Джей Ло провокира с дълбоки деколтета

Напоследък Дженифър Лопес почти задължително избира тоалети с безкрайно дълбоки деколтета.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло провокира с дълбоки деколтета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е красива! Вие с минусите, може само да и завиждате.

Да, затова потвърждавам минуса -------------------------------------------

Много голотия,много простотия.Ужас!Ами,че тя прилича на наште чалгаджийки.Ако почне да гледа с полуотворена уста и полузатворени очи-успеха и сигурен.УЖАС!

Какви дълбоки деколтета бе, то трябва да има нещо вътре, че да провокира, освен ако деколтето и не е до задника, че там определено има и да компенсира поне още 3-4.

Мдааа..., друго си е "провокацията" на деколте, с изкуствено напомпани със силикон цици, стърчащи над "тънка талия" /направена от доктора по естетична хирургия/ и изсмукания с липосукции анкрексичен задник, нали! Тотално са Ви сбъркани представите за естествена красота!!! Колкото до Лопез, тя си е супер! Освен, че е много красива жена, така също е и много успяла - и като певица, и като актриса! Пък Вие, "разбирачите на женска красота", продължавайте да си плюете по форумите!

дир, много сте смешни, явно сте големи фенове на тази селянка. защо си губя аз времето избощо с вашия глупав саит. моя грешка.

Хубава е, стига да не се обтяга с клин- в роклите е божественна.

Жената е страхотна

Разбираме те любовницо. Искаш да преспиш с всички мъже на света. Не е възможно, но можеш да опиташ. А най-добре с всички едновременно.

Като се има впредвид че размахва задника си четвърт век е време да вкара и нещо друго. Щото веднъж изпаднеш ли в схемата връщане няма.

Стою

Гони някакъв влак, ама не знае кой точно и не се е загледала дали има релси там някъде. Ся, че предишните влакове са заминали... Направо да си гукат с Елен. Ма Елен има да я гони. На деца.

Абе ти серизоно ли си мъж? Не познавам мъж, който ще чете само материалите от тая рубрика, или може и да ги чете, ма чак да ги коментира-абсурд. What's your story, dude?!

Че какво му има на момето! Та жените затова са създадени - да се разголват и събличат, за да изкушават мъжете и така да върви "далаверата" на рогатия!

Латино красавица от класа, без спор. Страхотен чар, излъчване и фигура. Роклите обаче не ми допадат, защото са прекалени. Хем дълбоко до пъпа деколте, хем цепка до бикините. Или едното, или другото. Иначе става пошло. Поне на мен не ми допадат.

ама верно ли бе?

Супер е, за възрастта си и не само, с удоволствие бих... ама де такъв късмет.

то е истински кошмар - кожа като гюдерия

и след това да увеличава деколтето

Бе кво се правите бе лицемери такива, може да е добре за възрастта си, обаче не може да се сравнява по нищо с една 20 годишна красавица, нали така? Па ако ще деколте до глезените да си тури!

ОДЪРТЯ ВЕЧЕ И ТЯ И ТЪРСИ КАКВОТО МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ АМА ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА. ИДВА НОВА СМЯНА, НОВА ПОРЦИЯ СВЕЖА ПЛЪТ

яка бабичка

Външността й е перфектна, иначе си е латино-чалгаджийка, става яко

тя и други дълбоки работи има , знам от опит , миналото лято я опитах

Супер е! Дай Боже, всяка жена на тази възраст да изглежда като нея или Сандра Бълок, Камерън Диаз, Шарлийз Терон или Синди Кроуфорд и т.н., а не като някоя тетка или лелка. Явно е, че винаги ще се намери някой да плюе по някой във форума, но което е ФАКТ си е факт и няма как да се отрече, каквото и да говорите!

Да, във форума винаги има и отрицателни коментари( да се плюе - казваш ти) Но ти не правиш изключение - не си пропуснал/а да се изплюеш върху жените, изглеждащи като лелки и тетки. Знаеш ли какъв е животът им, какво правят и как понякога се борят? Да Дженифър Лопес е за възхищение , но не плюй другите. За да не чуе пилето, както казват шопите ,и тогава тебе да те плюят някои с твоя умствен капацитет.

Само да допълня, че не "плюя" никой, просто ме хваща яд, че се коментират звезди от световна класа, които наистина изглеждат добре и е нормално да изглеждат така. Тука не визирам отрудената и измъчена БГ жена!...въпреки, че има доста по-млади от възрастта на Лопез, които изглеждат като лелка или тетка и не защото Нямат или Не могат да изглеждат нормално...

Добри официални рокли. Ама защо на сцената с най-пошлите изрязани гащи ? Или публиката вече не може да възприема изкуството без да гледа женско бельо ?

Абе, още става...

Май е загоряла като каубойски тиган!

На тази възраст Джени си е перфектна, каквото и да реши да покаже , за мен лично всичко и е съразмерно и хубаво... Гледам съседната снимка на Лупита Нионго ,гледам набедената красавица Кара Девелин, гледам разни рахитични Виктория Сикрет моделки и...Дженифър Лопез си е мацка от класа, дай Боже всеки му...на мъжете -такава жена, а на жените - такава красота...

Ау , разсмя ме човече . Аз пък не понасям жени с големи задници и къси крачета .Такава жена би се харесала на мъже с касапски вкус , какъвто си и ти или две думи прост селянин

вЕрвай ми човече, и въпростине жени / с дебели задници и къси крачета/ също не те харесват, а пък за по-стройните-да не говорим:)))

ПИПО

Емануел Унгаро, да почерпи за пиара.

С много голям диференциал е.

Някои жени като поодъртеят и земат та превъртят...

щях да напиша същото за мъжете

Една жена прехвърли ли 30 г, полудява. А други са си избръмчали по рождение ;)