Медии твърдят все по-упорито, че спира ”Шоуто на Слави”

В началото на есента "Шоуто на Слави" вече няма да бъде част от програмата на bTV, писа вестник "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Медии твърдят все по-упорито, че спира ”Шоуто на Слави” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

televiziata stava tapanarska

Дано пукне. Не Слави, ами шоуто да пукне. Аз на хора не пожелавам това. Но Шоуто вече е тотално изпростяло и демоде.

прости злобни селяни като не ви харесва Слави гледайте професор Вучков той е точно за тъпаци като вас може да ви е по-забавен

nqkoi znae li koga e r. d. na 6outo na slavi?pl

Щом R&B започна вече да залязва (Рияна има по-добри нови песни вече), щом тийн поп музиката се завръща, значи е време и Слави да си отиде. Все пак това шоу беше хит през последните пет години, но те вече започнаха да отминават. Всичко се променя.

Искате или не, Слави се завръща на 09.07.2007 г. Той продължава напред, вие стойте отзад! ТРИ ГОДИНИ още ще го траете - искате или не!

Искате или не, Слави се завръща на 09.07.2007 г. Той продължава напред, вие стойте отзад! ТРИ ГОДИНИ още ще го траете - искате или не!

Няма по-големи подлизурковци и манипулатори от Росен Петров и Слави Трифонов. Нали видяхте как през годините всички по-деликатни хора, с които работиха ги оставиха по една или друга причина - Камен Воденичаров, Марта Вачкова, Любен Дилов и т.н. Нашият народ си има думи за тези двамата: Краставите магарета се надушват, Гарван гарвану око не вади и прочие. Не мога да разбера колко трябва да си наивен и простодушен за да казваш че Слави е патриот....?????!! ви се сънародници от провинцията, дето някога му пълнехте стадионите, разберете че тези хора ги купиха още преди 8-9 години и оттогава те не са се спрели да ни лъжат и заблуждават. Ако имате нужда толкова от явен чалгаджия, то хвалете поне Азис - че е по-безопасен! Шоуто на Слави е истинска La Piovra

крайно време беше

Тъпотия, простотия, завист, злоба, необразованост (не могат дори да пишат граматически правилно на български) - това е 90% от съдържанието на коментариите за шоуто на Слави. Като не ви харесва - не го гледайте. Пуснете си телевизията на Зурлева или друга чалга телевизия, която отговаря на вашите интереси (или нямате пари да си платите за кабелна или сателитна телевизия и затова настоявате да гледате бтв.).

Крайно време беше...,ако е истина. На много хора вече им дотегна от наглото държание на тоя егоцентричен селяк. Ако е толкова можещ и знаещ, нека си направи собствена телевизия и излезе сам на пазара, да видим тогава кой ще го гледа, като няма да е в най-гледаното време на най-гледаната ефирна телевизия. Както би се изразил един друг самозабравил се селяндурин - ЦЪРВУЛ!

Да добавя още нещо злобно:) Не е чак толкова грозен, пък и е с пари - защо тогава нито веднъж не се ожени? Ааа, хората вече по 3 пъти се разведоха, а той... Явно не става за това горкия! Сериозно сега - жал ми е, защото в тази ситуация само близка жена може да му помогне и да е до него, но никой не обича стари ергени, депресирани комплексари, пък и от село. Дано парите да му помогнат - все пак някои жени ги успокояват и току кацнал някой ангел (той спомена нещо такова - за 25 годишна, но и на Л. Иванова би трябвало да се зарадва днес :))

Факта, че толкова много хора го коментират е красноречив, че много хора следят изявите му. Подкрепям един от пишещите, че Слави няма вина за това, което са му написали сценаристите. За друго може да го обвинявате, но точно за това - не.що не ме светнете чии поръчки изпълнява след като няма политик с който не се е изгаврил, а те си заслужават гаврата. Вярно е, че се е изчерпал, но аз не се сещам за друго предаване, което се е задържало толкова години в ефир и то всеки ден. И вапреки това повечето от гостите са били интересни личности,на които нямаше къде да видите интервута с тях. Та дори и световни музиканти и всякакви звезди на шоубизнеса. Вместо да плюете предаването, що не си гледате Бразди, за да не се дразните. Аман от озлобени хорица, неуспяли нищо да направят с живота си, а им дай само да хулят.

