Сашка Васева (48): Чакам бебе!

Сашка Васева, която през есента навърши 48 г., е бременна с третото си дете. Тя съобщила новината лично с писмо до редакцията на "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Сашка Васева (48): Чакам бебе! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах как искам да й смуча зърната,после ше я накарам да ме язди,докато ме изцеди кат лимон.....охххх

Лелелле майко какви са Тея зъби хахсххсх има пари за три деца а не да си оправи зъбите хаха куха лейка на средна възраст която иска да си докаже че още я бива като роди дете хахах жалко е

само така покажи на мързеливите българки че може и на 50 да се роди дете. Да не се стискат и да не мрънкат че ще им се развалят циците.

Снимки номер 2 и 8 са уникални. Честито! За бебето, де...

Сашка цепи мрака отвсякъде. Щом иска още деца - чудесно! Нека ражда женицата. Само в душата ми се прокрадва един смътен страх да не вземе след раждането да се включи в движението на откачените майки за зрелищно кърмене на публични места... Изтръпвам само като си представя ако Сашето реши да извади цица на улицата. То ще са катастрофи, то ще са инфаркти... светът вече няма да е същият.

Това го споделяте от личен опит ли?

Мнооо яка чалга!

Сашка кърти както винаги. Класиката си е класика, Николета има още бая хляб да изяде дкато я настигне.

Ама тя винаги ли ще забременява и ще ражда, когато в брака й се появяват пукнатини? Ммм, хитър ход!

Тая ми изглеждаше поне на 55 преди 15 години

браво, Cашке, щом можеш, раждаи. A тука нека злобарите се пукат.

Пролет е и кукувиците "запяха" ( закукаха)!

Това откаченото пак направи включване. Хич не я слуша главата тази женица и на 48 акъла и е като на 8 годшно. Горко на дечицата и с такваз майка а и баща щом живее с това недоразумение сигурно и той е същия.

горе на комина, да го донесе щъркела ли? Дето я хапе....

най-лесно се размножават хората, които не би трябвало да се размножават въобще.

Очевидно нямаш медицинско образование, но току що постави вярна диагноза! Доказано е, че интелектуалките имат най-много гинекологични проблеми свързани с хормоналния баланс в организма! Това се обяснява с типа нервна система, психиката и житейската ангажираност! Поп-фолкаджийките, ромките и т.н. каква мисловна и интелектуална дейност развиват?! Това обяснява и популацията всред различните слоеве на обществото!

Сашка е много красива жена и много я харесвам. Искам и на мен дами роди поне 18 деца. Обичам и музиката и. Оххх защо пишат такива неща за теб Сашкелеееее. Искам да я изпапам с парцалките.

Абе хора, чувство за хумор нямате ли, та нацъкахте минусите?

УЖАСТ, ПРЕДСТАВИ СИ ТАЯ ДА ТИ Е МАЙКА !!!!!

Рядко срещана жадна жена. И на кораб да я оставят за 6 месеца пак пак няма да и стига, хаха. А детето кой знае от кой е.

Ами, да и е честито!! :)

ТАЯ ПО-ЗЛЕ И ОТ МЕНДА СТОЯНОВА

афедерсинис те на това му се казва новина остсва да разберем дали е истина или се гъбарка

Ама тест за бременност правила ли си е или само предполага, защото ѝ е закъснял цикъла? Да не се окаже, че влиза в критическата, а не в майчинството...

ЗАЩО ПОКАЗВАТ ТОЯ УРОД ?

Охх и на тая не и е добре на главата, къде пък реши на 50години майка да става!!

Груух, гурмиииик, квик, квиииикк :)

Защо Господи, защо...

Поздравления Сашке.Щом толкова много коментара събираш,значи още си известна.

Да, но е МНОГО ВАЖНО С КАКВО И КАК СИ ИЗВЕСТЕН! Това, че е за ПРИСМЕХ или СЪЖАЛЕНИЕ ( въпрос на гледна точка) е достатъчно ГАДНО, за да е повод за радост или гордост!

така де , малко са простаците или простакесите та продуляват да се умнояват.ялко ,колкото и да искам добро будеще за булгария с такова ново популнение няма да се получи,галко.

ОВЦАТА СИ Е ОВЦА

Хайде да ражда и да ходи да кърми в мола с другите селски пръчки, без да са си измили гърдите преди това.

Интересно ако бяха курдисали в МОЛ-а някоя силиконка полугола както му е реда, дали щяхте да сте толкова морални

Силиконката поне щеше да изглежда добре, въпреки, че щеше сигурно да е проста колкото Деница Панайотова.

Може да роди и в молааааа.

Това недоразумение още ли го има?

