Селин Дион през сълзи: Храня съпруга си с тръба

Съпругът на Селин Дион Рене Анжелил се бори отново с рак на гърлото и от една година тя се грижи за него.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион през сълзи: Храня съпруга си с тръба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито е първата, нито последната, която ще гледа болен мъж. Тя поне има пари и може да си позволи болногледачка, всякакви там процедури, екстри ... Никой не е вечен на този свят. Той поне ще умре достойно, обгрижен, обичан .... докато ние ....

Адмирации ! Истинската любов няма възраст . Така прави жената която обича и е получила славата и обичта на публиката не е забравила ,че той е създал ,повярвал и инвестирал в нейното бъдеще и успех . Браво Селин успех в борбата заедно и с много любов всичко се постига . В живота не всичко е фойерверки в такива моменти разбираш стойността на нещата .

от подобен патос сълзи ми наизкачаха...абе вие оплюхте човека дето казва че я познавал кат не такава 'убавица' ...т пък от де знаеш че това е истинската любов..светиш ли им от канчето им вода ли пиеш...ей почнаха вече на зле да ви се отразяват турските сериали...представям си какво ли поколение ще оставите...

Гошо, Гуце, Гого, вече всички разбрахме, че сте "прасе". Какво всъщност терзае вашата свинска душа?

абе хора, пише се "през/ чрез" тръба, не "с", защото така излиза, че този човек яде тръба по три пъти на ден

Аман от буквояди. Имам си една такава роднина, дето е същата буквоядка, а беше слагала в зарядно за батерий обикновени, непрезареждаеми батерий.

Имай си каквито щеш роднини. Аман от неграмотници, за който "важен е смисъла"!!!

Ей, "стига бе", не схващаш ли, че неграмотността е най-големият ти недъг?! Тъп ли си?! Неадекватен ли си?! Мързелив ли си, че не се образоваш?! "КОМЕНТАРИЙ" в мн. число?! Жалък си!!! И какво толкова смислено написа, че "буквоядите" да ти се заядат точно за невежествотот ти?

малоумна жена, за да стане певица се оженила за дядо си, да си го дундурка сега. песните и са много тъпи, като за ш5-годишни нагоре. а добре че има и пластични хирурзи, че иначе е малко страшничка.

за 65-годишни ...

А хората над 65 годишна възраст да не слушат ли музика? И те второ качество ли са, че според Вас лошата музика е за над 65 годишни?

Сбъркала си форума - тука не е за чалгари.

Ако човек малко се позамисли не би му било чак толкова трудно да припознае в Селин скритата североамериканска чалга култура....така че дет се вика баш на място си е мацката....

То пък вие сте много високо интелигентни и злобата никак не ви тресе. И защо да нямам по-близък допир с такива като Селин? Имам и още кака и точно затова пиша неща, за които не злобарите и не подозирате, а като папагали повтаряте това, което сте чули. И защо да злобея? Казвам това, което знам за набедената добродетел и то със сигурност 201 на сто процента. Уважавайте си я, аз пък ценя повече благодетеля й. Тя никога няма да бъде тази светлина за тези, които знаят и обратната страна на същността й.

Аз съм реалист. Нямам "кака" като вашата, но наистина ценя грамотността! Извинете ме, ако коментарът ми Ви е засегнал, но липсата на интелект и грамотност определено стеснява кръга от контакти с хора, доказали таланта си!

Кариерата ли? Хм-м-м, кариерата ще я пренебрегне и още как, защото не е певица от "долните" етажи и няма нужда да се напъва за няколко хуляди долара. Но и тя съвсем не е пренебрегнала кариерата си, а само отложила участия. Има разлика, нали? Всеки може да каже мнението за Селин така, както и за други хора, но тя съвсем не е чак толкова блестяща от добродетели, колкото някои хора я величаят. Лично това не ме засяга, но смущава факта, че хората са като овце... Казалнякой, че Селин е велика и хайде..., но за да си велик преди всичко трябва да бъдеш не само талант и "звезда", а и с обикновените хора обикновен. Тя е много, много далече от тази истина. Лично имам подкрепящи факти, че е като повечето надути пуйки, които са галеничета на съдбата и нищо повече. Но нека човечецът, който наистина заслужава уважение т.е. Рене бъде по-дълго време между живите. Точно той заслужава уважение, защото без него Селин щеше да бъде много, много................земна.

