъже не и харесва големия град и лудницата там,а на жените явно точно това им харесва! Е,получава се разминаване...

Тази "новина" я пускат почти всяка година. Или няма какво да пишат или жените са много зле и няма мераклии.

красавицата показана на снимката, е немски топмодел, казва се мари, но пък ако в това село всички приличат на нея или на паула фернандес, напред бг. ергени!!!

Тази новина ме подсети за един филм с Никълъс Кейдж, казва се Wickerman /Капан/. Става въпрос за един остров населен само от красиви и на пръв поглед добри жени, но причината това да е така, е много зловеща. Не че няма желаещи.

"Красив и честен емигрант"-италиански филм. На една мома - 40 кандидати. Сега в Австралия е обратно - повече жени.

Не съм гледал филма, но тази метафора, според мен, се отнася за повечето жени.

ако има интернет в селото идвам да ви правя дискотеки.и деца естествено-).

Ама че глупост. Нали се раждат приблизително еднакъв брой момчета и момичета? При тях не действат ли природните закони. И от какво са се народили тези 600 жени? -Пък и не искали да напускат селото? Поредната глупост, като онази за 5 дни без слънце.

В Китай пък има голям недостиг на жени.

защото си убиват момичетата

Заминавам за Бразилия! :D

Мисля че съм станал ЛЕЗБИЕЦ, наоколо толкова хубави мъже а аз се увличам по жени.

Във България гейове няма...има Педали с мерак!!!

ААА не онова кюстендилското червено майче не го заменям дори и за Дилма!

Приемат ли 66 годишни?Е,малко дископатия,малко сърце биене,ама пък мерак колкото щеш!

Може и да има там 60-65 годишни жени, та що да не отидете и Вие?

Ми те няма да те варят . Възрастта няма значение- щом имаш мерак... Ще ти мине всичко...

Ще има дълго да ги търсят. То мъже не останаха в България, тези пък ергени търсят. То предимно гейове и травестити по улиците.

А бе има и мъже, ама все кокошки съм срещал и да ме режат, та и аз да питам дали останаха и жени!

В природата е така - като изчезнат, примерно, полските мишки, изчезват ястребите мишелови. Но и в обществото на хората е подобно - с т.нар. "еманципация" изчезнаха дамите, последваха ги кавалерите. После жените взеха да се превръщат в някакви меринджейки, силни, горди, независими... съответно почна да се чува плача, "ми то мъже няма". Но всъщност както лично аз съм кавалер само с дамите, така предполагам, че мъже има, но само за жените, а няма за "меринджейките".

Абе и жените сте мани бегай... Все в джоба на човека гледате, вече и размера не ви интересува... Ми аз като съм беден, к'во да правя...

Заложи на размера, някои все пак се интересуваме от него ;)

О, дано си убав... Няма богат,умен и убав. Чакам те в Ноива де Кордейро на мегдана пред третата палма.

При нас пък в България има села около Девин, само с мъже, там пък си търсят жени. Кметовете да действат:-)

Сега да го умия и тръгвам.

Също и го парфюмирай. Да не се изложим пред чужденките.

Докато стигнеш до Бразилия, бая зор ще видиш, за да се запазиш чист:-)

добре че има търсене по снимка вече... веднага гугл ще ви каже че това е модела Мари Насеман от Мюнхен моделс - link / photos/ Marie+Nasemann / Marie+Nasemann+Photo+Call+Munich / -H9EXy8M8-4

Nasemann e една от традиционните за бразилските села фамилия. Нормално, те лъжат редакторите, че им плащат, те ги лъжат, че работят.

Леле как ме метнаха а аз вече резервирах билет за Бразилия.Как се прекарах!

Ако ви трябват истински снимки а не изсмукани от пръстите, може да ги намерите в статията на Дейли Мейл.

мари наземанн даже не е бразилка!!!хехехе, беше едно от момичетата на хаиди клум в шоуто "г. н. т. м." - джърмани нехт топ модел !! и има гадже!

лисбийки

ТрИти клас......

Наскоро даваха едно ергенско село в България, мисля че в Родопите, нека се събират !

И на мен предложението ми се струва разумно, само с една уговорка и една вметка. Дано нашите юнаци да са на възраст поне до къв50-55, че на 70 трудно се пътува чак до Бразилия и дано не изпускат факта ,че в Бразилия жените са с топла кръв и... искат много да се работи. :)))

Вече тичам...

Господи, защо си ми дал 32 зъби и само един кур?!

Ето ти чадо един зъб и 32 к.ра! Ама на тръгване да не си забравиш двете кофи с та.аците...:)

Е, това е лафа на деня!

Бях го забравил тоя виц...

вземи и мойте двата.

Аз смятам да постъпя като истински български политик: да се кандидатирам за кмет и да ги онождам всички по график. С 2 часа за обедна почивка :)

А ти прочете ли първо внимателно цялата статия? Ергените трябва да живеят по техните правила! Не ти ще ги онождаш тях, а те тебе ще те онождат. А, да. И са си купили голям телевизор в културния дом, да могат всички да гледат любимите си сапунки. Та ще трябва и ти с тях да гледаш сапунките - никакви мачове, нищо че е в Бразилия! Още ли си навит?

преди 20-30 години се събрали минимум 600 развратнички в едно село и всички родили момичета,от хубави по хубави

Ми дайте малко снимки да видим за какви жени иде реч. Иначе и аз съм готов за тръгване.

До Бразилия???

Тпрябва ад ес помага,като българките станаха стиснати на секс,ще ходим на помощ на съюзниците ето и президента им е българка....да внесем своя принос.....

Да ги побратимим със село Игралище. По спомени българското село с най-много ергени.

Ем сърби ем боли... Обаче ме заинтригува това местенце..

Тръгнах !

Днес довършвам Аламудинката, да не се сърди Джордж Клуни и идвам любими мои бразилчета! Само да не ми пробутате някоя дърта вещица, щото тутакси ще звънна на Дилма Русев...

отиваи и се връщаи по бързо че цека цачева те чака

Без дърти вещици, особено такива качени на метли!

Внимавай, че много от тях са травестити! Да не налетиш на някой;)

И аз отивам да си взема една!! Ха ха. По пощата , дали не пращат??

тва на п.чка си лелина! ако беше по-близо...

И те казват така за нас:)

красиво е там. жените са невероятни. живи и здрави

Те бразилските селянки много модерно се носят ако съдим от снимката, която сте тръснали. Че и в четириетажни кооперации с паркинги отпред живеят...

Аз отивам !!!, Ама се връщам след това в Германия с жената !