Тодор Славков докара до истерия Катето Евро

Вчера Боби Турбото получи най-малка зрителска подкрепа и напусна шоуто. Преди това номинираната Петя Буюклиева беше спасена от "Домсъвета".

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков докара до истерия Катето Евро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един скандал гръмна във връзка с бабата Катето Евро. Освен че наскоро разкриха как е завършила само 10-ти клас, а още по-рано стана ясно, че нарича собствения си син "пе дерастче гадно, тя се оказа, че напоследък го дава с мъжете съвсем по холивудски.Нарочената за звезда баба си има ново гадже Радослав, който е връстник на сина й Сашко. Катето го срещнала в софийска дискотека. Отишла да се напудри в тоалетните и тъкмо да се размине с младежа, решила да го заговори.Младежът решил да се възползва от така създалата се ситуация. Кярът му бил цяла нощ пиене на аванта, а после блъскане в колата на застаряващата женица. След това се хвалел, че бабата Катето му направила фелацио на паркинга пред Ялта. Този талант с фелациото на актрисата Катерина Евро е отколешна. Заигравките й с млади мъже кара ли сина й Александър се гордее с майка си,горкия-нали му осигури икар.Веднъж налетяла на сина на своя съученичка,та момчето го разказваше като един от най-гнусните си кошмари.

Катето Евротето има един стереотип на поведение на купони-нагла,брутална,напива се,надрусва се,показва си ци ците и пикът на изпълненията и по партита е да прави стриптийз и затова малък Тошко се държи така с нея-защото тя винаги е била "парцалът" по купоните на дечицата на ЦК.Това и е амплоато на такива "мероприятия".Катето Евротето винаги е била жената за майтап по купоните-с нея се "купонясва",т.е.-тя прави стриптийз на масата няма значение къде-в заведение,на улицата,на парти, търкаля се мъртво пияна по земята, дрогирана-майтап да става.Поведението и е шокиращо за нищо не подозиращите гости на тези "купони" и тя,за да се сложи ,докато е още трезва,си прави гавра с попадналите за първи път на такива сбирки.Всички знаят за това и поведение,тя се държи навсякъде така-дето се казва "това и е номерът" още от ученическите и години.Големата купонджийка -една впиянчена жена на средна възраст,която се опитва да се пробута за нещо друго.

Катето изпадна в истерия.Дали е наистина или игра тя си знае.Но виждам,че много от коментиращите одобряват държанието на Тодор Славков.И баща му пиеше,но го правеше с финес,а този олигофрен няма мярка на нищо.Не искам да коментирам пишещите,които му се радват!За мен това е пълна деградация-и за Тодор и за харесващите го!

С "истерията", която се опита безуспешно да изиграе Катето показа, че не е никаква актриса. Толкова нагласено и съшито с бели конци "предсавление" е обида за зрителя. Тупарев, стегни се, съвсем се разпаса вече, мисли повече! А Тошко е единственият истински пич, без комплекси, весели се и им гледа сеира.

Изведнъж и светна на Катето, че няма да е лошо да играе истерии и ги играе. Нова роля - през десет минути да казва, че е възрастна жена. На кой му пука? Много се радвам, че Тодор се излага.

Катерина си плаща сега,на по-стари годинки за "игричките", които е допуснала преди време и трябва да се сърди повече на себе си , защото в нейния пример , в нейното огледало се оглеждат много други нейни "колежки" по съдба - и артистки и певици и какви ли не още , които бяха по собствено желание "държанки" на "комунягите от виcшия елит" в миналото ! Това е истината...!!!

стига бе разголил се.голяма работа. в бг от 20 години плащат някой да гледат разголени певици, сега се сканадализира за онази работа на тошко.поне не е агресивен,като онзи предишния пияница тачо. весели ги човека вътре.а за да го прави повече към евро,? интимни са били. няма какво да се прави на света вода артистката.

ПОЛЗАТА ОТ ТОВА "РЕАЛИТИ" Е ДА СИ "СВЕРИМ ЧАСОВНИКА" ДОКЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ С "МОРАЛНИТЕ" ЦЕННОСТИ ! ТА НАЛИ ТЕЗИ "ТАПИРИ"-ПОКВАРЕНИЯ БО*КЛУК МАЛЪК ТОШКО И ОНЯ "УМНИЯ" ТАПИР ЕМИЛ КАМЕНОВ БЯХА СПАСЕНИ ОТ НАС - ЗРИТЕЛИТЕ - ОТ ТОВА ГЛУПАВО СТАДО , КОЕТО Е ДЕГРАДИРАЛО ДО ТАКАВА СТЕПЕН , ЧЕ СЕИРА ,КОИТО ПРАВИМ ДЪЛБОКО МЕ КАРА МЕН ЛИЧНО ДА СМЯТАМ НАЦИЯТА НИ ЗА НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНА ! ТАКОВА ПАДЕНИЕ Е СИГНАЛ ЗА ЗАГИВАНЕ НА НАЦИЯТА НИ ! ПРОСТАЩИНАТА У НАС Я ПРИЕМАТ КАТО "СЕИР" ! ЖАЛКО...!

