Последната ѝ изява в The Tonight Show, макар и перфектно модно издържана, не правеше изключение в това отношение. Джей Ло бе облякла нежнорозова блуза на Емануел Унгаро, която дискретно, но без да е натрапчво, фокусираше вниманието към перфектния бюст на певицата. Изглежда Дженифър напоследък акцентира на тази част от тялото си, тъй като беше избрала тоалети с деколтета "до пъпа" за появите си на "Златен Глобус", People Magazine Awards, LACMA Art, Billboard Music Awards, както и за музикалните си изяви.

Вижте снимки >>


Дженифър Лопес, която е с 3 брака зад гърба си, смята, че всеки път избира погрешния мъж. "Аз съм страхотна любовница и съпруга. Но все избирам погрешния мъж", сподели 45-годишната певица и актриса.

Коментирайки за пореден път развода си с Марк Антъни, Лопес отбелязва, че двамата са се разделили по "ничия вина". "Живееш с някого и нещата или вървят, или не вървят. Ако не вървят, се разделяте. Защо трябва да се търси чия е вината?"

"Всичко е опит, част от голямото пътешествие, което всеки от нас предприема с цел да бъде щастлив. Отвреме-навреме се спираш и се запитваш: "Хей, какво си мислиш, че правиш?" Ключът е да обичаш самия себе си и да бъдеш щастлив и когато си сам" - каза тя.