ХАРЕСВАТ МИ И ШОУТО, И СЛАВИ! ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ВСЯКА ВЕЧЕР , АКО СЕ ВАРНЕ НА РАБОТА! УСПЕХ И БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!

Като че Слави се главозамая и се поизхаби,втръсва ни вече това шоу всяка вечер да е на екрана, трябва нещо ново.

Слави е народно момче и аз си го обичам.Коментарите на разни дребни хора, които демонстрират разнообразие от думи и никакъв смисъл, нека си ги запазят за себе си.Друг като направи шоу като неговото и то с такъв стаж по екраните на телевизията да ми се обади.От плиткоумни коментари аман!

Втори ден седи тази новина тук.Явно е в услуга на Слави.ИДИ СИ,СЛАВИ по живо по здраво,защото ако четеш тук какво мислим ние,а нямаш акъл сам да прецениш,значи за нищо не ставаш

Откакто Росен е водещ, шоуто стана милиционерски тъпо! Отдавна се чудя той наистина ли е кадърен сценарист, или мутрите го набутаха при Слави, защото те са навсякуде, където има келепир.

СЛАВИ,СЛАВИ,ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ-ОТОСАННА ДО.......РАЗПНИ ГО!!!!!

Слави и сие са единсвените сред т.н. развлекателна индустрия с обществена позиция ... всички останали са просто някакви взаимозаменяеми безлични пудели

Господин Трифонов напълно изпростя последните няколко години... Допреди г-н Петров да заеме мястото на водещия мислех, че е много интелигентен човек, само че се оказа, че не е така - явно г-н Петров е по-изпростял и от г-н Трифонов... Мисля, че това щоу има нужда от реконструкция, от коренна промяна. Не оспорвам заслугите наекипа на Шоуто на Слави за развитието на българския шоу-бизнес през изминалите 10-15 години, но просто мисля, 4е водещият и сценаристите имат нужда от заслужена по4ивка-да разпуснат малко, да се освежат, да се обогатят...пък после с нови сили и освежен акъл да правят по-свястно шоу

Ei kakvi sme podli bulgarite.Vsi4ki naposkat potuva6tia korab, no Slavi vinagi 6te ima fenove, za6toto e showman N 1 v BG i moje, a vsi4ki, koito zlosloviat i napadat togava, kogato 4ovek e slab i uqzvim, 6te se prusnat ot qd, za6toto koto moje go moje

крайно време беше,как има хора,които го гледат още

ОСТАНАХ ОТВРАТЕНА ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ КОГАТО НАРЕЧЕ РОСЕН ПЕТРОВ ЧЕ Е ГОЛЯМ ЗАДРЪСТЕНЯК - ИЗВИНЯВАЙТЕ НО ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ПЪК ТОЙ

Значи нека да е ясно на всички.Шоуто на СЛАВИ беше нешо преди!Сега вече е доста амортизирано и няма същият интерес.Съдя сам по себе си ,защото превключвам на друг канал ,когато дойде неговото време.Няма нищо вечно.Браво на Слави за тези години в които беше най-гледания.Сега вече е време да се оттегли достойно като истински мъж.И вземете тези които изказвате мнение тук ,да се понаучите да пишете на български език ,защото сте толкова смешни и жалки ,че чак ми става лошо.Пожелавам бързо оздравяване на Слави.И БОГ да пази БЪЛГАРИЯ.

шоуто не е нито смешно, нито забавно. То е злобно и заядливо. Екипът обича да си разчиства сметките с противниците си. Самият слави смята, че като крещи става много весело. това е кръчмарски хумор. Чалга. Защо не кажат къде са регистрирали фирмата си и в коя офшорна област на света плащат данъци. Нали са уж големи патриоти.

СЛАВЧО НЯМА ДА ИМА ШОУ! Но талантите от 100-тина души трябва да продължат, без престъпната визиономия на Слав ( това са го казали всички гости за роля в техен филм) и даже с нови имена!

