Ан Хатауей отрекла религията заради брат си

Ан Хатауей, звездата от епичната научнофантастична лента на режисьора Кристофър Нолан "Interstellar", блести на корицата на новия брой на сп. „Жената днес”.

Обратно в новината

Коментари - Ан Хатауей отрекла религията заради брат си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, как, точно ти да задаваш този въпрос е неуместно! ББ, разбира се! Ако е под 100 кг. какъв мъж е това?!

Много е сладка и талантлива

Бог е на КУПОН!Там където хората са заедно и се веселят!Духът на празника ни води през радоста на сетивата към доволство на душата!Едно благодаря на Него за безгрижието е отплата!

Ан-че, Анчее- религията няма нужда от твоята подкрепа...ти имаш нужда от подкрепата на религията.

Весе, добро момиче си, защо се отчайваш така? Всяка жена заслужава истински мъж, а не само присъствие. Я, горе главата!

Стою

Веске-е-е-е, Веске... Стой си в Малта!

не ми се мисли, защо би се омъжила за гей, но религията по принцип не ги приема. Какви нормални и/или гей бащи познаваш, няма значение.

Два пъти ми изтриха коментара на простоватото изявление на Веска Малтийска, браво!

И, съвсем права, не може религията да отрича нещо, което божията природа е сътворила, без знанието и желанието на потърпевшия индивид. Нали всички знаят, че хомосексуалните не са поискали да бъдат такива. Природата ги е сбъркала, и не им е оставила избор. А иначе и те са хора, като всички нас.

И те са хора като нас, и съвсем не се чувстват сбъркани.

Това въобще не може да бъде мотив да обърнете гръб на Господ. "Не е нужно да вярваме в Бог, с което да доказваме, че той съществува. Вярата трябва да се предшества от опита. Ние трябва да живеем живота с отворени очи и нищо да не приемаме за дадено, докато не се убедим в съществуването на една висша справедливост и порядък на битието, чиято неумолимост човек е твърде слаб и несъвършен да приеме; но принуден да я направи близка и разбираема (да я умилостиви), той стига то идеята за Бог, в който търси утеха и надеждата, че той ще го избави от злочестините му. И тук нещата се изкривяват. Човек в своята горделивост започва да държи своя Бог отговорен за своите страдания и да обвинява съдбата за тежката си участ. Невежеството и заслепение му не му позволяват да види онова, което сам си причинява, и покрусен и разочарован той се изпълва с гняв срещу Онзи, комуто е възлагал надеждите си за помощ, като награда за своята вяра и преклонение. Човек обръща гръб на Бог и престава да вярва в неговата сила и могъщество. Човек става атеист едно понятие също толкова лишено от смисъл, колкото и въпросът Вярваш ли в Бог?. "

Чифутска държанка.

Нейният бог са парите на тая. Затова е женена за евреин.

категорично е дегенератка!

Да почне да ходи с гащи! :)

Убийте новя папа и Далай Лама, от де накъде ще ви казват, че според свещенните текстове, мъжеложството е нежелателно и какви са тези свещенни текстове?! Трябва да се изгорят всички! Трябва да се изгорят и всички медицински и прочее книги, които описват психологическите и физиологическите последици от аналния секс, също така, защото са еретични. Всички хомофоби да се гилотинират по възможност трябва ...

Ама защо отклонението от естественото и болното трябва да имат предимство пред естественото и здравото? Акои човек познава само първото състояние, как тогава може да оцени второто и да си9 изгради правилна представа и отношение към нещата? Ето простият въпрос, на който трябва да се отговори - всичко останало са празни пожелания и неуместни хлечпве. ПС. Впрочем аналният секс и гей отклоненията (мъжките) са две различни неща.

За да може светът да се изпълни само с хармонични хомосексуални двойки и всичко да е перфектно!

Ейй, да знаете за Ан, гол в банята влизам!

Сред католическите свещенници има повече гейове от където и да е другаде!

Сред католическите свещенници повече ги хващат е по-правилно поднесеният факт...

абсолутно верно. в тези уж строги и мн добри католически училища стават наи големите издевателства над момчебза спецялно. те са всички само девически или само за момчета кадето стават много злоупотреби. точно там ги правят геиове. никога не сам харесвала девически или само момчешки училища предпочитам смесените защотот това е реалността. ние контактуваме с маже и жени и на света трябват маже и жени за да се вазпроизвеждаме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да пита евгени минчев лорд-ватмана на циганите от Пазарджик ще я светне