ти пък гледам лично я познаваш

Не, той е случаен, няма как да познава хора с такъв потенциал. Това него лично не го засяга, но е толкова обикновен човек, че злобата не му е чужда, мре да си изказва "мнението" за всичко, защото винаги е бил и ще бъде от "долните етажи" на интелектуалното човешко развитие...

Истински се възхищавам на таланта, всеотдайността и любовта, които струят от тази жена. Тя е силна и ще превъзмогне всичко! Друг е проблемът - ако любовта им е започнала през 1980 г., както си писал, Дир-е, това означава, че Селин е била на 11 г. тогава. Пак ли нещо не си прочел като хората?! Едно е да се познават от 1980 г., а съвсем друго това, за което намекваш в този неподходящ момент!

На 12 е била. От това, което чета за нея, животът й наистина е трагичен.

ех, пропускате,че под хранене тя разбира да командва операция хранене. Да разпореди на готвачката как да приготви яденето, да инспектира медицинската сестра, която го храни. Тази нейна мениджърска дейност може да става и по телефона, докато тя си върти бизнеса и се саморекламира. Но е длъжна да надзирава като мениджър на операция хранене, защото предбрачния договор е такъв. Иначе може да не наследи нищо. А тя допълнително си прави реклама, като превръща в сапунен сериал драмата с храненето. По света има много болни с тази болест, но повечето нямат нейните пари и не могат да си позволят да наемат персонала, който тя ползва. Не плачи на чуж гроб е казала Ванга, бъдете трезви, не се вживявайте в богаташки сапунки.

Как живееш щом дори в този човешки жест виждаш материалната изгода? Не е ли въпрос на избор дали да се откажеш или да продължиш?! Тя е избрала да продължи да бъде до съпруга си в положението, в което е, една година отсъствие от сцената в шоубизнеса е много, но е поела всички рискове? Защо толкова злоба срещу тази смела и сърцата жена?

Нали това казва човека-защо да не театралничи, ако не й се налага да се сблъска челно с чисто физическата страна на въпроса? След като има кой да свърши черната работа, защо да не пророним някоя и друга сълзичка?

СЕЛИН ЕпРЕКРАСНА КАКТО ПЕЕ ПРЕКРАСНО ТАКА СИЛНО ОБИЧА СВОЯ СЪПРУГ.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЩАСТИЕ И СКОРО ДЕ ОЗДРАВЕЕ СЪПРУГЪТ Й!

Хиляди адмирации към тази жена, доказателство за това, че кадърните и талантливите хора не винаги тръгват по наклонената плоскост на алкохола и дрогата, а се борят за живота и държат като обикновени човеци.

дАНО ВСИЧКО СЕ ОПРАВИ.

достойна жена

И моят съпруг е доста по-възрастен от мен, но се взехме с голяма обич и в такава живеем вече 14 години. Не ми се мисли ако се разболее така, много ще ми е тъжно, много.

Aз ще бъда до теб мила! Hе се тревожи!!

Боб хвърля за бастун като теб.

Ужас...горката, а и той...гадно е.

Като се абстрахираме от статуса на въпросните хора, можем само да кажем, че ситуацията потвърждава природния закон - жените посрещат и изпращат живота.

A, мъжете го създават и живеят....

.....и си остават бадтуни като теб.

........и си остават бастуни в крайна сметка като теб!!!!!

И на жената на Шумахер плаче,но съдбата няма как да избягаш от него,дано го стигне някой ден и Тиквата подобно нещо.

...тука някои намекват, че бракът и бил по сметка.....хайде да видим, кажете ми за някоя нашенска чалга мастия, дето е женена за старец и го храни по три пъти на ден през тръба?? Нали се сещате, че ако Селин, беше кучка, отдавна да си е духнала под "опашката".Само с шоуто в Лас Вегас изкара милиони, да не говорим за успешните и албуми от 90-те насам.Аз лично не съм и фен, но я уважавам, има глас и това е! Особено хубаво изпълнява френски шансони.Ето това е духовна и сърдечна връзка, голям респект пред нея! И още нещо от "кухнята" - сестра ми е омъжена за мъж, с 20 години по-възрастен.Тя е на 51, той на 72. И си се обичат хората, имат прекрасна дъщеря, страхотно семейство, любов и разбирателство.Просто има "любов", която се възпитава по всички канони на бизнеса, рекламата, киното и съвременното урбанистично и консуматорско общество в развитите страни. Има и една друга любов, която няма нищо общо с горното. Тя е истинската. Но за това на първо място трябва да си човек!

