Маестро Зубин Мета очарова Виена

Индийският диригент Зубин Мета се забавлява с публиката на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония, в края на спектакъла получи бурни овации.

Обратно в новината

Коментари - Маестро Зубин Мета очарова Виена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може при 60 плюса до сега да има само един минус, отчитайки дадните оценки на комемнтарите? А масово си отчитаме, че преобладават отрицателните знаци при коментарите. Явно на доброто никой нищо не може да противопостави. Който може го може! Дай боже да мога един път поне да присъствам на този превърнал се в световен и значим концерт на живо. На добър час на всички!

Прекрасно преживяване , гледахме го с наслада :))) София също беше очарована от цели три концерта : Галаспектакъла в Операта , Новогодишния концерт в НДК и този в зала България . Не по-малко чудесни събития ! Със здраве : )))

Концертът беше прекрасен! Имаше и българско участие: дизайнерът на костюмите за единия балетен спектакъл - Петър Петров! Приятно и свежо!

Разбира се, концертът на Виенската филхармония, под диригентството на Зубин Мета очарова с пиесите, настроението и изяществото ! Това е наистина огромно преживяване и възхищение от възможността да съприживееш тази атмосфера. Мисля си, Ани, че не е въпрос на алчност, а оцеляване! Дано да съм права!

За поредна година новогодишният концерт на Виенската филхармония беше прекрасен. Поздравления за бнт, защото това беше едиственото качествено празнично предаване, на световно ниво, излъчено в първият ден на новата година. Имаше и още няколко концерта на български изпълнители, пак излъчени от тях, които горе-долу бяха на ниво. Останалите телевизии през това време ни заливаха със стари американски филми, излъчвани по 100 пъти до припадък и нискобюджетни, набъзо скалъпени новогодишни програми. дано през 2015 малко понамалее алчността: в ефира, а и извън него...

Интересно.