Откраднаха роклята на Лупита Нионго от Оскарите

Обшитата с перли рокля, която актрисата Лупита Нионго носеше на церемонията за наградите "Оскар", е открадната от хотелската й стая в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха роклята на Лупита Нионго от Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно ! ....ще цъфне скоро в нЕкой роден чалга клип ........

тази рокля е с цена колкото бюджета на Перник. да и имам роклята..

Не знам за рокличката, но ако и бяха дали главната роля в " 50 нюанса ..." филмът щеше да грабне поне един "Оскар" ;)

Гащите нали са налице? ... или тази не носеше бельо?

Леле! Ми що я показвате с рокля тогава, след като са и я откраднали? Пак недостоверна или не актуална фотография?

Не я жалете, с такава цена, роклята със сигурност е застрахована от производителя. Пък и Лупита долар не е дала за нея.

е значи според теб няма проблем да се краде щом стоките са застраховани :)

На тая и без това и трябват само два банана, не рокля!

Роклите на тези събития са собственност на дизайнерските къщи и самите дизайнери. Хора, носещи тези дрехи, ги събличат понякога зад колисите, веднага след събитието, защото биват купени и трябва да бъдат предадени на собствениците им. Кражбите не са рядкост в подобни случаи.

направо на сцената се обличат и събличат. За какво да ходят чак до кулисите - на който му трябва после си взема роклята!

Toni

С рокли за по 150 000$ ще ми се правят на състрадателни. Пълно лицемерие. Точно тая откъдето е гладуват и мизерстват,ама нея понеже я огря слънцето и позабрави къде се..т гладните.

ти не си ли лицемерен? в БГ също има хора които нямат пари за хляб...що не спреш да пишеш тъпи коментари и не почнеш да даряваш парите за интернет... или ще кажеш че ти е необходим, а?

Toni

Я не ми чети лекции. Мен не ме дават център на оскарите в пълен блясък. И честно казано със сигурност участвам повече от теб в благотворителни кампании.

Ти си неземен тъпанар, тия рокли не си ги купуват, а им се дават! Ама не важното е да се плюе от позицията на скодоумен профан живеещ на село и абсолютно некадърен!

Рокля за 150 хиляди долара??? Обшита с 6000 перли??? Това нещо не се държи в хотелската стая, а в сейфа на хотела. И кой по дяволите и за какво има нужда от рокля за 150 хиляди долара???

Много ясно, че на никой не му трябва такова нещо :)) Мацката явно иска да си върне парите, които е дала за един безполезен парцал.

роклите и бижутата за такива събития се дават от дизайнерите с рекламна цел, не се купуват!

Аби писна ми да пишат за тази,все едно е инкарнация на Афродита Партенос! Приятна на вид чернокожа жена-нищо повече,нищо по-малко.

"По време на престъплението Лупита не е била в РОКЛЯТА си" - и слава Богу!

клатене... и крадене

По-скоро жалко, че не е била в роклята

Я !! Обама в рокля

Я !! Глупак може да пише...

Не се напъвай - ще замерише

Прекрасна е! Много красиво, лъчезарно и талантливо момиче, не случайно я наричат "Черният диамант на Кения" и "Абаносовата красавица на Холивуд". Специално тази рокля не й отива толкова много, колкото например тюркоазено зелената на Кристиан Диор от Британските филмови награди 2014 или червената от миналогодишните награди "Златен Глобус" или лилавата от тазгодишния Златен Глобус. На нея й отиват по-ярките цветове, подчертават кадифената й , бляскава кожа в цвят акажу.

човече, пий си хапчетата бе