Както казваше моят доктор от Тина Киркова - "това е най-хубавият начин една жена да се подмлади".

Да се подмлади, да се подмлади, колко да се подмлади :)))))

Я да се подмлади, я да се досъсипе! Бременността не е цветя и рози, изтощава организма и затова природата е решила младите да раждат.

Природата е решила ЗДРАВИТЕ да раждат. Допреди стотина години жените са раждали, докато могат да раждат, т.е. докъм 50, че понякога и нагоре години. Баба ми е предпоследното дете на майка си, например, това което ме изненада е, че майка й я е родила на 47. Ако се поинтересувате, ще се убедите, че в поколението на старците в момента има много братя и сестри с по над 20 и нагоре години разлика. Раждали са жените тогава, раждали са повечко деца, големите са гледали по-малките, помагали са. А в момента сме в такава демографска криза, напът сме да се затрием като нация и затова всякакви злостни коментари за жени, които имат смелостта и са способни да станат майки, независимо от възрастта си и други техни особености, намирам за безобразие.

СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЕ ТАЯ ПАЧА

Добре би било да си поизбели зъбите!

Мила Сашке, вече си толкова смешна...Способна на всичко за медиен шум! Лично съобщила с писмо до в." 24 часа" .... :D Хубаво е ,че си бременна,ако е така де ...но на всяка цена ли трябва да се вреш между шамарите ?!

Ку ку

Дай боже всекиму :)

йиииии че грозна и тъпа

Това е най - гадният номер, да забременее за да не я зареже съпругът и с деца или без пак ще си е разведена

Аз не съм чула една жена сама да забременее. Двама трябват.

Така е. Ама защо си мислите, че секса е израз на някакви чувства?

Така е двама трябват за тази работа....но не трябва ли и двамата да взимат решения да ли ще се ражда дете или ще се прави аборт. Защото има много случаи че ако една жена си науми да забраменее от някого,ще го направи. А също и че когато една жена реши да махне детето,ще го махне..Е-е не трябва ли тези РЕШЕНИЯ ДА СЕ ВЗИМАТ И ОТ 2-мата. А когато и пасва,да казва: а ма то трябва 2-ма за тази работа,а когато не и пасва...може да си взима и еднолични решения

Имам малко по-други наблюдения.Една моя колежка,си беше харесала едно момче-лошо няма.Загаджиха се, забраменя..аха ще се женят. Момчето наистина беше много свястно. Самата тя казваше,че той много я молил да не прави аборт,да остави детето..Обаче онази като реши че сега не и е времето-направи аборт...после съжаляваше но за някой неща връщане назад няма.

Най-гадният номер е, един мъж да стовари самосвала в една жена, защото така му е удобно и после да я праща да прави аборт.

Също адски отвратително, при положение че 2-мата правят просто секс и мъжът свършва в/у гърдите й..и докато оня отива до банята..тя обира"материала" и си го слага долу... И това не е фантазия,а истинска история!

Тая съвсем изтрещя!Жалко за децата!

Еваларка шом го може и го иска и и стиска...още едно българче какво по-убаво...

"Тя съобщила новината лично с писмо до редакцията на "24 часа". " И като продължение. Мила редакция, днес си смених памперса но вчера не успях да го сменя навреме и се ..... Онзи ден спах без гащи и позабременях малко. Що за идиотщина да пише такива писма.

Мъжът на Сашка е Христо Бакърджиев. Сериозен човек,със сериозен бизнес.... Така че тая да не се прави на много отворена,щото разведе ли се,няма да има кой да е погледне и ще умре от глад. Ми да си стои при мъжО,да си гледа децата и най-важното...да и дойде акъла най-накрая че става вече смешна.

най-големите злоби, тролове и клюкарки по тези жълтини се оказаха мъжете. Това разбира се не е изненада.

Радвам се за нея, това е най-хубавото нещо в живота

поне не е толкова отвратителна като черната златка и николета лозанова

Затова пък е толкова тъпа,колкото и те!

TИPAMИCУ

По две обаче.

а уринената златка се е дон па не е отвратителна и тя

за волен сидеров ли става дума? абсолютно вярно!

Ако и да е триумф на кича, на мен Сашка В. ми е много по-симпатична от някои стилни дами.

Тоя "карабатак" от както я помня все се развежда. А ма знаете ли кога...на куково лято. Набарала го е тоя шушумига,дето и търпи глупостите и го прави на"Мики маус"....а ма все недоволства от него. А ма от парите му недоволстваш...как ще му родиш 3 деца и все се развеждаш. Ей...й, вЕрна е приказката:До като има балъци,ще има и тарикат(к)и

поправка:........а ма от парите му НЕ недоволстваш....