Маски за лице с манго и папая

Папаята е не само вкусен екзотичен плод, тя е и плод, който изглажда бръчките, прави кожата по-свежа и сияйна. Maнгото подхранва и хидратира.

Обратно в новината

Коментари - Маски за лице с манго и папая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде пак агитации да си мажем лицата с манджи. Писалият тази "статия" няма представа какви козметични продукти предлага съвременния пазар. Плодовете биха имали по-голям разкрасителен ефект консумирани сурови, а не наплескани върху кожата.

Тези плодове почти не се намират на нашият пазар- Манго ,Папая - а и вкусът им ако ги купите няма нищо общо с истинският, първо защото ги внасят от Бразилия, и съответно там са набрани абсолютно зелени и после са пътували един бог знае колко. Второ защото съм опитвала истинско манго в тропическа държава и мога да направя сравнение. А папаята- има ужасен мирис и никой от моите познати не го яде това нещо.

Повече от 80% от българските деца никога не са виждали някой от тези плодове. Много от тях нямат достъп до качествена храна даже. Нека свинете (извинете ме, но няма как другояче да се изразя тук), които пилеят плодове за разкрасяване, се замислят и за това, преди поредната си процедура. А че надали ще станат по-красиви... е почти сигурно!

живота не е еднакво справедлив към всички...80% от българските деца имат скъпи телефони - и техните родители ли са свине?... моите деца нямат скъпи дрехи,обувки,телефони и компютри но пък ядат всякакви плодове и зеленчуци защото в нашето семеиство се акцентира върху здравословната храна.

"80% от българските деца имат скъпи телефони...." Вие по Вашия вход ли съдите? Кога последно сте били в малък български град или село?

И по-добре ,че не са ги виждали точно тези пък плодове. Като заревете за нещо, където не сте го и виждали и опитвали..... много дискриминирани сте ,лелеее И стига с тия жалби за равенство.Нищо в света и приридата не е равно и няма да бъде.Съдба.

Не знам за мангото, но аз съм впечатлен от следната Маска за лице с краставица: Взема се средно голяма краставица, обелва се и се нарязва на кръгчета. Залива се с 2 супени лъжици олио и оцет. Краставицата се изяжда с чаша сливова ракия. Лицето се разтяга в блажена усмивка, поруменява и се освежава.