ШОУТО ДА ПРОДЪЛЖИ СЪС СЛАВИ-РОСЕНДА НЕ СЕ ПОКАЗВА.ХАРЕСВАТ МИ АРТИСТИТЕ И БЕНДА.КОГА ЛИ ЩЕ ВИДИТЕ ИНТЕРЕСНИТЕ ГОСТИ КОИТО КАНИ СЛАВИ?И НА КОЛКО ХОРА ПОМАГА - ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ,ТАЛАНТЛИВИ ИЛИ В НУЖДА.БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ!

В сравнение с другите помии, то е най- интелигентното ШОУ. ........... а ние сме голями злобари.....

Стига с това копче на дистанционното!!!!!! аз имам ефирно време и правя в предаването си лоши неща, обожествявам Хитлер или рекламирам дрогата и още куп простотии, дали вие зомбитата на Слави няма да пишете отрицателни мнения???????? Слав прави също нередни неща, не като изброените по горе, но и те са с отрицателно влияние върху обществото ни. Интелигентните хора разбират за какво говоря.

Много приятно шоу беше,но вече се поизхаби,както и самият Слави.За Мюзик айдъл - само суперлативи!

Хайде стига с този Слави и неговото милиционерче /Росен/.Омръзнаха! Изчерпани са!

Po dobre e da pravish pari i dobri dela otkolkoto samo pari kato niakoi drugi.Naso4ete zlobata si kam niakoi grug koito v momenta po zaslujava.

слави бледнее пред росенчо,който с изкуственосто си държание е направо жалък. Пък и така ли не се усещат тия сценалисти.че пренасищат публиката с глупави и злобни коментари всяка вечер против сегашната политическа коалиция и изпадат в подлизурство към б.борисов - поредния месия,който ще чакаме да ни оправи(как ще ни оправи и той не знае ама иска) Та шоуто на слави вече е изчерпано идейно по - доибре да ходят да си пеят и злобеят някъде другаде.

Шоуто беше добро в началото - вече не е това което беше, а с водещия стана това, което и с героя в Приказка за стълбата. Трябва коренно да се смени нещо в самото шоу - потенциал все още има.

В шоуто има много таланти, които си губят времето за пари.Първо-певците са толкова добри,че могат да се реализират навсякъде,а те всяка вечер пеят една и съща песет-писна ни ,артистите са толкова дабри,че могат да играят във всеки театър-но и те се правят на изчерпени маймуни-писна ни и от тях.За музикантите също са много талантливи,но всичките тези за пари се обезличават.

Много е хитър този Слави,видя ,че шоуто му е аут и - аз съм много болен понеже имах синузит. Глупости къде хвана Слави синузит,че се разболя,кото не излизаше от БТВ-то.Трябва всичко да си признае пред публиката която толкова години му гледаше предаванията.Но напоследък той не се издържаше-сигурно му бяха спрели стимулантите,по здравословни причини.Това шоу одавна се изчерпи.Росен е по земен,по добър,по човек.

Добре, обяснете ми кое му е професионалното на шоуто? С кое бг. шоу го сравниихте, че да го определите като професионално?

Не мога да разбера що за хора сме ние българите? Абе като не ви харесва шоуто не го гледайте бе! Да не би да има само една телевизия и да не би да ви задължават да гледате бтв от 10:30 до 11:30? Смешници...нямат си работа и си изливат гнева върху всеки успял българин...

Слави е народно момче и аз си го обичам.Коментарите на разни дребни хора, които демонстрират разнообразие от думи и никакъв смисъл, нека си ги запазят за себе си.Друг като направи шоу като неговото и то с такъв стаж по екраните на телевизията да ми се обади.От плиткоумни коментари аман!

Слави е народно момче и аз си го обичам.Коментарите на разни дребни хора, които демонстрират разнообразие от думи и никакъв смисъл, нека си ги запазят за себе си.Друг като направи шоу като неговото и то с такъв стаж по екраните на телевизията да ми се обади.От плиткоумни коментари аман!

