Робърт де Ниро обвинен в неплащане на $6,4 млн. данъци

Холивудският актьор Робърт де Ниро беше обвинен в неплащане на данъци на стойност 6,4 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Робърт де Ниро обвинен в неплащане на $6,4 млн. данъци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

Един от любимите ми артисти, ма да се свърже с Васил Найденов... Човека ще му обясни как стават нещата с данъчните.

Ех, и аз искам да плащам такива данъци. Ще ги плащам редовно, без закъснения и въобще няма да чакам да ми напомнят от данъчното.

Стою

Плащай, щом ти е мерак. Никой няма да ти каже, че си надвнесъл. Няма да ти ги върнат и няма да ти придирят защо толкова плащаш.

Да не гледа страшно, а да плаща.

Какво се чудите- лъжливо италианче с говорител- евреин (Стен Розенфелд)

по-расистко изказване скоро не бях чела ти да не си потомук на мъстакатя немец? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

т'ва че във филмите е пекан пич не значи, че и в живота си е такъв... по принцип са големи боклуци... а за тоя шибек се знае, че е голям кретен в действителност! мно' алчен!

И ние, разбира се, това го знаем със сигурност :)))) Интересно откъде? Лични впечатления или как? Той сам може би се е изповядал?

Де ниро нали не си мислеше че ще минеш метър. На богаташите трябва 100 кожи да се свалят за да се потпомогнат бедните като мен. само на мен ли ми се струва че откакто Путин е на влас целия свят се промена за добро. Обама е толкова уплашен от силата на путин че кара всички да си плащът данаците за да се въроажава от страх към русия.

Стою

Да, само на теб така ти се струва. Кое е по-доброто? Украйна? Арабите у нас? Атентатите на запад и на север от нас?

Е все пак си е платил човека данъците в САЩ,а не е заминал като Жерарчо Дебелия в Москва.

You talkin' to me?

Робърт де Ниро да заповяда в моя Россия. Данъци негови тогава няма да ходят за бедни, а за издръжка на Красная армия в Донецк

Напълно го разбирам Де Ниро и много други като него - има си точно определен хонорар от даден филм, за който си скъсва задника от работа с висш професионализъм, а после трябва да дава една голяма част от своя труд за издръжка на кого? - на мързеливите чернилки, които нищо нито могат, нито искат да вършат! Както не съм съгласен и моите данъци да отиват за издръжка на мангалите и на ония 2/3 от младото наше поколение, които нищо не правят, замо защото НЕ ИСКАТ!!! Никога няма да се съглася данъците ни да отиват за издръжка и стимулиране на паразитизма!

Бегай на Кайманите тогава заедно с Де Ниров да снимате филми там. Там данъци нема, публика за филмите също нема. Де Ниров в последните поне 10 години снима само просташки халтурки. Иначе едно време беше. Ама отдавна.

Де Ниро е класа.Парите му са изкарани с труд.Данъци-съдиране на 5 кожи за кого?Тази сутрин в едно от радиата ,по новините казаха,че само 51% от нюйоркчани са родом от САЩ.И около 25% само в Ню Йорк говорят английски в къщи.Те не случайно сложиха Обама президент.Бели вече там няма.Всяка империя се изяжда първо от вътре,след това прекалява с тези навън и идва краха и.Сащ са в тази фаза.

Много хора си скъсват задника от работа. Ако той печели повече трябва ли да е привилегирован?

Да,трябва !

Велик е!Но дойде в Булгаристан и научи някой похвати на наште тарикати.

- На мен ли говориш? На МЕН ли говориш??! Че на кой, по дяволите говориш? НА МЕН ЛИ ГОВОРИШ!!! Защото аз съм единствения тука... На кого, по дяволите, говориш? А, така ли... окей... БАМ!!!

Малко извън темата, но, преди няколко години, Уесли Снайпс (ако не се лъжа), също го разследваха за неплатени данъци. Даже май, че и го глобиха. Беше нещо от този род. Явно в Щатите са почнали масово да правят проверки, което като цяло е хубаво. Надявам се и в България да има такива проверки и положителни резултати.

Не само го глобиха, а дори влезе в затвора за 3 години...

Де Ниро е голям актьор! Жив и здрав да е!

NOBODYS PERFECT

На тая снимка наполовина прилича на Уди Алън. Сигурно от очилата.