Актьор напълня 8,5 кг от ”здравословна” диета

Австралийският актьор Деймън Гамо, поставил си за цел да разобличи скритата захар в здравословните продукти, е напълнял с 8,5 килограма.

Обратно в новината

Коментари - Актьор напълня 8,5 кг от ”здравословна” диета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е ял преди да мине на мюсли, йогурт и сокове?

Най-здравословната кухня ето савецкая кухня. Картошки, квас, самагон, пирожки и гречка

Не е лъжа! Здравословна е! Яж за обяд борш, за закуска филия с масло и сладко! За вечеря 100 гр самогон с телешка пържола и си пич!

Със сигурност РУСКАТА кухня е много по-здравословна от пиндоската!

Грешиш, мен, друго си е американската диета, да отвъртиш расова гъзинка и осанка като на Мишата Обамова, или интелект като на Храстчо си иска яко зоб.

Евала на човека! Захарта разболява /атеросклерозата се причинява от нея/,затъпява /дерегулира серотониновите рецептори/ и прави човека безволев хедонист,т.е наркоман /посредством дерегулацията на допаминовите рецептори/.

Абсолютно вярно наистина, но малко хора се интересуват от тези неща. Захар, сол, глутен, "маргарин със следи от масло, ще го намерите до маслото", безалкохолни напитки, сокове...

Аре у лево. баба ти все глутен е яла и пак здрава е била! Ти глутен знаеш ли какво е, че се изказваш? Не са виновни нито захарите, нито мазнините, нито въглехидратите, виновна е човешката лакомия - я се огледайте, човек яде поне 2-3 пъти повече, отколкото трябва, и после си разбива ставите, бягайки километри или вдигайки тежести да ги изгори. Ако искате да сте здрави, яжте по-малко.