Жена си имплантира чип за влизане в офиса

Жителката на северния град Умео си имплантира чип в ръката, с който ще може да отваря вратата на своя офис, без да търси ключовете си

Обратно в новината

Коментари - Жена си имплантира чип за влизане в офиса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай-бай, ЯМР !!! С това устройство най-вероятно ще има проблеми ако трябва да се направи ядрено-магнитен резонанс.

Много се изненадах, че това се води като новина. Правила съм практика на едно място и там 3-4 човека имаха такива чипове, и това беше преди няколко години. Даже един от тях освен, че имаше чип, си беше и имплантирал на върха на всеки пръст магнит. Като го попитах защо го е направил, той ми каза, че така по- бързо може да проверява, дали машините са включени, ключовете не му падали от ръцете и още няколко такива, за мен, абсурдни неща, които всеки от нас може да ги прави много лесно, и без магнити, и чипове

Посмали , манго

Еми не е лесно да си тъп...

в даден момент ще ни чиповат всички независимо дали сме съгласни. след това ще може да бъдеш управляван

Това е доста наивно разсъждение - по тази логика ти си готов и можеш още сега да се чипосаш ! Искаш - не искаш можеш и да бъдеш е....н - робско мислене - заповядай чип !!! Собственно мнение по въпроса нямаш ли ??

Собственото мнение е собствено тогава когато трябва да избираш между чип и...смърт, между вярата и дръвника. Тогава имай собствено мнение. Не по форумите.

И АЗ ИМАМ "ЧИП" КОЙТО ИЗПРАЩА ИМПУЛСИ НА СЪРЦЕТО МИ КОГАТО СПРЕ.КАЗВА СЕ ОЩЕ ПЕЙСМЕЙКЪР.КОЛКОТО ЧАСОВНИК Е И Е ИПЛАНТИРАН В ТЯЛОТО МИ ,А ЕЛЕКТРОДА Е В КАМЕРАТА НА СЪЦЕТО МИ.ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ СЪМ ЖИВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ" ЧИП"ДА ЖИВЕЯТ ТЕХНОЛОГИИТЕ.ПРЕДИ ХОРА С МОЕТО ЗАБОЛЯВАНЕ -ПЪЛЕН АВ-БЛОК СА НЯМАЛИ ШАНСОВЕ.СЕГА ВЕЧЕ ИМАТ.ТАКА,ЧЕ ТОЗИ ЧИП ЗА МЕН НЕ Е НЕЩО ОСОБЕНО ВАЖНО И НЕ Е НЕЩО НОВО.НЕ СА ТЕ КОИТО СА ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА.

Така става когато хората са оглупели и оглупяват все повече с всеки изминал ден - По- тарикатите превръщат масите в животни с чипчета !!!! Дали тези които ги измислят тези простотии ще си чипосат децата ?????? - определено НЕ !!!! Когато мисленето ти е като куче - само да ядеш и да се размножаваш - Ти слагат чип като на куче !!!! Тема за размисъл ..... !!!

Фантастичните филми,които гледахме преди години стават реалност....

идиотите нямат свършване !

maniana

Имплантирайте си чипове, регистрирайте се във фейсбук, в гугъл и т.н. контролирани програми, купувайте си айфони. Те това искат...

Че кой те кара? Сигурно си на мнение, че и топлата вода е от сатаната.

maniana

Сатаната не ме интересува в случая. Виждам доста хора са разбрали посланието ми. А ти, чети повече, не се зомбирай с псевдо телевизии, псевдо работа, псевдо ангажираност и т.н.

Логична стъпка на еволюцията. Скоро ще сме едно с машините, живота ни ще е много по-дълъг, ще се регенерираме, ще имаме лесен достъп до информация и умения. Е няма да стане със всички, някои ще останат по старому, както преди милиони години някои са останали по дърветата. След време ще ги отглеждаме в зоопарка до братовчедите им :)

Еех мечтиии...

много си тъп, Саше!

Инсталирайте такъв и на Плевнелиев!

Чип между краката и трябва ....

трябваше да й го имплантират в главата. Да има поне нещичко вътре.

Този чип е най-подходящ в Бг магазините таман касиерки най-после ще проумеят, че не е тяхна работа да ти искат лична карта когато пазариш с дебитна карта.

Хахаха, ти ме разсмя ! Роптаеш срещу мерки за защита от кражби от картата ти ! Искането на документ за самоличност е мярка срещу това някой да ти гепи картата и да ходи да пазарува с нея.

Ако тоя чип ви притеснява... Мен лично са ме следили от няколко тайни служби, което също не ме безпокои. По ме притеснява Гугъл, понеже знае за мен историята на търсенията ми за последните над 10 години, знае къде съм бил през това време, с кой съм се срещал, има снимката ми, телефонните ми номера, номерата на моите познати, уникалните номера на телефонните апарати (IMEI), паролите за голяма част от сайтовете, които посещавам и още много, много информация.

Прав си, бро. "Те" и сега имат предостатъчно информация, а кой знае колко още начини имат, за които широката публика не знае. За мен варианта е да се направят масови суициди, за да се освободим от този грешен свят.

Бро??? Къф ти ти бе?!

То да е само Гугъл...ми Фейсбукито-не е тайна, че е разработка на ЦРУ...такива тъпаци сме, че сами си правим перфектно "досие"-снимка горе в ляво,образование,месторабота,роднини......снимки, чатове, тагвания,лайкове,абсолютно всичко имат за всеки....

Има и Yahoo, Outlook, Post .bg ако предпочиташ. Google имат най-качествена и посещавана търсачка и затова получават най-много реклами. Спазват законите на Европейския съюз за privacy, включително "правото да бъдеш забравен". Защо протестираш за неща, които не разбираш?

Нищо случайно не става,а ако все пак стане нещо случайно,то е било предварително предвидено-така бе казал един човек. А за всички, които се интересуват от чипа/белега на ЗВЯРА/-прочетете тази статия. Тези ,които не се интересуват-не си мислете, че ще бъдете подминати. link

Не вярвах много в тези теории на конспирацията за Новия световен ред, но явно не е шега тази работа....Започна се с чипове в кучетата, сега следва чипове в личните карти...и накрая в нас. Ще ни следят къде сме,кво правим,ще могат да контролират здравето ни...и с едно копче ..БАМ Изключ-умри, не ни кефиш.....

Поредното зомби

Добре бе ами ако смениш работата... Нов чип ли... Еб*си и тъпанарите... То хората се чудят как да си изтрият фацето та да не ги следят ... те чип си слагат...

До " ... края на живота и ...", т.е. явно тази работа е като при мафията :). А може да и отрежат ръката ;) .... хехе

не, сменят ключалката

Ако смениш работата - препрограмиране на чипа. Елементарно! :) Имаше една американска трилогия, не се сещам за името сега, въртеше се преди години е нета. Та, в третата част се споменаваше, че ще ни сложат чипове, ама така ще го изиграят, че ние сами да го искаме. Без да съм фен на всякакви теории на конспирацията, много неща от филма взеха да се сбъдват.:)

Тъпунгери със самочувствие на новатори

След успешното имплантиране на чип на кучета, в Стокхолм се похвалиха с успех при имплантирането на чип в горен крайник на ОВЦА.

ха ха ха. Коментарът е много добър. Поздравявам те,

Започва се!