Репортерът Боби Ваклинов се сгоди

Боби Ваклинов - репортер на “Господари на ефира”, се сгоди за приятелката си Ивана.

Обратно в новината

Коментари - Репортерът Боби Ваклинов се сгоди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е ужасно несаразмерна и одблъскваща. сигорно няма и умствен багаж в празната си тиква. малки очи големи уши семки под очите които иска да скрие с безвкусни очила. отпуснатото и тяло не подхожда на късите и крака изобщо сорри пълна куха лейка

А ти имаш много в главата си!Едно изречение нямаш написано правилно!

Симпатяги са и двамата ! Мацката си е направо хубавица ... Боби също е готин , ама нещо е погледнал темерутски : ))))) Любов и късмет им желая на младите Българчета !

Готина е...сори пич,нищо лично но ще ти сложи рогца някой ден,не си го измислям аз,живота го доказва...

Явно Петко качествено и е обърнал хастара че е още със него.Браво!!!

Сори този пост беше за Петко и Яна:) но и на Боби браво,щом е със него,и на нея и е обърнал качествено хастара.

Пич, не се лъжи. Това сега е демо версия. Кажете ли веднъж "да" пред попа, после ще ти се стъжни. След няколко месеца ще (ако вече не е) забременее. Край на секса, минаваш в графата "резерви". Ще миеш гладиш переш и готвиш. И все ще има още още още. Ще се връщаш от работа - и познай, твой ред е да дундуркаш бебето. Нея вече я боли главата от цял ден с малкото. "Ще ида на среща с приятелки, танци, мол ..., ти нали си с детето миличък" - и пърха с вежди. Един ден се усещаш, поглеждаш тази снимка, поглеждаш се в огледалото и си казваш - какво стана по дяволите? Помисли пак, още не е късно. След това времето хвръква много бързо. :) Каквото и да решиш - успех.

хаха, е стига де. В крайна сметка задълженията трябва да се поделят, така е честно. Не може жената да носи на гърба си всичко. Само секса кофти, че те отрязала. Но винаги може да си хванеш любовница:)

Добре те е строила, браво на жена ти. Само така, мъжът трябва да се държи изкъсо. Сигурно и повече пари вади, щом си мъж под чехъл:)))

Абе с тая еманципация, "поделят" и "честно" са много относителни понятия :) Искам само да кажа че е хубаво пича да праи "информиран избор". Това сега с готината мацка и яките партита бързо ще се изпари. Но всъщност - така е честно ;)

А преди да се ожениш кой те е перял, гладил и кой ти е готвил? Като не обичаш да гледаш деца и това ти тежи, защо си направил деца тогава?

Аз казвам само че Боби трябва да направи "информиран избор". Ако до сега е живял с майка си и си мисли че с жената ще е същото безгрижие + гарантиран секс когато поиска, жестоко се лъже. Нима искаш да кажеш че когато мъж ът пада на колене с пръстен за 2000 лева и иска ръката на 'яката мацка' си представя лаяняният памперс докато тя е на "тиймбилдинг в Банско"? Животът е доста повече от черно, бяло и 50 нюанса сиво(ако ме разбираш). Пак повтарям - Боби, не се заблуждавай, а помисли добре. Готов ли си да бършеш лайна? Да висиш в Пирогов в Събота в 23:30? Да забравиш какво е бира с приятели? Ако 'да', супер - честито на младите. При всеки признак на колебание, зарежи и иди се напий за 3 дена, ще ти мине после ;)

Абе тоя бухал как е фанал такава готина мацка бе? Сигурно е тъпа и не се е усетила още че се е прецакала ахахахахаа

Бухал си ти.

Малко сърдито гледа момчето....не е доволен от избора!

Браво Петко, девойката е супер!! имаш вкус.

Да са все така влюбени!

Как я харесват младите мъже тази прическа - главите им като футболна топка или тиква /както си изберат/

То не е до харесване, бръснат се, защото оплешивяват или побеляват:)

Боби бил едва 26- годишен, малко му е рано още, по-скоро е имидж.

