Наша оперна певица с награда в Испания

Единственият отличен чужденец на 22-рия международен конкурс "Жозеф Мирабент и Магранс" в Барселона, Сиджес Испания е българката Нона Кръстникова.

Обратно в новината

Коментари - Наша оперна певица с награда в Испания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на певицата , така обичана от мен колежка и прятелка ! честито !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И всичкото това, целите сто кила, наше! Гордейте се българи!

Срамувам се, че сте ми сънародник/чка!!!!!

Не съм Ви сънордник/чка. И Слава Богу! Вземете се в ръце. Това, че в съсловието Ви в България издавате приятни звуци с гласните Ви струни и с това оправдавате наднорменото си тегло на Запад вече е демоде. Наднорменото тегло води до потенциално смъртоносни заболявания и е основна причина за преждевременна смърт в развитите общества. За лечението на преживелите данъкоплатците плащат стотици милиони данъци. Вземете се в ръце. И ако едната не стига другата не просто се вземете в ръце, а вземете да минете на диета.

хора, сега виждате ли, че грамотното писане не е гаранция за нищо! чак и препинателните знаци уцелил/а, но пак си остава прост*к/чка

Хора, животни, едноклетчно, Сега виждаш ли, че не е достатъчно да се правиш, че харесваш опера, за да не си Lost(загубеняк). Остави ги ти препЪнателните знаци. Почни от главна буква и надграждай с годините. Или десетилетките. Lost...

браво, наще оперна школа продължава да жъне успехи. пак браво!!!

Браво на талантливата Българка ! Много успехи и късмет ! С уважение : )

Защо не пишете нищо за Криси Василева.

Честито! Продължаваме напред!

Честито на Нона Кръстникова и дай боже да има още много успехи! Хубаво е, че ДИР публикува и такива новини между мощния чалгарски поток. Между другото, този конкурс е в Ситжес (на 30 км. от Барселона), а не в Барселона. Това не го прави по-малко или повече престижен, но е добре да не се подменят фактите.

Umbi

Удоволствие е да се четат подобни новини! Скоро не бях чела толкова стойностен коментар! Адмирации за Нона Кръстникова, а и в частност за Вас, Норма!

Този нов прочит на класическите произведения много не ми допада, особено след като изгедах една такава пиеса - модернизирана. А на Нона Кръстникова й желая още успехи.