Не знам някоя от нашите чалга-мастии да е женена за старец. А ти? Нашите обикновено се омъжват за футболисти и мутри и също си имат съответните драми.

Тази ми е антипатична и като жена и като певачка....нито и харесвам ширпотреба творчеството....нито особено много ми допада идеята за подобна разлика в годините между съпрузи....нито споделям идеата за чак толкова късни деца ....макар че аз самият имам късни деца.....ноооо първо кой съм аз че да я съдя и упреквам...и второ всяко едно дете заченато с любов е добре дошло когато и да дойде...

Няма значение дали я харесваш или не, няма значение и дали и харесваш творчеството. Тук става въпрос за една чисто човешка драма, ама вие прасетата не ги разбирате тези неща.

Много си тъп Саше...това че не я харесвам не означава че не и съчувствам и не оценявам това което прави... дори ако си напънеш малко двете физиологични мозъчни клетки ще разбереш че съм против това да бъде нападана за възрастния и мъж и късните им деца...

Вярно си прасе.

Прочетох коментарите по диагонал...не си мислете, че в Западното общество се създават подобни бракове на базата на силна ю любов, уважение и респект....всичко е за пред другите хора, подобни бракове се изпипват с предбрачни договори до последният член и точка, включително и сълзите, които сега рони Селин, ще кажете жестоко е, какъв зъл коментар....не е жесток, не е зъл , просто реален...

Не си мисли, че можеш да мислиш! И от предположениео ти остава само едно: така си мотивиран/мотивирана ти. Това е твоят начин на мислене. Това е в твоята глава. Ти си такъв/такава.

Горката...ужас на тези години да се грижи за старец...това е лошото на големите разлики...

Рене е с 27 години по-възрастен от певицата - той е на 73, а тя на 46. Женени са от 1994 г., а любовта им се заражда още през 1980 г. Тоест любовта им датира от както тя е била 11 годишна, а той на 38.

TIREX

абе опънал я 10 г и после бонбонки, сфирки кариера.

Дори имат снимки в нета. Очевидно на които тя е като тинейджър а той - около 40 те. Това е положението.

На 73 години има 4-годишни близнаци. Някой е помагал явно !

Може да се приеми, че всички написани коментари по темата са верни. Но най верен в случая е, така нареченият Едипов комплекс или по точно комплекс на Електра. Той гласи-търсим сексуален партньор, видим заместител на родителят си. За което после горчиво съжаляваме. Винаги, когато тълкувате такива подобни случай, ги разглеждайте в контекста и на Фройд. Той по ги разбира от нас тия работи. Хев а найс дей.

Природно умните интелигентни хора,хората докоснати от БОГА са такива .Със сигурност има голяма любов между тях и ......със 100%договорка кой как ще живее навън.

е така, защо нито един журналист, папарак или любопитко не го откри?! Въпросът не е в наличието или липса на договорка, защото и без договорка можеш да си живееш "навън", въпросът е в отношението, което проявяваш, когато твоят партньор има нужда от твоята помощ, от доверието ти, дори от това да го нахраниш и до колко човек си, а не егоистично нищо ходещо на два крака, за да избягаш в първия удобен момент и да откажеш тази помощ и подкрепа, може би дори когато тя е за последно...

поклон пред тази невероятна жена ! Колко силна и всеотдайна връзка! Какво богоства и ниво на междуличностни отношения! Тръпки ме побиват като си помисля за бедуховния свят , в който живеем, за бездарните връзки, които съсздаваме, колкото да сме като другите, в които няма радост, любов , преклонение пред уникалността на другия, зачитане на неговия свят ... Моля се Господ да даде сили на Селин да премине през това голямо житейско изпитание ! А към всички, които я оплюват мога само да изкрещя: ИМАЙТЕ МИЛОСТ И ЗАМЪЛЧЕТЕ!