Плешивостта е белег на бурна мисловна дейност. Евреите се подиграват на плешивите... и това е вторично - самите се срамуват от плешивостта демек от самостоятелното мислене! Затова са такива прическите на младите еврейчета . Относно е-ането, ако е осмислен е обрязан и по душа като не му пука за "инкубатора" секса е продължителен и ... готино а?

Не знам защо, но в погледът на това девойче е малко празен. Изглежда ми вятърничава.

Еееее тоя Боби е забил егати гаджето. Завидох му. ;)

Момичето е перфектно визуално, а момчето си го бива като репортер и е симпатяга без да е модел:) Да са живи и здрави и да се развиват в България:)

и да се плодят

Ей че хубаво! Да са живи и здрави! Късмет и много любов!

Да са живи и здрави,но няма да простществува дълго ...

защо?

Защото на коментиращият му е кисело гроздето!

Да са живи и здрави!

Вакло агънце си е хванал Боби Ваклинов :) Браво

Хубаво момиче, много хубаво момиче, много, много хубаво момиче ... Сигурно е расла без баща ...

Е тая тъпотия за бащата как ти я роди тъпата глава ??? Стига злоба

Цикълът ти ли закъснява нещо? Какъв ти е тъпият проблем, рожбо ехидна? Да беше малко по-малко тъпа от тъпака, щеше да се сетиш какво съм имал предвид, но не би ...

Добре че се сгоди/ожени Боби, за да има какво да "ядем" и ние! Арна е момата, не и придиряйте.

явно в бг жените са много отчаяни и се омъжват за мангаловидни и селски пичове. тъжно или трагично..?!

Боби Ваклинов ли бе? Я се ский и не дрънкай глупости!

тоя в запада ще го вземат за емигрант

Какво се чудиш? То в БГ няма избор от хубави мъже. Жените ни са хубави, но мъжете не. Повечето са ниски, набити, тъмни и грозновати балкански субекти. Прабългарски ген, какво да правиш:) То за мъжа не е важно да е красив, жената не го избира по това. За жените е важно да са хубави, защото мъжете на първо място гледат визията. Кофти е, ако детето прилича на него. То и затова трябва да мисли една хубава жена. Че като си избере грозен мъж, е възможно децата й да приличат на него. Както баба ми казваше - може да не е красавец, но да е чаровен, че деца ще му раждаш:)))

Че що раждате такива смотани синове, като сте толкова красиви?

Браво Боби!

и не вярвам на ушите си. Позитивните коментари преобладават. Хиените са в почивка явено:) Иначе сте прави, сладури са и двамата. Само дето не виждам защо е новина това, но все пак журналята трябва да ядат хляб :)

Позитивните и стойностните хора получават позитивни и хубави коментари, хората им се радват. А останалите получават точно такива коментари, които им прилягат. Никъде не виждам злобари и хиени. Няма как да завиждаме баш точно на долнопробни личности.

Много ме радва тоя човек как небрежно ги работи разни гадове по телевизията. Щом се обичат младите да се вземат ! :)

А мен ме заряза. Ще види той като забременее жена му, как ще дотича пак под чаршафите ми. Иначе ще се оплача на татко Доналд Тръп. Апропо, тя е с астрономични години по-красива от кюфтето.

Много приятно момиче. Желая на Боби успех в това да я задържи!!!

Мацката е много готина, браво

Сладури!

Боби е страхотен пич!

Честито!Има вкус човека.

момичето няма хич

да си връчи сега сам на себе си "златен скункс

Тая, батко, какъв е цепелин... тя ми е по-сладка от Ваклето.

Да са много щастливи,голям сладур е Ваклинов.

Хубаво момиче.Браво.

Това е добре!

Красавица си е избрал Бобето! Браво!

страхотех е ваклинов.а тя е много хубава. желая им здраве и далаг живот. да се обичат и уваяват. бог да е с тях. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.