Крисия с повече коледни участия от Лили Иванова

Крисия Тодорова е оказва по-желан гост на коледните партита дори от самата Лили Иванова, пише Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Крисия с повече коледни участия от Лили Иванова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да се прави сравнение между двете. Хора, опомнете се. Крисия сега започва, пее хубаво детето, има сценично поведение и пее без притеснение, но сега започва..............Има много да учи.... Лили си е Лили.......

Всичко много хубаво, ама съсипват детето и тези неща не свършват добре. Как може да го влачат на толкова много участия?! Първо, гласът на Крисия въобще не е развит и ще си го похаби, прекалено и е рано за подобни изяви, нищо че взема уроци. Второ, това е дете и психиката и ще се повреди от ритъма на "звездите", тя има нужда да си гледа училището и връстниците, да играе и т.н. Маколи Кълкин е живия пример за втория проблем.

ENYA

искаш да кажеш, не трябва да е по-различно от твоето дете ... примерно ), не знам какво му е на Макколи Кълкин, но "Сам в къщи" гледаш нали? Колкото и пъти да ти го покажат.

мда..Към днешна дата този актьор е пропаднал наркоман...

за детето от интервютата , които дава най-голяма щастие му доставя да пее на сцена , така че за него това е щастие а не мъка както би било за вас -така че оставете малкия славей да пее на воля-който пее зло не мисли

Лили Иванова им излиза по-скъпо

правилно и кой ще даде повече пари, като може за по-малко пари да му пее певица със същите възможности и мащабност на гласа, но доста по-симпатична ;)

Горкото дете. Родителите му са с болни и неусъществени собствени амбиции.

Показателно и отчайващо за състоянието на българската култура е тава, че се се сочи за пример на малката Крисия Лили Иванова, а обратното!

Оставете детето да си изживее детството. Поне донякъде.

А, не го мисли това дете.Мисли за своите. Изобщо не ти пука как си прекарва детството ами те е яд на славата му.Такива като теб "загрижени" са най много във форумите.

как може такива тъпи заглавия от хора,които си мислят че са журналисти? Все едно да пишат - форд фиеста се харчи повече от Бентли.... В стремежа си да се опитват да са оригинални,стават абсолютно смешни. Относно участията-разбира се,че Лили няма да я мъкнат като мечка да я показват на всякъде,както правят с Крисия за жалост.

не е само на Крисия, без близнаците нямаше да има този успех на Евровизия, но тя се "търгува"по-добре. След като родителите я пращат на частни коледни партита срещу определана, и то не малка сума, да пее по нощите, за удоволствието на подпийнали бизнесмени. И въпрос е, какви песни ще им пее. Коледни или други.

Съществува : изгряващо слънце и залязващо слънце - така е в природата. Старите хора /слушателите на Лили/ намаляват и младите са в болшенство. Да не съжеляваме Лили- тя вече достатъчно е спечелила - стига и! Да направи както Марлена Дитрих - да се примери със староста си и да се оттегли и алчеността не е винаги приятел на човека. Пее ли Лили на живо или е вече плейбек? Колко коледни песни пее?

напълно ясно е, че си тежко неграмотна..."трябва да се ПРИМЕРИ " с това....Не можеш да пишеш на родния си език( освен,ако не си ромка) ама си тръгнала тежки мнения да оповестяваш.

че еснафите, даскалите и бабите се обадиха. Всеки минус ме наслаждава, защото при една демокрация /непозната дума/ всеки може спокойно да си изказва мнението - но толерантност при българите в България няма - ориенталци са си. Нали?

даваш мнение!Не съжЕляваме Лили Иванова,нито МарленА Дитрих,а теб.Ти много ли си алЧЕн(а)за внимание,та въпреки неграмотноста си държиш да се изявиш?

/разришавам ти евентуално / да ме оближеш там където слънцето рядко го вижда - след което ще се измия!

Тъпо жълто заглавие. Почти като "кокошката снесе повече яйца от петела" ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО НА МИРА>