ме извините за допуснатите правописни грешки, поради емоционалното писане.

няма нищо лошо в истинската любов между двама души, в случая обаче има една подробност: станал си баща на 69 години......малко е безумно и най-вече егоистично. Тези деца заслужават пълноценно бащинство, как да стане когато са 11 годишни, а ти си на 80...

със сигурност ще бъдат повече човеци, защото имат нагледен пример за ОТНОШЕНИЯ на загриженост и любов и макар и труден и преждевременен урок, но ще ценят ЖИВОТА много повече, защото заедно със своята майка са съпричастни на страданието на техния баща. Става въпрос за синовна обич, за дълг пред този, който те е създал и дължима грижа, обич и уважение, независимо на колко години е родителят ти...Защо всеки , който не се е подчинил на общоприетите норми за бащинство/майчинство трябва да бъде заклеймяван?! Кои сте вие, че да отказвате правото на всеки човек да бъде родител, само защото смятате , че разсъждавате "правилно".

до тези деца: Много добре художествено написано, ама реалността е съвсем друга. Как да си поиграеш на футбол с това дете, как да го вдигнеш и да го носиш на конче като другите деца, как да му помогнеш с домашните като склерозата чука на вратата и най-вече ти съзнателно знаеш, че ще го лишиш от твоето присъствие преди да е навършил 30 години.... Никой не отрича правото на всеки да стане родител, ама всичко с времето си. На тази възраст трябва да си баба или дядо! Иначе дано да се оправи човека!

Съгласна съм с Вас , но само до някъде.Човек трябва да уважава , подкрепя и се грижи за родителите си, но трябва и да помисли и за децата , които създава.Всеки би искал да присъства активно в живота на детето си,да да играе с него в парка, да изживее трудностите и успехите в училище, да усети първите му любовни трепети ...Никой не е застрахован от болести на всякаква възраст, но се предполага ,че на 70 човек вече е в залеза на живота си.Никой не би искал детето му да изживее детството си до леглото му в грижи за него, смяна на памперси, хранене и т.н.Преди да създадеш дете трябва да помислиш ще можеш ли и да го отгледаш пълноценно.

Разбирайки за болестта и необходимостта от лъче- или химиотерапия, семейството взема решение да замрази сперматозоиди от бащата, нещо, което е доста по-близо до ума, от направените нашенски предположения за съседска намеса, но така се отнасяме към другите... Селин Дион е прекрасен човек, съпруга, родител, сестра и един от най-впечатляващите гласове в последните десетилетия. Да ѝ пожелаем кураж в неравната битката с болестта!

прекрасна,колко да е прекрасна. я питаи парвата му жена какво мислипо вапроса?

Излиза, че Селин е била на 11години

На колко е била тя, когато се заражда любовта им? ;)

що има такава злоба, женят се когато е на 26 години ,нормална възраст .

Tози човек е късметлия, че има жена като Cелен!! Aко му беше Hиколета или някои от фолк-чалгарките..не да го хранят с тръба, а с нея щяха да го утрепат за да му делят парите!

Няма нищо по-хубаво от любовта между съпрузи и пълното доверие един към друг. Това те изпълва и зарежда животът ти с удовлетворение - прекрасно е!!!!

Hе само, любовта между съпрузи!... въобще любовта между хората! Tя гради всичко в света ни! Hо, за жалост в последно време я заменят с "пари "и купуват с пари!,.. Hо и това безумие ще мине! Cамо смъртта побеждава алчността, а всички сме смъртни....нали ..??!!

Даже има несретници , които мислят , че връзката между мъж и проститутка е любов.

Абе някой светил ли им е? Наела е медицински персонал.

Дай Боже да оздравее съпругът й. няма по-лошо от това близък човек да е болен.

Да, 25, била е на 11 години точно тогава, когато Рене я открива като талант. Налага си и дава последните си пари, за да й помогне в кариерата, та как сега няма да е до него в този момент. Е, можеше и да не е, но тя е. Има морал и отговорност. А друг е въпросът, че изобщо не е точно това, което всеки си мисли че е по отношение на скромност и т.н. Доста надменна и дистанцирана. Няма нищо земно в нея. Да, някои ще кажат, че като е такава звезда защо не. Но точно това прави човека - човек - да си приземен и тогава, когато си "звезда"1 а Селин не това, в което я величаете по този въпрос. откъде знам ли? Е, който иска намира, който иска знае.

