Брад и Анджи: Имахме брак преди френската сватба

В интервю за италианското сп."IO Donna" Анджелина Джоли разкри, че вече е била официално омъжена за Брад Пит, когато се е състояла сватбата им в Южна Франция.

Обратно в новината

Коментари - Брад и Анджи: Имахме брак преди френската сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може след чая да са правили суинг парти. Кой ги знае. Той Брад беше улетел по неква негова 20 годишна асистентка, всичко е възможно.

им писнало на някои българи да гледат и четат за тази деиствително успешна във всяко отношение двоика - да не четат, но те и пишат. до това води злобата - до мазохизъм.

Дреме ми за тези Светът умира от глад ,убийства войни Ще мислим за Хамериканските холивудски богаташи

винаги съм харесвала Анджелина, но и на мен вече ми писва да я гледам колко е добра, силна, всеотдайна..и с нейната показна хуманитарност вече почва да ме дразни..но хуманитарноста е жубаво дело..и паксе чудя, хора без една стотинка даряват каквото могат..без да се претендират с това, а тая госпожа не спира да го прави..

Честно...за пет месеца за първи път влизам в дир-а. Боли мЪ к... за тия, ама пак е по-добре от Радван, Серг и Боко. Живи и здрави.

Обърнахте ми житейския мироглед. Не ви е срам.

сте писали за тези техни сватби -колко години вече се женят -отвориш вестник , списание - Анджелина и Пит , включиш компютъра пак те - не се ли ожениха най-после - те хората за толкова време се развеждат - тези още ги женим ! То децата им ще се заженят те още не са се разбрали ! Писна ми ! Малко са нашите " звезди ", наредени в постоянния списък , дето ги превъртат по 100 пъти на година ! Например колко пъти вече ви е разказвана историята на Мутафова !Или това предаване " Търси се " -едни и същи само се хвалят взаимно , после пък те в ролята на водещи хвалят останалите ! И ако не са тези от "списъка " няма да съществуват 99% от медиите !

Брат е сладур, само му се чудя какво прави с тая противна, комплексирана, нездрава, отвратителна жена, която само се чуди какво да измисли та да се прави на интересна, а то излиза само резил....

Нездрава е, като има мания за слабост. С нейното веганство и суровядство дотам се докара. Винаги съм знаел, че веганите са сбъркани хора в психиката. Вманиачени по здравословно хранене, живот, явно мислят, че ще са бъзсмъртни :)))) А колко вреди върху здравето оказва веганството, това е все едно бавно, но сигурно самоубийство, докато си мислиш, че живееш супер здравословно. Тя и Джоли като я гледам се е запътила към онзи свят...

Това момиче излъга за варицелата и отиде при Папата предизвикателно!

Nina

Мисля, че просто им липсва общественото внимание и пак повдигат лични теми!

Ха,"да се срещнем в 16,30".Супер идея ,и аз така ще му предложа!

Сигурно писва да си женен за хубава жена. И ти се дощява нещо по-така ... И обратно ... Ама не съвсем обратно.

Красиви и щастливи

Писна ми от всекидневното показване на тези 'Манжолини ' и тем подобни амеркански помии !!

повръща ми се вече от тея и предлагам да не ги коментираме за да спрат да ги пишат в дир

ще спрат да пишат за тия и ще почнат за Уилям и Катрин...така по-добре ли ще ти е ? ;)

Оффф....ф.к оффффф.....

направо ми липсва някоя новина за фолкаджийка ;-)

ужас-уилям и катрин !живея в лондон и от тях ми се повръща още повече ...като се замисля- маи ми се повръща от всички

Не, недей. Пит и Джоли са по-приятни от Плешивия Уилям и противната британска кобила Кейт.