Супербаба пазарува за 80 внуци

Забравете Дядо Коледа - британска "супербаба" купува индивидуални коледни подаръци и надписва поздравителни картички за 80 внучета.

Обратно в новината

Коментари - Супербаба пазарува за 80 внуци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да добавя - през 1950-те не е имало памперси, автоматични перални машини, тостери и електрически готварски печки и хладилници.... но не е имало телавизори де...:)))) та - защо просто не приемете факта, е докато вий се оциганясвате - то други бачкат, бачкат здраво и то бачкат здраво цел живот???? и раждат деца най-вече...а вий се оправдавайте с циганетата и високата им раждаемост....

Може бабата да е богата или пък да е имала кой да й помага в гледането на децата. Щом има 44 ПРАвнучета и 3 праправнучета значи е родила много млада. А това най-вероятно значи, че майка й и/или свекърва й много са помагали (ако мъжът й е бил беден като българин, което е едва ли).

ladycrystal@live.co.uk

Добре де - защо не приемете, че жената си е искала децата и си ги е родила съзнателно и че е дала всичко от себе си да се грижи за тях. Какво е това нетърпение да я обвините, че е прехвърлила грижи на някой друг. Тя явно си е носила грижите - какво повече искате. Тая злоба черна - ше ви изяде... Жената раждала, гледала, грижила се - явно много се е грижила и раждала и гледала. И помощ да е имала - защо не - с 10 деца и много повече внуци. И вий направете същото - и на вас да ви стисна ръцете и да ви се зарадвам. А вий саму злоба публично и нескрито.... ае сиктир...аман от злоба.... нищо й нема на жената - ного добре е знаела какво иска....нема как да е грешка да родиш 10 деца на един и същи мъЖ.....че па и да ги отгледаш, и внуци да видиш - и това целио ти съзнателен живот....деба и зависниците начи па балкански....

Баси тапунгерите... Тая баба е сега на 82 - това значи, че си е раждала децата през 1950-те.... И тогава ли е имало дотации и социални помощи? след войната УК е изнемогвала с десетилетия.... Е не моем ебаси да подминем толко тъпотия, неграмотност и вопиюща сушевна липса и несрета,......

И тая баба е една от многото британки които раждат и осиновяват много деца заради детсктите и държавните дотации.

Мойкоу, тай жена мъй надсвирила по плодовитост вей...Еx Англия, Англия, ний от махалата що напирваме натам

За тези които са малко далече от Английската действителност.... Смятам се досещате, тази ""АНГЛИЙСКА Б АБА"" най вероятно е пристигнала през 60 те или 70 те години на миналия век от Пакистан или Индия?!!

Жената е с бяла кожа и сини очи! Потърси "Mary Scholey, 82"

как им е запомнила имената ?????

с айпада баба, многу е полезен

То освен време и физически усилия, такъв коледен пазар иска и пари, доста пари! Тамън тази баба да е българска , с нашенска пенсия ... тежко и и горко, тогава... Иначе да са и живи и здрави внуците!

Имам три внучета от двамата си сина и се чувствам наистина благословена. Но си мисля, че толкова много народ идва вповече на земята. Както във всичко друго, така и в размножаването би следвало да има мярка. А впрочем - честити празници на всички!!!!!!!Здраве и мир!

Добре че не всички мислят като теб

тази баба е супер богата! от това повече само здраве и трябва. много искам един ден и аз да се радвам на пълна къща с деца,внуци и правнуци :)

за децата ти-готов съм да ппомогна

с пари ли ще помагаш?