Принц Джордж с подаръци за 10 000 евро

Правнукът на британската кралица Елизабет Втора - принц Джордж - получи конче, колибка, влакче, кола и книжка за Коледа, пише в. "Фигаро".

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж с подаръци за 10 000 евро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На фона на милионите гладуващи деца по света, това звучи жестоко....

Да е живо и здраво детето! Дядо му, който му е подарил конче за 6000, е успял да създаде бизнес с работни места, да даде работа и прехрана на много хора, от което да спечели тези пари. Платили са данъци, които изхранват социално нуждаещи се хора. Освен това, когато е купувал кончето, е платил пари на хора, които са го купили като старина, реставрирали, вложили са труд в това. И са чакали приход, за да могат да купят и те подаръци на децата си и внуците си. Когато са спечелили от продажбата, се задължавата с данъци, от които ще се задели за бедните, за пенсионерите, за децата, които имат нужда от лечение. Тези, които критикуват, ако остане държава на техните постижения, ще проимаме държава, каквато имаме - пълна предимно с нуждаещи се некадърни граждани, често гласуващи за комунистите, защото се надяват на държавн подаяние. Недостатъчно предприемчиви хора, които да осигурят бизнес и достойни приходи за народа си, защото този народ е полудял и психическото му заболяване прави атмосферата за бизнес отровна - искат да получават много, без да са се ангажирали с резултата. Най-малкото не могат, а и не искат да се заемат с тежката мисия да правят успешен бизнес - то това е по-трудно от всяка наемна работа. Понеже иска ум, постоянство, себеотрицание, и мнго повече време и труд, отколкот ода работиш за някого. Та покупката на това реставрирано конче е произвело два пъти данъци и идва от създадени много рабони места - мечтата на всяко общество, но и събуждащо завистта и сбъркаността на простака. Понеже е достатъчно тесноумен, за да види голямата картинка - от къде идват парите за добруването на обществото. Идват от способността да управляваш и харчиш пари, а не от ограничесността и стремежа да ги пестиш. За бедния тази мислъл е направо извратена, но за радост не само не е извратена, но и единственият начин за добруване на обществата по света. Да го отречеш означава да обедняваш поради собствената си глупост.

За всички социалисти тук искам да акцентирам върху факта, че не кралското семейство е подарило скъп подарък, а дядото парвеню, който още не е станал аристократ, а е само новозабогатял. Там е рзликата между лумпена и аристократа. Лумпенът и да забогатее, пак си остава лумпен. Камо ли докато е бден - тогава е ептен загубеняк, та звънка. А когато се и научи да разбира какво чете, може да се класира и за образован. Даже и да разберете какво четете не можете!

ти на колко ракии реши да си излееш душата?

Без ракия, а ти?

САКС-КОБУРГИТЕ СА ПРОТИВНИ ОЩЕ КАТО ДЕЦА ...

лошото е че олицетворява една гнусна, несправедлива, надменна , високомерна и мухлясала монархия , която бавно отплува към бунището на историята

"...гнусна, несправедлива, надменна , високомерна и мухлясала монархия...", ама... тяхна си монархия. А "нашата готина монархия" с какво да я запомним? С изсечените гори, неадекватни претенции за имоти, съсипване на държавата или с друго нещо? Хайде всеки да си "гледа" монархията. И не обиждайте внучето на братовчед ми Чарлз!

тяхна наша всички монархии са несправедливи тъй като проповядват че някои са по-равни от другите -затова през 20 век в европа изчезнаха и бяха съборени почти всички монархии -българска , сръбска, италианска , полска , германска , гръцка , ,а френската още преди това , останаха една шепа и те са на път също

поне малко на този свят празник и стига сте плюли по едно невинно дете.

да закръглена дебела поничка получава за 10 000 евро и парадират с това , а гладните и болните са някъде скрити в ъглите на живота и никой не знае за тях -какъв позор

1.Не разбрах каква е вината на детето ? 2. съм сигурен, че всеки от роднините му е направил за благотворителност толкова, колкото ти няма да направиш и в 5 живота.

безмислена статия за безмислени хора, и въпреки това грозна и дразнеща, на фона на световна мизерия и проблеми

Щв дойде краят на всички жалки богати боклуци, като ЖАЛКАТА ИДИОТКА кейт и ИДИОТКИТЕ, които я харесват ;)

теб никои ли не те харесва?