тодор славков е един примат , живо доказателство за оскъдния и болен ген на фамилия живкови. позор е да бъде показван в публичното простраство. пазете дацата си от това падение.

Както беше подчертано от Катето,те са дружки с Тошко и заедно са доста често навън.Нали не мислите,че Тошко е почнал да пие от Бай Брадър,че като се напие налита да си сваля панталона само в Бай Брадър.ЗАщо не посегна на друга жена в къщата.От репликите му към Катето стана ясно,че те са правили секс.ТАка че,това е поза от страна на Катето,за рейтинг.Тодор е покварен ,но поне не се прикрива като хомо убавеца Ники Китаеца,всеизвестната от Плейбой и хай-лайф оргии Евроцент,Петя и егото и и платените проститутки едната маскирана като фолк певица,другата като писателка.По-достойно е да си открит,отколкото да се правиш на това,което не си.

Той се показваше не само на нея, но и пред останалите. Преди 20 години този човек, ако беше редови, щяха да го приберат за ексхибиционизъм, както онези от Парка на свободата.

е има ли смисъл да го гледаш ? целия ни живот преминава в печелене на пари - за наема , за децата , за тока ... повече или по-малко всички се унижаваме...

Катето да се изплаши от патка! Кай чесно!

Бигбрадър не е обикновено дебелашко и клюкарско предаване. То е част от програма за затъпяване на хората и за пълно опростачване на населението.

Б.Брадър не може да те направи по-тъп. Тъпите, които го гледат, си остават тъпи. Умните, които го гледат, стават по-умни. Извод - Б.Брадър е полезно предаване и за двете групи.

ПИТАМ ВИ, РАЗБИРАТЕ ЛИ НЕЩО НА голямата актриса

защо триете коментарите????

Уубу гу вееш ама ако си гу набарбочиш ууу задникот, е ти тогиз неема да си посрамиш фамилийката уе.

Много станаха въпросите. Защо Тошко си го размахва? Защо останалите мъже не си го размахват? Защо ЕвроКатя изпада в истерия? Защо останалите жени не изпадат в истерия? Успя ли Петя Б. поименно да благодари на феновете си?

Изчетох всички коментари и за кой ли път констатирам, че нивото на пишещите, в голяма степен, е твърде ниско. Отнасям се спокойно към скараните с граматиката, но с печал и покруса към словоблудстващия войнстващ еснафлък се отнасям. В къщата на ВИП Брадър е станал прецедент! Просташки, вулгарен!!! Някой се е заголвал! Такъв прецедент налага отношение, разбира се! И провокира чувства, също разбира се! В къщата имало правила, нали така е известно - и в този смисъл ми хареса коментара на ВАНКАТА.

Рая, напълно подкрепям коментара ти. В крайна сметка пишещите тук са същите хора, заради които това предаване е все още в ефир, въпреки невероятно вулгарните и агресивни изяви. Искам да ви кажа мили хора че в английския биг брадър, ако подобно нещо се случи, този човек щеше не само да е вече навън, но и може и да му се повдигне обвинение. В България обаче това някой да си свали гащите или някой да посяга на жени или да заплашва с физическа саморазправа в ефир е нещо ОК...да той е голям ПИЧ.

Ако е възможно направете нещо да повдигнете нивото на пишещите. Така само с една гола констатация?

Тук се коментира Б.Брадър. Не е средище на граматици, нито форум за демонстрация на изящна словесност. Б.Брадър, каквото и да означава това, и правилен начин на изразяване са несъвместими неща.

ако Катето Евро си беше свалила гащите щяхте пак нея да плюете - двойни стандарти.

Пепел ти на езика! Гледката ще е покъртителна!

Да не би Тошко да е свалил гащите на Катето, та тя вдига толкова врява' или гащите на някой от другите. Не свалил си е своите гащи, негови са си и той си сваля и дига по собствено желание.

Крайно време е някой комптентен държавен орган да се самосезира и да преустанови тези хулигански прояви с висока обществена опасност

Да добре. Ама тебе някой насила те кара да ги гледаш, може би. Първо виж в каква държава живееш и траеш по въпроса като скот, а после оправяй телевизиите.

