Бионсе се подготвя за Коледа

Бионсе показа на феновете си в социалната мрежа, че вече е украсила коледното си дръвче.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе се подготвя за Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна коледна елха!

Щеше да е новина ако се подготвяше за курбан байрям например или за черна меса. И продължавам да не разбирам кой го интересува тази новина. Очаквам утре да има нещо от вида - "тази сутрин Бионсе закуси" или "тази сутрин Бионсе мина през тоалетната"...

Важна интригуваща новина, засягаща милиони българи.

Мила Биьонсе, риуд; од йр мртдя пд од йе мфмрйд; fnfn ох ма обърках латиницата, ти си шоколадов ангел, който се къносва с кетчуп и носи гащи като за голяма зряла жена, искрящи в неоновите отражения на заливът Ел Фернандо, какъвто няма на тази географска карта, зашита под рамката на сутиена на братовчедката на Пижо от улица Бистришко шосе15?!

Само да ми падне...нищо че е дърта и за....се озърта:)))

..дръвчето? И мъжът й си го е украсил. Остава да вържат дръвчетата си, че да цъфнат, или обратното. А в първия момент си помислих, че пак се е напила така, предколедно.

Пълни ли пълни пуйката...

Сигурно по цял ден се катерят и се гонят по дръвчето цвърчейки жиснерадостно!

Бионсе, безспорно има талант, както и готини песни, но е от тези самозабравили се звезди, дето не стъпват по тая земя и дето сякаш до тоалетна не ходят и никога не са ходили. Гадна, тъпа, просташка е тази демонстрация на разкош и лукс, на фона на това, че масово хората не живеят добре - нито тук, нито в америка, за азия и африка да не коментирам. Освен презрението ми към луксозните дрънкулки с които се е обазвела и които биха могли да нахранят половин квартал, мойта негативна реакция отива също и към всичките "светски журналя", които системно и целенасочено се опитват да подменят ценностите ни ежедневно.

абе малко е преекспонирана като певица...нищо особено даже,но...не може да се отрече, че с Джей Зи дават големи суми за благотворителност...

кажи чесно?

Бихте ли съобщили на пресата, че и ние /така де - целия останал свят/ правим същото. Ех, каква новина ще бъде!

Прекрасно! Само дето не се вижда коледно дърво, а определено единствено и само играчки, друго си е да ти мирише на елхичка...

Абе наистина е хубаво да ти мирише на елха,но заслужава ли си заради единия аромат да се реже дръвче расло с години?

....благородно.а заслужава ли си, заради коледната трапеза да се заколи и опърли малко прасенце-сукалче?!? защото съм убеден, че мнозина от снобия или просто защото е модерно да си "зелен" ще имат в дома си елхичка в саксия с пръст или пък изкуствена.за да не "убиват невинни" елхички. Обаче колко пуйки, прасенца, и разни живинки ще идат под ножа. Затова нека си признаем, че сме цинични - дайте да спасяваме гората, ама е "разрешено" да се натъпчем с животно СПЕЦИАЛНО убито заради нашият празник!

Съгласна. Трябваше да уточня, че там имат такава политика, която подкрепям, за елхички в саксия, а пък това семейство определено има и възможности да си вземе такава и да даде и такъв пример.