защо занимавате хората с живота и близките на кейт рептИлтън, която е един английски КАРАКОНДЖУЛ, РЕЗУЛТАТ ОТ ВЕКОВНИ КРЪВОСМЕШЕНИЯ ???

а вие за какво четете?

с негативните коментари, за това как не ги е срам да парадират с богатства. Дори най-скъпия подарък да е от родителите на онази напълно безполезна, невзрачна жена - кейт, пак е много грозна постъпка, достойна само за новобогаташи ,абсолютни простаци и НЕблагородници.

майката на това нещо на снимката е един жив боклук, хилеща се като ненормална ИДИОТКАТА МРЪСНА, но ще им дойде края и на тях и сигурно няма да е след дълго :)

пихте ли си хапчето днес?

човека е много прав , вие ако сте на хапчета той едва ли

ни занимавате с безполезното поколение на едни жалки паразити?!

Последни новини от Англия: only 20% of people who claimed ESA in January to March of this year have had an assessment. 40% are still stuck on the assessment rate of ESA waiting for a medical and another 41% got better or died before Atos got round to them. Тоест, 41% от хората, които са искали помощ като са били болни и не биха могли да бачкат, или оздравяха или умряха от глад преди да им дадат една лира. Радвайте се, жестоки паразити, мерзавци.

Радвайте му се ! Радвайте ! Краят на рептилиите идва !!! Баба Ванга каза -На числото 15 ще се отсее семето от плявата .....

Аз пък купих на моето дете играчка за 20 лева и цял ден си играе с нея и е супер доволен и щастлив.Дреме ми за тоя принц Джордж.Има господ и ще си отговаря пред него...

материал за кончето и къщата бил подарък от нашият цар - друг безценен родолюбец .

За завистта и злобата няма почивен ден.

папата-на тази коледа има толкова много сълзи а тези парадират с подаръци за 10 000 евро с-каква низост

neXus

Това е един бъдещ търтей и машина за фалии.

той второто си е още отсега

Чудя се .........колко малоумен трябва да е човек (опитвам се да се изразя по-меко) , че да публикува такава тъпотия, особено , като се има в предвид в каква бедност живеят голямя част от сънародниците ни..........някой в редакцията на сайта........май не е за там.......

Това е изключителна по важност и значение новина която промени живота ми. Благодаря на ДИР че единствен я отрази. Отново показаха своя висок професионализъм.

Ех, тоя принц. Пък българина цял живот бачка и стои в панелката. Язък :D

жан жак русо има една велика мисъл -щом в едно общество се появи лукса, винаги се появява и експлоатацията

Е що не му подарих един смартфон с Андроид или даже iPhone и един таблет. Да свиква с технологията. Или поздрав по Радио "Вероника"?

Pycku!

Дировци защо ми скрихте коментара? Грешно ли нещо казах? Или просто си правите гъз с мен...

Симпатично детенце,нека е живо и здраво. И аз трябва да мисля да заделя нещичко и за моите...

тия се издържат от държавния бюджет на страната , тоест от всички данъкоплатци, някои от които гладуват -не ги ли е срам да парадират с това разточителство, да не говорим че по света има толкова много мизерия и умиращи от глад деца

Предлагам СОТБИ да направи благотворителен търг за използвания памперс на величесвото.А с получените лири да се нахранят 1000+ сомалийчета.

...от бабата и дядото по майчина линия - Каръл и Майкъл Мидълтън. Те му подариха дървено люлеещо се конче, струващо 6000 евро, произведено от фирмата за играчки Стивънсън брадърс. ...

в англия не се ли пазарува с паунди?

lu4ka

Се, ама това в Dir-a не го знаят.

Щука

Ами не, с паундОВЕ се пазарува в Обединеното кралство. И защода не представят цените в евро, при положение, че евро:лев е грубо 2:1, а с тея паундове има да смяташ кое колко е струвало. Европейската валута е евро. Весел празник!

... докато някъде по света хората нямат възможност филия чист хляб да дадат на децата си... Докато се радваме на ето такива "сензации" няма да призная, че сме хора.