Поне разбрахме, че Тодор няма комплекси. Това е хубаво. А е и забавно, как всички са се шашнали, доли голямата работа Емо, а моралната баба Катето, дори започнала да ПСУВА от "възмущение". Не на мене тия. Тошко си е супер и не му пука от банда боклуци.

Само "моралисти" са се събрали там. Е какво толкова, напил се човека, вършил глупости, голяма работа. А може да е нудист. Както приемаме да слушаме историй за обратни, защо да не приемаме и друго различно поведение. А на Тошко меже и да му е навик, да се съблича пред Катето и други като нея. Може би при други обсоятелства, и тя не е имала нищо против. Да не говорим, че всички приятелки на Азис, каквато е и Катето, та и цяла България, дълго време слушахме и гледахме за пениса на фолкаджията, гледахме дори как Венета Райкова го разглежда и опипва, а сега кое е по-различно!

Абсолютно съм погнусена от това което чета! За моя радост сега от тази статия разбрах за това "уникално" продължение на тази помия БИГ, ВИП и.....Жалки помияри и отрепи, навряни в лицето на бедните хора и обявени за ВИП...кое точно им е ВИП??? Отврат!!!!

По - добре се замисли, защо хората са бедни и кога ще им дойде акъла, та да се оправят. Смешките на Тодор, не са ти никакъв проблем, още повече, че нали уж не ги гледаш. И как е възможно да се възмутиш на нещо, което не си видял - може пък да ти хареса ако го видиш. А твоето е едно лицемерна, клюкарска история - научих току що, веднага имам мнение и ще коментирам до последно.

Г-н тъпа история или по-скоро г-н Тъпчо, вие наистина сте много глупав....:) Тичайте да си гледате предаването за да имате хъс и сила за още тъпи коментари...Хайде със здраве...

Iзвинете,вие разбирате ли на тази

Kyde mi e komentara?????

Падението на внука на Тато продължава... Този човек няма и капка самосъхранение

НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНИЯТА ,НЕ ЗВЪНЕТЕ И НЕ ПУСКАЙТЕ SMS.ТОВА САМО Е НАЧИНЪТ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ДА СЕ МАХНЕ КАТО ПСЕВДОПРИМЕР НА ХИЛЯДИ...

Абсолютно съм на същото мнение. Винаги го изказвам, когато имам възможност. Това е истината, пълен бойкот на тази простотия....

а Кучкова и Линдарева, като се събличаха чисто голи, що никой не припадаше:-) и не искаше да напуска?

От написаното разбрахме само,че Тошко си го размахва,Катето го не лови и изпаднала в истерия.Нещо като куче дето му махаш със салам,но не му го даваш.На каква се прави Еврото,че все едно не я знаем.Пък и там е за пари ,нали?

Е тоя трябва да стане председател на парламентарната комисия по култура и медии :D

Това си може това си прави,гащите ще си сваля я,няма да си сваля главата.

Новината може и да я пропусна, но коментарите няма.

Ама еврото какво толкоз е направила та я лансиране непрекъснато ???Ами тя е влезнала вътре да прави мръсно на друга медия и за това си взема парите а вие сте седнали да ги гледате и да я слушате ''искам си парите,,'' Еврото явно има деменция след като е забравила своите изпълнения на възрастта на Тошко,,,,

Всички можете да хванете Тодор-внук за долу...подписания...

Тия несретници в къщата са отражение на почти 85% от българското население...защото за да ги дават, има кой да ги гледа и да им се кефи. Деградирали и кухи жалки същества.

еми, тя вместо да реве, що не го подържи?

Или да му залепи една двейсетолевка на челото.

не и го дава, за това реве

Защо нова тв се отказа да е телевизия с програми, филми и много други възможности за естетика и разнообразие на зрителя и избра да е воайор, при това много натрапчиво като продължителност. Да, за пари е, но това нормална телевизия ли е вече.

Тодор-внук само го показва, а дядо му ни го ... и други работи ни правеше. Иначе този ли "велик" наследник беше съден за изнасилване в миналото - явно и той не само го показва. Поне дъщеря му ще е горда с такъв татко стил "Калифорникейшън". Потомците на рода "Тато".

Това да не е мъжко сборище, където мъжете могат да си позволят всичко ...?! Това все пак е ВИП Брадър, в което "ВИП Бррадър вижда всичко" - еми като вижда как Тошко тероризира всички, есхибиционизирайки се, не го извика да го попита каква е причината да се разголва. Естествено, че Катерина Евро ще изпадне в истерия. Мога да кажа, че ако този театър се беше случил в реалния живот, Тошко щеше да напусне случката с разбита муцуна. Никой нямаше да му позволи да се гаври с жените от компанията по този начин. Това е точно същата ситуация, заради която Тачо бе изгонен от къщата, само че Тошко е удрял с друга част от човешкото тяло. Така че, ВИП Брадъре ... престанете с това, че всичко, случващото се в къщата, било социален експеримент ... бла, бла, защото в реалния живот Тошко щеше да си го отнесе и защото, в края на краищата, всичко си има граници...

