Истинските елхи са по-полезни от изкуствените

Истинските елхи са по-полезни за здравето от изкуствените, защото помагат на хората да се възстановят от стреса, съобщи в. "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Истинските елхи са по-полезни от изкуствените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За здравето на истинските елхи искуствените са по-полезни. P.S.: Четири години караме с изкуствена елха. Като я окрасиш - разлика няма, освен че римляните по пазарите ще спрат да бракониерстват.

ама първо трябва да я Украсиш,и второ,не украсата влияе,а дървото.

Ейййй, българинът ако не се заяде за нещо няма да е щастлив! Човекът горе може и да пише грешно, но мисли вярно, а това е важното в случая! Като унищожаваш всяка година по едно дръвче, та ще живееш 150 години ли бе? Айде стига глупости...

Днес показаха незаконни продавачи на елхи. Представете си, конфискуват им елхите, БРАКУВАТ ги и ги УНИЩОЖАВАТ! Направо са безмозъчни! Няма ли по-добро решение за вече отрязаните дръвчета?

няма-иначе ще продължат да отсичат

Тогава а ходят на разходка в гората. Дори да не е борова. Ако елхичката се отсича само, за да бъде украсена е повече от безмслено. Друг въпрос е , че на запад има паркове , в които се отглеждат елхи САМО за празник

Голямо изследване ,голям извод .Боже за какво се вземат едни хубави пари.Въпросната г-жа посадила ли е една елхичка поне?Че прави призив за унищожаване на дръвчета

Съгласна съм с вас приятели. Всеки иска да реже на воля, но как пък никой не каза да посадим дърво. Както има кампания да почистим за 1 ден, така трябва и да заседим дървета за един ден.

Да унищожиш едно дръвче и да кажеш, че е екологично и полезно е направо нагло , но за еврейчетата си е нормално!! Те нямат коледа ,а и дървета в Израел няма много, много.

Да хубаво е, нога си отгледаш една елхичка в сандъче и когато порастне да я засадиш на двора. Обаче всяка година да унищожаваш по едно младо дръвче, само щото някаки си там казали че било полезно е престъпление.