Уважавам мнението на Spiro (13.06.2007 г. 11:22ч.) - много точно го е казал. Отдавна беше време да си тръгне Сл.Тр. Аз лично не го гледам (има д-р Хаус по това време по НТВ - (поредният успешен изстрел на Нова)), но имам приятели/колеги които споделят че вече не го гледат (последната една година). Колкото и да ни мислят за тъпи, и ние можем да различим свежото и новаторското от стар изтъркан виц и поредния ненужен скеч....Гледах шоуто допреди 2 години, дотогава беше ОК, евала, стараеха се. Сега, и сценаристите (много добри м/у другото), и останалите от екипа се изтъркаха, амортизация. Така че е по-добре да слязат от екран достойно, докато съвсем не са останали без фенове. Нека не правим сравнения м/у американските шоута и нашите. Това за парите му в офшорна банка не го знаех, но това са бизнес и пари, нямат общо с патриотизма, ако не му е изгодно да са тук, за какво да го прави - от гол патриотизъм ? Човека е бизнесмен все пак, вие как бихте постъпили на негово място ? Ще си оставиш парите в банката на някой който мразиш или ?

възхищавам се на Слави.освен,че е професионалист то той е и монго щадящ хората в тежко положение, имайки впредвид помощта която е оказал на Деси от Варна, каято благодарение на него е настанена в клиника Доверие в София и ще проходи.Но не е само тя, а на много други е помагал. Учудвам се на наглостта на хората, които в тоя труден за Слави момент го наричат какъв ли не /лигав, нагал и т н./ За пореден път се убеждавам , че българите сме злобни и искаме да унищожаваме кадърните хора.

ЩЕ ГО ИЗМЕСТИ ШОУТО НА ГЛАВИ

Аз съм от Учин дол селото,което Слави толкова много рекламира и за ,което не направи нищо.За честванията на 200 годишнината на селото беше обещал,че ще доиде да изпее поне една песен и да се срещне със народната обич.Не дойде отиде в Гърция на отмора за няколко дена.Писна ми да го слушам колко много бил постигнал,откъде бил тръгнал,какъв работохолик е,колко жертви бил направил,как въпреки гоненията оцелял и продължава да работи.За болеста му не трябва да говорим това е съвсем друго,то е сериозно и на никой да не се случва.Но представете си обикновеният човек колко жертви прави в трудният си живот за всички около себе си и за децата си най вече.Дали ако през 1865г.имаше телевизия щяхме да гледаме Апостола на свободата,който да ни обяснява колко много е направил и колко жертви е дал.-НЕ.Слави остави всички ние да преценим какъв си и какво си направил и не се възползвай от факта,че имаш трибуна да ни вменяваш.че мъжественноста носи името Слави.Дано имотите,които купуваш в НАШЕТО село не се превърнат в място на хилядите глупци,коити ще идват да ти се прекланят.

Повечето от тия които го харесват немогат да пишат на кирилица

Добре ,че тази мазна свиня накрая ще го махат. Егати кича,егати простащините с които заливаше екрана. Пълна селска вечеринка.

за човешката злоба почивен ден няма, злобари като не желаете не го гледайте,

КАМЪНИ СЕ ХВЪРЛЯТ ПО ПЛОДНО ДЪРВО, НЕ ПО ЯЛОВО. ЩО ЗА ЧОВЕШКА ЗЛОБА Е ТОВА БЕ ХОРА ? ЕДИН МНОГО МОЖЕЩ ЧОВЕК И НЕГОВИЯТ ЕКИП СЕ СПРАВЯТ ОТЛИЧНО, А ВИЕ КАКВО САМО ГИ ПЛЮЕТЕ. РАБОТЕТЕ И ВИЕ ТОЗИ КЪРТОВСКИ ТРУД КАТО ТЯХ, ЧЕ ТОГАВА ГОВОРЕТЕ. ПРОСТО ЗАВИЖДАТЕ, ЧЕ ТЕ ГО МОГАТ. Е МОГАТ ГО И ТОВА Е. ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ЯД. ЗЛОБАРИ ТАКИВА. СЛАВИ И ЕКИПА МУ СА ВЕЛИКИ. ПОЗДРАВИ И УСПЕХ. ВСЕ ТАКА НАПРЕД .