А Петя Боюклиева как е?

Както винаги - изтрещела. Ако изпее още 12765 пъти за онази жена, ще е за първи път.

Това предаване ми напомня на един стар филм, в който супер милионер за развлечение правеше партита за най-видни персони и изследваше докъде ще им стигне прагът на търпимост към унижения срещу алчността им за пари. Така първо ги караше да ядат гадости, като задължително през това време да демонстрират удоволствие от "превъзходната храна". На края на сеансите им плащаше солидни суми. И така след поредица от такива партита, на които присъстват само отбрани люде, накрая се стигна до последното : предложи цяло състояние на всеки един от тях срещу ... игра на руска рулетка, зареди един пистолет с патрони, равен на броя на участниците без един. И забележете, всички до един се полакомиха за парите и рискуваха живота си! Филмът е от поредицата приказки с неочакван край.

Аз пък се сещам за друг филм - изцепва се любимеца на публично място и след първоначалното стъписване се появява услужливо другарче, което започва да ръкопляска и да се смее, после още едно и така цялата зала избухва в доброжелателен смях и дори поведението му става модерно. А тук продуцента гони и рейтинг. Ще трябва да се посмеем, няма как.

До днес мислих, че тази простотия (Брадър) е свършила, а се оказа, че още върви???? Защо някой го гледа??? И кой идиот би пратил СМС за това недоразумение?

Няма оттърване, братче ! Това като свърши, ще почне нова серия простотии ! Просто Нова телевизия никаква я няма ! Можеш само да затъпееш тотално с нея......

Eдиния си го показва през пет минути,друга изпада в истерия и е на път да получи инфаркт.

Никой не я е пратил там.Тя се вре навсякъде.И кой и е казал,че е звезда.Играла е във два филма на кръст и лежи на стари аплодисменти.Добре,че поне синът и работи,иначе ще умре от глад.Колкото за истерията..нормална реакция на жена в менопауза..

Дали са два филмите в които участва?! Аз мисля, че е един?!

Филмите, в които е участвала Катето: Време за жени (2006) Хотел България (2004) Фатална нежност (1993) Живот на колела, сериал (1992) Искам Америка (1991) Бързо, акуратно, окончателно (1990) Брачни шеги (1989) Зона В-2 (1989) Право на избор (1989) Изложение (1988) Рокада (1987) Забранено за възрастни (1987) Само ти, сърце (1987) Ненужен антракт (1987) За къде пътувате (1986) Три Марии и Иван (1986) Последното приключение (1984) Третото лице (1983) Равновесие (1983) Мярка за неотклонение (1983) Оркестър без име (1982) Чуй петела (1978)

то всеки може да докара тая истеричка до истерия. А още по-лесния начин е просто като и спрат алкохола за 1 ден

Стою

Че тя ще колабира, ве.

Затова им се плаща ...,нали!

Май само Тошко го разбира това.

Тези звезди за това са там и за това им се плаща за да се излагат.Кой го интересува Катерина Евро как чисти,готви или беседите и с другите идиоти.Тя е там за да изтерясва и да става за посмешище,а Тодор разбира това и нарочно ги поставя на ръба на нервна криза.Катерина Евро освен че не е актриса цял живот го кара на една роля на Рени,получена незнайно как и на цената на какви услуги.

услуги свързани с устната и кухина а тошко само го интересува да има епи мено

Ти Тодор не го изкарвай толкова напред с материала. Той си е просто пиянде. А Оркестър без име си е хубав филм и ролята на Катето е запомняща се. Със или без "услуги" и независимо дали и е единствената роля.

И за какво е виновен Тодор? Нали ВСИЧКИ са се продали ,на Нико Тупарев ,ЗА ДА СЕ ИЗЛАГАТ НА ПОКАЗ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,.....ПЛАЩА ИМ СЕ !?!?

Ами така става, по заведенията са приятели, много се харесват, напиват се заедно и се веселят. Но когато ти е вкъщи пияният, спира да ти е забавно. Иначе незнам кой гласува, но е показателно първото и второто място снощи.

Сега сигурно ще ни карат да гласуваме да остане ли в къщата Славков или не. Офф... Все едно питат за мойта къща. Да питат съквартирантите като не знаят.

АААА ТЯ КАТЕТО ЕВРО НА КАКВА СЕ ПРАВИ ЩОТО ТЯ ИЗОБЩО НЕ ПИЕ НЕ СЕ ДРУСА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА- ЛИГОТИИ