Отбелязват 77 години от рождението на Висоцки

Народният любимец и, както днес биха го нарекли, "несистемният" поет Владимир Висоцки би навършил 77 години на 25 януари 2015 година.

Обратно в новината

Коментари - Отбелязват 77 години от рождението на Висоцки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велик Човек и творец! Незабравим и обичан завинаги! И нека видим тази пиеса на "Таганка", ние неговите почитатели искаме това да стане по-скоро и дано... Бог да го прости!

Прекарах по-голямата часто от живота си с ТВОИТЕ песни....... В тях намирах това, което ми липсваше, те ми даваха сили и ме връщаха "на ринга" на живота и борбата. Вече е късно, за да спра да те слушам, а и не ми трябва... За това поклон пред теб и да продължим пътят си, пък до където я докараме!!!! Поклон !!!!

Здравствуй, моя Мурка, Мурка дорогая! Помнишь ли ты, Мурка, наш роман? Как с тобой любили, время проводили И совсем не знали про обман

Бог да го прости! Веднъж, преди години, вървях в района на х-л Плиска, късно вечерта прибирайки се към Студентски град. Бях си пуснал Висоцки в слушалките. По едно време някой ме хваща за ръката, гледам младеж, и ме пита: "Извинявайте, понеже чух, че слушате Висоцки, от къде може да се купят касети с негова музика?" :) Хората го слушат и сега!

Пиянски песни, монотонно грачене, любовни истерий, уж бил дисидент, а играеше в ролята на капитан от милицията. Такъв кумир може да има само един пиянски народ.

Пиянството минава,неграмотноста остава!ИстериЙ!!!не можеш да му стъпиш на малкия пръст!

Като трезвеник и пиещ само амброзия и еликсири какво търсиш тук под тази новина. Пиши за Майли и Бийбърчето.

Вчера цял ден те нареждах в статията за Дженифър, както ти би се обърнала към нея, на малко име, а днес ти слагам "плюс". Как бързо се променя оперативната обстановка... "Няма вечни врагове, има вечни интереси."

Не можеш да преживееш и оцениш нещо, което по природа ти липсва (като душевност и сетива)! Но... не се отчайвай, а открий за какво си създаден.

Не само пиянството минава... Всичко на света е временно освен глупостта. Добре, че подобни кре.енски изказвания по никакъв начин не могат да засегнат точно Висоцки. Той е абсолютно недостижим за подобни глупости.

Вие току що събрахте най-много минуси за едно мнение в историята на link! Скочете от виадукта на "Витиня" - наградата Ви чака долу!

Поклон !

Хайде сега покажете, че сте нац.тв, която си оправдава бюджета и вземете излъчете тази пиеса на "Таганка"! Ще спечелите народна любов и овациите на публиката. Не на тази, дето ходи в Sin City ...

Тъкмо Висоцки е един от най-ярките примери за онова, което липсва на Запада и Холивуд. Поради това за тях е неразбираема и непостижима душевността, творчеството и хумора на личности като Михаил Булгаков, Владимир Висоцки и т.н.

Да бе, само руснаците имат душевност. Айде стига соц пропаганда на гърба на Висоцки. Елементарни сте.

ЕДИН ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ ПЕВЦИ ОТ МОЕТО ВРЕМЕ!БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

"Я не люблю, когда мне лезут в душу, тем более, когда в нее плюют".

Велик, единствен и неповторим!!! Светла му памет!

Да не го обърнете на политика. Володя беше голям творец и артист. Имахме много негови плочи навремето.

Бог да го прости! Велик поет, велик човек.

Никога не трябва да бъдеш забравен!

Съвест и сърце

Повече хора като тебе,Володя. Песните ти за войната пак станаха актуални,за съжаление. Долната се посвещава на USS "Доналд Кук": "Аборигены почему-то съели Кука" "Но почему аборигены съели Кука? Была причина большая скука. Комуй-то под руку попался каменюка, Метнул, гадюка, и нету Кука!"

Даже много добре!... И пять рублей должно бьiт на такси...

3

Явно песните на Висоцки не са за елементарен мозък като твоя. И не забравяй, че той именно е критикувал съветската власт, която ти явно много харесваш.

Властта си беше за критика,но той не е критикувал народа, както правят днешните НПО-та в България например,пък и политиците-"лош матрял" сме били. ПравИ като вятъра.