Яна Маринова изуми с опасно изпълнение на обръч (видео)

Актрисата е безспорният победител в третия епизод на „И аз го мога”.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова изуми с опасно изпълнение на обръч (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, големи гадняри сте повечето българи! Сипете обиди докато седите пред компютъра на дебелите си задници и нищо не е достатъчно добро за вас, а когато се наложи вие да направите нещо се надига рев, колко е труден животът и т.н. Браво Яна, като публична личност предполагам отдавна си свикнала да избягваш непрестанно леещата се мръсотия. Успех!

Само не разбрах, защо порязаха Симона Пейчева при подобен номер от предишното предаване, за сметка на по посредственото изпълнение на Елен Колева. Симона беше в пъти по-добра, по-грациозна, а това, което направи с краката си и платната беше не по-малко красиво и в същото време атрактивно и опасно от номера на Яна сега.

Голяма куражлийка. И как ги пускат така на необезопасено това ако се изпусне и изхвърчи извън дюшеците може да се пречука. Иначе много добра, все едно е професионалистка. И изглеждаше много секси на този обръч.

Струва ми се, че е доста борбена мацка - още от сървайвър ми направи впечатление че дава всичко от себе си в изпитанията и явно е такава и в живота - Браво на Яна!

Старичка е вече. Вече е от секс контингента на Бозаджан, Ники Кънчев и т.н. застарели плейбои.

Стара, ама лачена! Я каква фигурка ти вади! Ако беше девствена - нямаше да я върна!

Впечатляващо изпълнение ! И много красива жена . Браво на Яна :)

Яна Маринова наистина беше най-добрата. Поли Генова за пореден път доказа, че, освен за пеене, не я бива за нищо друго. Но за сметка на това, самочувствието й е до небето.

Хора, как гледате тези тъпотии??

Неам нищо против , "а са чекне и да са мята " по обръчи и по коне , в горещи сцени и по Сървайвъри , но когато създава дете , човек трябва да има чувство за грижа и отговорност , а не само да мисли за собствения задник , къде го сърби .

Шо речи?!? Пий се хапчетата против дименция, защото от написаното никак не изглеждат добре нещата90!

Рекох , а си висиш в потурите безгласен . Окучила се е и е забравила , че има син .

Нагласено предаване. Не казвам че е лесно изпълнение, но 100 % са го тренирали месеци преди предаването, оня ден един ташак танц не можа да изтанцува и се оака, сега изведнъж я изкараха че била звезда за 5 дена.Утре ще покажат Петко Димитров как за 3 дена е станал мозъчен хирург

Дори да е така, дори 3 месеца да беше тренирала или 6 преди това, пак е за възхищение жената: на тази възраст да се захване с толкова сериозна акробатична задача и с толкова риск. По време на тренировките падаше много пъти, макал и от ниско: това сигурно е голяма болка и риск от травми.

Тази доста е поувяхнала вече...

ФЕНОМЕНАЛНА, СМЕЛА, КРАСИВА, ПРЕКРАСНА !!!!!!!

Поздравления!!!!!!!

Секса продава. Ако го беше направила с дрехи или пък ако беше изпълнено от мъж, нямаше да е толкова интересно.

Сега я хвалят и превъзнасят, ама в това шоу, както нещата се правят без никакво подсигуряване, ако някой падне и се пребие, каква песен ще запеят всички?

това, което прави Яна безспорен победител, са само две неща. Безспорен талант и още по безспорно еротично излъчване. Какво излъчване - направо еротична радиация. Не сте ли съгласни с мен.

НЕ!

Напълно.

Всичко е вярно, освен името - Жана е, хехе.

Яна има просто дълги крака.....това е.

Еротично излъчване?! Ако искаш да кажеш арогантно излъчване, съм съгласна!

Дон Амичи, аз като жена съм напълно съгласна с теб. Макар че женската еротика не ме вълнува, изпълнението беше изящно и емоционално.

БATKO

Без съмнение невероятно секси. Който твърди друго, значи за него гроздето е кисело.

Не съм съгласен! Аз я намирам красива, ама много красива. И какво тяло ...

Останах изключително впечатлен от уменията на Яна в изпълнението на номера .Тя наистина беше най-добрата .Адмирации

Аааа, страшна мацка е Яна! Красива, крехка, женствена ... Много успехи в живота й желая!!! Красавица!!!

Че е страшна мацка, страшна е. Но чак пък крехка и особено женствена, къде го видя. Краката и са като на римски пехотинец. Иначе за снощното изпълнение - БРАВО!!! Адмирации.

Пък чак завиждаш на краката й. Твоите сигурно са като втасал козунак.

Ако ще и на глава да се върти,тази жена прави само една единствена асоциация,здраво и дълго чукане...

Ше ти струва много пари. Ти нямаш толкова.

Бравооооо !!!!!

Оле, ако ми падне какъв секс ще правя с нея ...

Баси тъпото шоу

Браво на Яна! Това че е каскадьор помага, но точно това изпълнение изисква страхотно чувство за баланс и тя наистина беше най-добрата. Всичко обаче идва от нагласата и желанието за поемане на предизвикателства. Почти всеки има заложбите за предизвикателства, но семейството и средата, опита през годините блокират тези сили. Който се сети да ги събуди, сетил се, останалите живеят със страховете си. Хубаво е да се показват такива хора, за да добиват и другите кураж за предизвикателства в живота си.

Ми тя е каскадьорка,за нея не е трудно!Професия!

Секс за Яна.

най-добрата беше вчера..... браво!