най-точния коментар

всичко в тази юлта статиика бе в рамките на клюките но не беше нужно да се подчертават така зветно и сумите за тези играчки... на нали на бг човечеза само това му трябва та да икоментира поредният сапунен серял... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нормално е дете да получи скъпи подаръци след като родителите му са богати хора.Всеки желае най - добро за дете си.Не е нормално обаче пресата да ни занимава с това какви подаръци е получил и колко струва.Нито родителите му нито то са българи и не виждам за къв изобщо ни занимават с тези простотии.А да бе вярно че българските медии вече са по - зле и от ниско платени ки.Много просташко и плоско го раздавате от дир-а.

богати са понеже се финансират от държавния бюджет -тоест от парите на народа-1 милиард годишно отиват за разходи пхо тоалети играчки двоци пътувания и т н ...е те от това са им парите а не са ги изкарали от бизнес или труд

Ами зависи откъде го чукаш,убеден съм,че внучето на някой български олигарх-новобогаташ може да е с по-скъпи подаръчета

portal

Лошото е, че тези паразитират дори върху нас, макар и не така пряко както върху англичаните.

Те са търговската марка в центъра на една огромна рекламна империя, която печели баснословни суми от тях. Затова в UK ги поддържат и никога няма да ги махнат. Те не управляват, а се показват, но покрай това се печели от туристи и свързаните с това хотели, медии, сувенири, транспорт, заведения, филмова индустрия, дизайнери, и дори някои български медии, които като няма за какво да пишат си запълват мястото с тях.

най-вече се запълва място в твоята глава

И едно евро не бих дал за подарък на такива глезльовци!

Прочетох по-долу едно изказване. Като цяло беше положително, в смисъл "Да са живи и здрави всички дечица и как е добре ,че рептилчето било получило дървено конче за подарък и това, видите ли го довежда до нивото на НАРОДА". Да ама не, както казваше един ТВ водещ! Едно дървено конче за 10000 ?!?!?! И кВо ппраИ тВа конче? Алеко го е казал отдавна "Имали сте бол пари, дали сте!". И тоя гнусен рептил така . Мам и тате са КРАЛИ от векове и за това може да си позволи ДЪРВЕН кон за 10000. А толкова много деца на тоя свят дори незнаят какво е ПРАЗНИК!! Дано да горят в АДА тия !!!!!!

Не е богоугодно да се кълне и съди, особено пък на ден, в който се празнува Рождението на Този Невинен, който беше пожертван и разпънат на кръст, за да плати за нашите грехове и в името на спасението на душите ни.

по суетата ще познаете примитивака!ако е от палата.

Вижда ми се леко просташко човек да се хвали колко е похарчил за коледен подарък на детето си. Ама хора всякакви...

простак, простак, ама много крадлив и от "висшата класа"!

ай стига с тези принцове.

Бих искал всички дечица на света да са живи и здрави, да бъдат радост за мама и тати! Което ме впечатли, че детенцето е получило подаръци дървени играчки. Известно ли е на българите, че преди демокрацията в ТПК /трудово-производителни кооперации/ се произвеждаха дървени детски играчки, които се изнасяха в чужбина. Но, и това се затри и сега няма такова производство, както всякакво производство, което да създава работни места и да няма безработни. ЕС не искам да дава 105 млн. евро за безработни, а да се създава работа за българите.

Дървено конче за 6 000??!!!! Ит ис редикълъс....

Сигурно са забравили да споменат за инкрустираните рубини. Все пак, кралско конче е тва

Благодаря за цензурата дирници,ама подаръците си ги получих,къркам си и духаст!И честита Коледа!

Грабили през столетията-подаряват.Това е...

личи си , че бебето е кралско.още от сега въздейства на хората.на нормалните- позитивно, а дебили като теб, просто ги вади от кожата си.само на една година е, а ти написа почти 20 поста срещу него.и те ядоса не с друго, а с коледните си играчки. при това, той е пракалено малък, даже за да може да поиска нещо.а родителите на майка му ( които са обикновени хора и нямат синя кръв) взели , че му подарили прекалено скъпа, за твоите стандарти играчка. и това те изяжда отвътре.какъв кеф !!!!!

кралско е само в твоя замъглен от раболепие и коленопреклоничество робски мозък , който не вдява че всички са равни -прародителите му крали и убивали за да се възкачат на това място, а сега взимат по 1 милиард на година от държавния бюджет за да се издържат -ходи им лижи подметките като ти е толкова ума