Кейти призна, че е била контролирана от Том Круз

Кейти Холмс проговори за първи път относно връзката и развода си с Том Круз.

Обратно в новината

Коментари - Кейти призна, че е била контролирана от Том Круз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно Кейти е имала предвид зависимостите, свързани със сектата. Тогава тя ги е приемала, а после - не. Нормално развитие на нещата. Кейти е показала ниво.

Много жени започват да разтягат локуми колко са били контролирани и лъгани от бившите си мъже и вероятно част от това е истина, но друга част не е. Една жена винаги търси водещ, доминиращ мъж, а после "опа, какво стана".

Умните мъже и жени не търсят контрол и доминиране, а партньор. Явно средата Ви е от глупави жени.

Човекът не говори за умните, а за многото.

си анал-лизираш. Няма как да бъда сдържана, затова просто се сети какво казвам.

Типично описание на хендлър и жертва.

Тя би трябвало преди да се омъжи за него да поговори с колежката си Никол Кидман. Тя щеше да и каже как сциентологията му е промила мозъка на Том и тя не посмя да роди от него. Но сега да се радва на свободата си и да пази Сури по-далече от татко и.

Сега малко дисекция на случката-Той богат,известен по-стар,тя млада.Без него видно е нищо.За това пак претоплени супи със Том ,че да се сетят за нея.Това е казуса. Истината е,че мъжа трябва да е водещ,жената да е закриляна.Но понеже и двата пола злоупотребяват,правилното е да се обясни на мъжа до къде да е силен ,а на жената до къде да е слаба .Това е истината.Защото всичко друго е лъжа.Като е взела Том е знаела и жилото и меда.Без него никой не се сеща за нея.Но Том,като по-стар е имал една струна ,за натискане-и ако тя е прекалила реакцията сигурно ,не е била хубава.Струната е ясна -крЕвАто.Последно на местна почва с такава "драма"-майонезата и една пак актриса.

Кейти Холмс е дъщеря на изключително известен адвокат. т.е. можем да предположим, че семейството й е образовано, интелигентно и много състоятелно. Тя стана актриса без Том Круз, - т.е. не бих я нарекла "нищо"... А относно избора й на по-стар и известен мъж - също можем да предположим, че той реално е обаятелен и интересен, но у дома какво става - доста по-късно се разбира....Браво на нея, че успя да се откъсне.

Сигурно е обаятелен, но е доста по-стар, доста по-нисък, два-три пъти вече развеждан и известен също с това, че е стерилен и контролиращ маниак ... Трябва да си е била загубила ума от любов, горкичката!

Кейт си имаше кариера и преди Том Крус, сериалът "Кръгът на Доусън" я беше изстрелял във висините на Холивуд и беше търсена актриса. В момента, в който се омъжи и роди кариерата и заспа. Така, че тук става дума за млада жена подвела се по "красотата" на един мъж и после отрезвяла.

Нормално е мъжа да контролира жена си, иначе настава хаос, затова от време на време по един як шамар и да мълчи!

Катя

Тъпанар!!! Дано да имаш дъщеря, та и нея да я "контролират"!!!

Е, това с дъщерята е проява на лош вкус...иначе е тъпанар...

Катя, Катя ... ти какво - искаш дъщеря ти да си остане неконтрилируема ли? Аз не бих искал ... Хората обикновено оставени сами на себе си губят контрол.

В света има държави, в които мъжете контролират жените. Защо не отидете там да живеете и да не се налага да се хабите и да обяснявате разбиранията си тук?

сещате се, за тази ситуация има една сентенция, започваща с "Като яде кюфтетата...."

Така е, който дава парата, той поръчва музиката. Финансовата зависимост винаги води до злоупотреби от по-силния.

Тя си имаше достатъчно пари, за да е финансово независима. Може да не е известна колкото него, но си е холивудска звезда.

Едва ли ... От твоята гледна точка сигурно е така, но не и от тази на Кейти. Зависи какви са критериите ти за стандарт. А когато се катериш по социалната стълбица, критериите се менят и заедно с повишаването на приходите, растат и разходите.