Хайди Клум празнува Коледа с гадже и бивш съпруг

Хайди Клум ще прекара Коледа с приятеля си и бившия си съпруг.

Обратно в новината

Коментари - Хайди Клум празнува Коледа с гадже и бивш съпруг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Софи Маринова там ли ще е с мешерето? И Елли Вальенкова за компот.

Е,и аз съм за цивилизовани отношения,но това ми идва в повече:-)Чак пък толкова демонстрации на широка скроеност на никой не е нужно:-)

Да я изпратят по живо по здраво. От догодина само с кучето.

"Хайди сподели с приятелите си, че ще прекара Коледа в Лос Анджелис с Вито и Сийл, тъй като иска всички да са заедно в името на децата." По скоро ще объркаш мозъка на децата. Пак добре, че си проявила усет и не си поканила градинаря.

мозъка на децата се обърква именно от задръстени консервирани глави като теб. За съжаление повечето сте такива затова сме на това дередже!

А може след като Сил и там другия се опознаят, тримата заедно да завършат вечерта подобаващо в спалнята.

то си е в реда на нещата - прави се в името на децата, все пак

Така се стига в името на децата до многочлен ...

Аз пък си мислих, че Деми и Брус бяха единствените циркаджии, то пък и други имало.

тои циркът си е поголовен, ние само си мислим, че от софчето маринова и мара отварачката няма "по-велики", а то... те били аристокрация в жанра, виж на какво е способна една немска крава - учете се, момичета

типично за моншенгладбахската гърла, неините мъже изпълняват само неините желания, но мадамата остарява, това е. Frohe weihnachten!

хаиди клум е родена в бергиш гладбах, намира се съвсем близо до Köln, което няма нищо общо с "мюнчен гладбах". ти може би имаш предвид Mönchengladbach, но не това е важното - всички звизди"си приличат и простотията се вихри от северния до южния полюс