Уважавам я за това, че пренебрегна кариерата си, за да е до съпруга си. Велика жена с уникален глас и голямо сърце.

Ако сега е на 46, а любовта им се е зародила през 1980 - тя тогава е била на 11 години ?!?!

Всеотдайна жена

нека повече жени прочетат това,и дано се замислят малко за собствения си живот и разбирания.в бг. масово женското "мислене" е меркантилно или мутроугодно,,те обгрижват футболисти,спортисти,ако пък е на възраст мъжа ,ще е тип ковашки.уравновесения мъж с почтенна професия не се котира тука,поради липсата на каквато и да е ценностна система на жените,,поклон на селин дион!!!!

жените се промениха, защото мажете не знаят как да се дарят с тях. и бедняка и мутрата се дарят с нея еднакво. и жените преценяват, че тоя с парите е по-добрия варянт.

браво бе, чичкото на 73 г. с деца на 4 годинки. Евала, женени за пример.

Усещам лека нотка на завист...мъжа ти е на 50 вече предпочита ракийката пред жените има шекембе и пикало под него което отдавна е забравило състоянието на ерекция...ти си имаш все още незарастваща рана предизвикваща сърбеж но за съжаление никой не иска да ти помоген в облекчаването и...поради което всичко и всички които могат и правят секс те вбесяват до полуда...

Има нещо подобно дето предполагаш. Но докато сме млади сме се наживели, свършили сме си биологичната роля. Сега изобщо нямам желание да може да ми направи отново деца. Ако дойде до момент да го храня през тръба ще имам помощ и от децата. А не малки дечица да гледат колко е жестока природата към родителите им, защото всяко нещо си има граници. Парите не помагат.

Господ сили да и дава, а на съпруга и здраве!

Евала за това , което прави! Като певица обаче на мен лично никога не и е харесвала.

Евала на това, че парите и кариерата не са я развалили. Че е човек с морал и качества, които така рядко се срещат в днешно време. Господ да и дава сили!

И в трагедията имат стил и любов и сила. Дано имат и късмет!

И богатите също плачат. Каквото и да правиш, какъвто и да си, няма как всичко да е наред. Все нещо ще се появи.

Голяма певица! Голяма жена - майка и съпруга! Колко от нашите лигли биха направили това за мъжете си?

За моята съм си гурен, че не би го направила!

нали знаеш, че човекът го е заслужил това внимание. Май не е алкохолик, не си е биел редовно жената, грижел се е за нея и децата...и не си го е вадил на всяка срещната

И залага всичко, което има, за да я продуцира. Но пак си е до жената, ако беше тъпа кифла, можеше да го зареже, без значение какво е направил за нея...

Не забравяйте, че мъжът и е "чичкото с парите и връзките", без него тя щеше да си остане скромна певица от Квебек ... Както примерно първия брак на Марая Кери е със Томи Мотола, по случайност президент на Колумбия Рекърдс ...

И кво и пречи да го зареже ! Там е разликата,че не го прави ! Даже щеше да си пее и да си живее! Браво на тази истинска жена и невероятна певица !

Не забравяме за Марая Кери, прав сте. Хора, които не могат да се разберат по колко пъти на седмица ги спохожда похотта, нямат място в темата за Селин Дион и любовта. Разликата между Марая и Селин е явна - едната наистина се жени за чичкото с парите и връзките в името на кариерата, а другата - за мъжа, когото обича в името на любовта и семейството. Защо е толкова трудно да вярваме в хубавите неща, не знам...

11 годишна ли е била откак са "заедно"?

да, не знаеш ли?

Глупости на търкалета. Запознават се през 1981-ва и той продуцира първата й песен. Женят се през 1994-та.

И на мен ми стана интересно, но са заедно оттогава професионално. Съпругът и е продуцент още от дете.

Не сте ли гледали документален за тях? Историята е като в "Птиците умират сами", не се шегувам.

Горката! :( Всеки си носи кръста, за съжаление.

жена с раэум и сърце успех